Benim kızımda süt, yumurta, kuruyemişler, meyveler, baklagiller, renkli sebzeler, kış sebzeleri, susam, mısır alerjisi vardı. 14ay çektim. Zeytin, patates, havuç, pazı, ekmek, mantar, pişmiş soğan yedim sadece ama yine de sabah ediyorduk kucakta 10 kilo bebekle çünkü yediğim o kadarcik şeyden bile biri yada bir kaçı dokunuyordu. Şu an gazdan kıvranıyor uyumuyor diye burda anneler yenidoğan bebek anlatıyor ya ben onu 14 ay çektim. 14 aydan sonra menüm azıcık genişledi, yine burdaki annelerin yakındığı gazlı ama gece uyuyan gündüz huysuz bebeklere dönüştü kızım. Ben o zaman yatıp kalkıp şükrediyordum, gece yarım saatten uzun uyuyabiliyoruz diye.
Beni de keşke biri uyarsaydi da erken arastirsaydim diye çok hayiflandigim için denk geldikçe yazıyorum annelere. Bizim alerjiler aşıdan sonra gelişti, aklınızda olsun. Sadece süt ürünlerini kesmek bile sizi çok korkutmuş, çoklu besin alerjisinden Allah korusun ne kadar zor anlatamam. Kimse yaşasın istemem, lütfen aşıları araştırın, bebekleri aşıdan etkilenen ailelere ulaşın, hikayelerini okuyun, en azından detoksa geç kalmayın derim. 14 aydan sonra bize nefes aldıran şey detoks oldu.