• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bizim de sağ kalça açısı 58 çıktı. Radyolog 1 ay sonra tekrar usg istedi. Doktor da bu çok önemli değil dedi. Ben peki ne yapmam lazım neye dikkat etmeliyim diye sorunca çift bez takabilirsin dedi. Yani çok önemli bi açıklık değil sanırım. Bizim kontrolumuz perşembe günü. Ilk usg den beri 40 gün geçti. Sonucu yazar etiketlerim istersen seni
Canım kalça usg sonuçlarından anlıyor musun? Ben hiç bilmiyorum da doktor bir sorun yok dedi ama buraya atsam bakabilir misin 🤗

Reflü hiç aklima gelmedi kusmasi falan gerkmiyo mu reflüde bunda öyle bi sey yok kullandigin damla burun tikanikligina iyi geldi mi o kadar yogun gazina alerji ihtimalini degerlendirdii mi doktorun bu gece nefes alis verisini daha dogrusu veremeyisini karsi odadan insan duyardi 2 kere serum fizyolojik temizlendi buhar mak hicbi sey fayda etmedi inat ogluma
Nefesinde geceleri problem varsa canım alerjik olma olasılığı yüksek.Yigenim öyleydi geceleri sürekli ağlıyordu,tikaniyordu.Kucukken hep gaz diye düşündük.Ama çocuğun alerjisi varmış ev maytlarina tıkanıyormus bu yüzden.Tabi bunu büyüyünce öğrenebildiler.Yatagini hergun değiştirip supuruyorduk.Rutubet nem de iyi gelmeyebilir.Sen yazınca aklıma geldi.Sonra büyüdükçe kendiliğinden geçti

Kızlar doğum dan bikac hafta sonra büyük tuvaletimi yaparken zorlanmya basladim aslinda kabız degilim ancak sanki diken batmasi gibi oluyor dünde kan geldi ki ben adet oldum sanmıştım internette makat catlagi felan yazıyor aranizda bu durumu yasayan var mi
Ilk gebeligimde yasadim normal dogum mu yaptin anal fissur yani makat catlagi olmus olabilir canim

Benim kızımda süt, yumurta, kuruyemişler, meyveler, baklagiller, renkli sebzeler, kış sebzeleri, susam, mısır alerjisi vardı. 14ay çektim. Zeytin, patates, havuç, pazı, ekmek, mantar, pişmiş soğan yedim sadece ama yine de sabah ediyorduk kucakta 10 kilo bebekle çünkü yediğim o kadarcik şeyden bile biri yada bir kaçı dokunuyordu. Şu an gazdan kıvranıyor uyumuyor diye burda anneler yenidoğan bebek anlatıyor ya ben onu 14 ay çektim. 14 aydan sonra menüm azıcık genişledi, yine burdaki annelerin yakındığı gazlı ama gece uyuyan gündüz huysuz bebeklere dönüştü kızım. Ben o zaman yatıp kalkıp şükrediyordum, gece yarım saatten uzun uyuyabiliyoruz diye.

Beni de keşke biri uyarsaydi da erken arastirsaydim diye çok hayiflandigim için denk geldikçe yazıyorum annelere. Bizim alerjiler aşıdan sonra gelişti, aklınızda olsun. Sadece süt ürünlerini kesmek bile sizi çok korkutmuş, çoklu besin alerjisinden Allah korusun ne kadar zor anlatamam. Kimse yaşasın istemem, lütfen aşıları araştırın, bebekleri aşıdan etkilenen ailelere ulaşın, hikayelerini okuyun, en azından detoksa geç kalmayın derim. 14 aydan sonra bize nefes aldıran şey detoks oldu.
Ciddi misiniz bu ne böyle çok kötü 😔 uygun bi vakitte size bikac sorum olcak cevaplarsaniz cok mutlu olurum

Kızlar doğum dan bikac hafta sonra büyük tuvaletimi yaparken zorlanmya basladim aslinda kabız degilim ancak sanki diken batmasi gibi oluyor dünde kan geldi ki ben adet oldum sanmıştım internette makat catlagi felan yazıyor aranizda bu durumu yasayan var mi
Canım hemaroit olmuşsun sivilcemsi şeyler cikiyo aynadan bakabilirsin ben iki aydır çekiyorum normal doğumdan sonra gelişti bende uyuşturucu kremlerle idare etmeye çalışıyorum yada Bepanthol sürüyorum o çok işe yaradı bende günde yarım saat sıcak suya oturmak hafifletiyomus . Bide acı baharatli bişey yememek gerek zaten bebeğe de dokunuyo onlar . Geçecek gibi gorunmuyo ama inşallah geçer de rahatlatır çok zorlanıyorum çünkü ..

Canım hemaroit olmuşsun sivilcemsi şeyler cikiyo aynadan bakabilirsin ben iki aydır çekiyorum normal doğumdan sonra gelişti bende uyuşturucu kremlerle idare etmeye çalışıyorum yada Bepanthol sürüyorum o çok işe yaradı bende günde yarım saat sıcak suya oturmak hafifletiyomus . Bide acı baharatli bişey yememek gerek zaten bebeğe de dokunuyo onlar . Geçecek gibi gorunmuyo ama inşallah geçer de rahatlatır çok zorlanıyorum çünkü ..
Bepanthol un hangi kremini suruyosun canim

Eklentiler

• E6F5ED38-2FFD-45F0-A55C-06B6B53D3497.jpeg
    E6F5ED38-2FFD-45F0-A55C-06B6B53D3497.jpeg
    102,6 KB · Görüntüleme: 38
Idrar yollarında enfeksiyon çıktı canım. Antibiyotik verdi vücudu susuz kalmış serum takıldı şu an iyi çok şükür sanki yavaş yavaş emaye başladı. Kaka ve kan tahlili temiz çıktı
Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir bebişin. 😘
Kizlar bebeginiz gunde kac kere kaka yapiyor? Bizimki normalde 5-6 kez yapardi son birkac gundur 3 oldu bugun sadece 1 kez yapti asiri coktu ama sadece birkez. Acaba doymuyor olabilir mi
Canım 3-4 bazen 5-6 bazen de daha az. Değişiyor yani. Ama çişli bez önemli doyması açısından. Doktor bana 5-6 kere çişli.bez alıyorsan doyuyordur demişti.
Atak haftalarini takip ettiginiz bi uygulama varmi
Happy kids kullanıyorum ben canım. Her gün farklı yazı çıkıyor orda bebeğin gelişimi ile ilgili . Atak haftasına geldiğimde de o yazı atak haftasına geldiğimi falan anlatıyor. Tavsiye ederim. 🌸

Bepanthol un hangi kremini suruyosun canim
Bebek pişik kreminden canım anında sizisini yanmasını aliyo 🤭 doktorda anestol filan yazmıştı ilk zamanlar daha fazlaydı zorda kaldıkça Bepanthol kullanıyorum kimle konustuysam bu sorun oluyomus normal dogumdan sonra

Kızlar kalça cikikligina ikinci ay kontrolünde bakilmiyo mu 😶

Seninkide mi emerken birakiyo benimki biraz emiyo sonra basliyo ikinmaya ciğlik ciğliga birakiyo memeyi sonra bidaha tutturmaya ugrasiyorum bu gidisle memeden komple soguyacak sutum de azalmaya basladi meme devir daim yapamiyo az emdigi icin 🤦‍♀️
Benimde böyleydi 2 gün önce bıraktı com ağladı durmadı hastaneye geldim yatırdılar idrar yollarında enfeksiyon cikti

Benimde böyleydi 2 gün önce bıraktı com ağladı durmadı hastaneye geldim yatırdılar idrar yollarında enfeksiyon cikti
Gecmis olsun canim evet okumustum senin bebeginin durumunu. Ama benimki sancidan dolauyi birakiyo gaz sancisi vuruyo o an ondan birakiyo. Seninki de oyle miydi bi de kucuck bebekte neden olurmuski idrar yollarinda enfeksiyon😶

Bebek pişik kreminden canım anında sizisini yanmasını aliyo 🤭 doktorda anestol filan yazmıştı ilk zamanlar daha fazlaydı zorda kaldıkça Bepanthol kullanıyorum kimle konustuysam bu sorun oluyomus normal dogumdan sonra
Bepantolu deniyim ben de o zaman canim soylemen iyi oldu. Benim de ilk dogumumdan sonra hemoroid degil de catlak oldu neler cektim en son operasyon gecirdim iyilesmisti simdi 2. Dogumla beraber nur topu gibi yeni bi catlagim oldu sanirim cunku yine yavastan sizlamalar basladi boyle kalsa iyi zaman gectikce catlak derinlesiyo iste o zaman acidan insan ne yapcagini bilmiyor 😔 kadin olmak ne kadar zor diye dusunuyorum bazen bi de is guç meselesine gelince erkekler kendilerini daha guclu zannetmiyo mu. Kalca usg sini 6. Hftfan itibaren cektirebiliyosun senin bebek benimkinden buyuktu ben bile kac gun oldu cektireli

Back