• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ya o değişiyor. Benim de 5 3 teyken şimdi zor duyarsınız dedi doktor. Ben ısrar edince nefesimi tutturup dinletmeye çalıştı doktor, bir kaç denemeden sonra duyduk :) genelde uğraşmıyorlar yani zor duyurabiliyor,karnına bastırması gerekiyor falan. Biraz daha geç olması daha garanti.
Tebrik ederim senii 😍

Çok şükür canım. Ben keseyi daha erken gördüğüm için çarşamba beni çağırdı bebeği görmek ve kalp atışını duymak için inşallah 🤲 inşallah hepimiz duyarız canım
Peki kızlar bisey sorucam. Benim akşamdan beri karin ve bel ağrım var.sanki adet olacakmış gibi.boyle bir anda kan boşalıp gidecek gibi.beyaz akıntıda var sürekli lavobaya gidiyorum acaba kanamami oluyor diye.dinlenince geçiyor sanki ama yine geliyor.normal mi sizce .Benim gibi olan varmi

Kızlar şuan bizdeki değişiklikleri paylaşalım bence.iste ağrılarımız normal olup olmayanlar falan.ozellikle haftası önden gidenler.bizede bir örnek olur..gerçi benim 2.hamileligim ama unutmuşum sanırım 5 yıl geçti.

Bence de duyulabilir gibi ya. 5+1 isen 6.hafta içindesin demek.ben de pazartesi 5+2 de gideceğim duyarim diye umut ediyorum. Suan tek derdim duyabilmek onu. Bi dr 5+0dan sonra duyulur dedi de umutlandim. Bi uygulama var kac kez kalbi atti gosteriyor içim eriyooor 😍
Ben de pazartesi gidecem canım keseyi geçen cuma görmüştüm. Bu pazartesi de kendi çağardı ama ne için çağardı bilmiyorum

Peki kızlar bisey sorucam. Benim akşamdan beri karin ve bel ağrım var.sanki adet olacakmış gibi.boyle bir anda kan boşalıp gidecek gibi.beyaz akıntıda var sürekli lavobaya gidiyorum acaba kanamami oluyor diye.dinlenince geçiyor sanki ama yine geliyor.normal mi sizce .Benim gibi olan varmi
Benimde öyle oldu 2 gun neredeyse ayaga kalkamadım.. ama bugün iyiyim dun folik asit ictim acaba ondan mi diyorum.. ilk zamanlarda olurmuş rahim kendini hazırladığı için..

Kizlar bozulmus lahanadan kavun kokusu almam normalmi :KK70: :KK70: :KK70:

Canım ben de senin gibiyim dün doktora sordum normal rahim genişlediği için ağrın olacak ,akıntı da kanlı ya da koyu kahve olmadığı müddetçe sıkıntı değil dedi

Ama atıyordu senin yani küçük olduğu için doktor dinletmemiş. Herşey yolunda olsun da bana o yeter
Valla canim kalp atisi dinletmeye hic yeltenmedi keseyi gorduk bebek var kan testine gerek yok hadi kalk plan yapalim dedi keske biraz israr etseydim baksana cuma gidicem zamanda gecmiyo😔😔

Herkeste farkli oluyor canim ama cogunlugumuz adet agrisi ve gogus sancisi cektik. Bende hala var sanirim 9 ay bu hissi yasayacagiz.

Back