• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İyi aksamlar arkadaşlar bgun kalça USg çekildi sol bacak tip2a alfa 58 çıktı doktor sıkıntı yok bir ay sonra tekrar çekelim dedi ve bezi çift bağla felan hiçbir şey demedi int okudum genelde doktorlar oneriyormus gittiğim doktor mu ilgisiz diye düşünüp duruyorum bu konuda bilgisi olan var mı
Bizim de sağ kalça açısı 58 çıktı. Radyolog 1 ay sonra tekrar usg istedi. Doktor da bu çok önemli değil dedi. Ben peki ne yapmam lazım neye dikkat etmeliyim diye sorunca çift bez takabilirsin dedi. Yani çok önemli bi açıklık değil sanırım. Bizim kontrolumuz perşembe günü. Ilk usg den beri 40 gün geçti. Sonucu yazar etiketlerim istersen seni

Yok vallahi de billahi de çildircam cami açip avazim çiktiği kadar bağirasim var 😩😩😩 anlamiyorum bu çocuk niye boyle 2. Çocuğum ama hiç gormedigim seyleri bunda goruyorum kizim da kolikti asiri gazli bi bebekti ama o iyice memeye baglanir olmustu bu da meme istemiyo ya boyle bi sey olabilir mi aç ve emmek istemiyo sagim yap ver mama ver nerye kadar emerken resmen cocugun bagirsaklardan cikan sesi duyuyorum elimin altinda hareketlenmeleri hissediyorum boyle bi sey olabilir mi ya nasil bi gazmis bu cocuk hem alttan hem ustten cikariyo gazini ona ragmen ikiniyo kizarriyo agliyo bitmiyo bi bebekte 7 24 hic durmadan gaz olabilir mi 😭 alerjisi mi var diye dusunuyorum artik ama ne kakasi ne kizariklik falan oyle belirtileri de yok gazi ve burun tikanikligi sadece alerji sebebi midir acaba ne yapcam bilmiyorum 2 dk once gazini cikarmasina ragmen suan uyuttum uykusunda ikiniyo kizarmis kendinle cebellesiyo 🥺
Reflusu olabilir söylediklerinin hepsi benim oğlumda da var ayrıca dr unuz hem röntgen hemde ultrason çektirsin bizimkinin karni baloncuklar şeklinde gazla dolu burun tıkanıklığı da reflu yapıyor onun için damla kullanıyorum ben

Seninkide mi emerken birakiyo benimki biraz emiyo sonra basliyo ikinmaya ciğlik ciğliga birakiyo memeyi sonra bidaha tutturmaya ugrasiyorum bu gidisle memeden komple soguyacak sutum de azalmaya basladi meme devir daim yapamiyo az emdigi icin 🤦‍♀️
Aynı şeyler 🤦‍♀️ benim de akşamları böyle. Gündüz olmuyor. Sanirim gaz sancısı. Bagirsaksal

Reflusu olabilir söylediklerinin hepsi benim oğlumda da var ayrıca dr unuz hem röntgen hemde ultrason çektirsin bizimkinin karni baloncuklar şeklinde gazla dolu burun tıkanıklığı da reflu yapıyor onun için damla kullanıyorum ben
Reflü hiç aklima gelmedi kusmasi falan gerkmiyo mu reflüde bunda öyle bi sey yok kullandigin damla burun tikanikligina iyi geldi mi o kadar yogun gazina alerji ihtimalini degerlendirdii mi doktorun bu gece nefes alis verisini daha dogrusu veremeyisini karsi odadan insan duyardi 2 kere serum fizyolojik temizlendi buhar mak hicbi sey fayda etmedi inat ogluma

İyi aksamlar arkadaşlar bgun kalça USg çekildi sol bacak tip2a alfa 58 çıktı doktor sıkıntı yok bir ay sonra tekrar çekelim dedi ve bezi çift bağla felan hiçbir şey demedi int okudum genelde doktorlar oneriyormus gittiğim doktor mu ilgisiz diye düşünüp duruyorum bu konuda bilgisi olan var mı
Günaydın. Bizim de aynı problem vardi.i ilk ay ultrasonunda hatta daha düşüktü. 2. Ay ultrasonunda biraz düzelmiş ama hala seninki gibi tıp 2 sol taraf. Bez mez önermedi. Ortopediye yönlendirdi. Egzersiz verdiler 4 hareket. Gunde 50 kere falan yapmami onerdi. Daha baslamadim dogru duzgun. 1 Ay sonra yine bakılacak. Çok düşük değil senin de bence. O yüzden üstünde durmamıştır.

Seninde mi emerken birakiyo agliyo canim en azindan gunduzleri olmuyomus benim hep boyle 🤦‍♀️
Benim emerken bacaklar eller birden hareketlenmeye başlıyor. Meme ağzında bağırıyor. Ititor böyle bağırıyor. Bunu akşam 6 gibi başlıyor işte. Mecbur sagdigim sutu veriyorum. Ya da vermiyorum iyice açıkmasını bekliyorum

Canım besin alerjisi ihtimalini düşün bence de. Alerjik belirti göstermeyip kolik gibi davranan bebiş anneleri vardı topiğimizde. Sonra sıkı bir diyet yapıp sonuç aldılar. Ama baya sıkı süt, yumurta vs hiç yemeyip duzelttiler. Sonradan az az diyet acmaya başlamışlardı.
Canim sütü doğrudan degil dolayli yoldan bile tüketmicez dmi her seyde süt ürünü var geçen tesadüf yediğim bi şeyin içeriğine bakiyim dedim peyniralti suyu vs varmis ki cok alakssiz bi seydi o zaman hicbi sey yemicez nerdeyse zaten sebzelerin de baklagileriinde cogu gaz yapiyo süt nasil olcak geriye bi sey kalmiyo 🤦‍♀️ dua ediyorum alerjik bi sey olmasin en azindan degilse bikac aya gecer onda da sukrederim

Benim emerken bacaklar eller birden hareketlenmeye başlıyor. Meme ağzında bağırıyor. Ititor böyle bağırıyor. Bunu akşam 6 gibi başlıyor işte. Mecbur sagdigim sutu veriyorum. Ya da vermiyorum iyice açıkmasını bekliyorum
Ayni canim ayni zorlarsam da kiyameti kopariyo katila katila agliyo ben de mecbur sagip veriyorum ya da mama yapiyorum dayanamayacak gibiyse ama nereye kadar boyle gidicek bilmiyorum insallah alerjik bi durum yoktur

Ayni canim ayni zorlarsam da kiyameti kopariyo katila katila agliyo ben de mecbur sagip veriyorum ya da mama yapiyorum dayanamayacak gibiyse ama nereye kadar boyle gidicek bilmiyorum insallah alerjik bi durum yoktur
Alerji ihtimalini dusunmedim hic cubku 7-24 boyle degil. Videosunu çekip emzirme danışmanına yolladim. Gaz gibi duruyor dedi.

Canim sütü doğrudan degil dolayli yoldan bile tüketmicez dmi her seyde süt ürünü var geçen tesadüf yediğim bi şeyin içeriğine bakiyim dedim peyniralti suyu vs varmis ki cok alakssiz bi seydi o zaman hicbi sey yemicez nerdeyse zaten sebzelerin de baklagileriinde cogu gaz yapiyo süt nasil olcak geriye bi sey kalmiyo 🤦‍♀️ dua ediyorum alerjik bi sey olmasin en azindan degilse bikac aya gecer onda da sukrederim
Benim kızımda süt, yumurta, kuruyemişler, meyveler, baklagiller, renkli sebzeler, kış sebzeleri, susam, mısır alerjisi vardı. 14ay çektim. Zeytin, patates, havuç, pazı, ekmek, mantar, pişmiş soğan yedim sadece ama yine de sabah ediyorduk kucakta 10 kilo bebekle çünkü yediğim o kadarcik şeyden bile biri yada bir kaçı dokunuyordu. Şu an gazdan kıvranıyor uyumuyor diye burda anneler yenidoğan bebek anlatıyor ya ben onu 14 ay çektim. 14 aydan sonra menüm azıcık genişledi, yine burdaki annelerin yakındığı gazlı ama gece uyuyan gündüz huysuz bebeklere dönüştü kızım. Ben o zaman yatıp kalkıp şükrediyordum, gece yarım saatten uzun uyuyabiliyoruz diye.

Beni de keşke biri uyarsaydi da erken arastirsaydim diye çok hayiflandigim için denk geldikçe yazıyorum annelere. Bizim alerjiler aşıdan sonra gelişti, aklınızda olsun. Sadece süt ürünlerini kesmek bile sizi çok korkutmuş, çoklu besin alerjisinden Allah korusun ne kadar zor anlatamam. Kimse yaşasın istemem, lütfen aşıları araştırın, bebekleri aşıdan etkilenen ailelere ulaşın, hikayelerini okuyun, en azından detoksa geç kalmayın derim. 14 aydan sonra bize nefes aldıran şey detoks oldu.

Kızlar doğum dan bikac hafta sonra büyük tuvaletimi yaparken zorlanmya basladim aslinda kabız degilim ancak sanki diken batmasi gibi oluyor dünde kan geldi ki ben adet oldum sanmıştım internette makat catlagi felan yazıyor aranizda bu durumu yasayan var mi

Back