- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
Yok canım alttan baktıInsallah güzel sonuçlar alırsınız karından mi bakti acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım alttan baktıInsallah güzel sonuçlar alırsınız karından mi bakti acaba
Benim hic karnim yoktu yumurtalamadan sonra ara ara sisip cekiliyordu iki gundur şiş kaldi ve de sert o yuzden korkuyorumBenim karnim kocaman o yuzden yumusak
7.haftadan sonra bebek hareket etmeye başlarmış. Ama hissedilir mi bilmemCanim az once inanmassin yemek karistirirken dokundum evet sert bebisler basladi kendilerini hissetmeye bu ara sanki ikinci bi kalp atisi hissediyorum sanki karnimdada hareket ediyormus gibi geliyor piskolojik sanirim
Anladım canımYok canım alttan baktı
Haraket yok ta şiş ve sert korkuyorumCanim az once inanmassin yemek karistirirken dokundum evet sert bebisler basladi kendilerini hissetmeye bu ara sanki ikinci bi kalp atisi hissediyorum sanki karnimdada hareket ediyormus gibi geliyor piskolojik sanirim
Kac haftada alttan bakildi canim kesemi goruldu bebekmiYok canım alttan baktı
Peki kızlar bisey sorucam. Benim akşamdan beri karin ve bel ağrım var.sanki adet olacakmış gibi.boyle bir anda kan boşalıp gidecek gibi.beyaz akıntıda var sürekli lavobaya gidiyorum acaba kanamami oluyor diye.dinlenince geçiyor sanki ama yine geliyor.normal mi sizce .Benim gibi olan varmi
Sağol canım.ben allah korusun kairn bel ağrıyınca düşük olur falan diye korktumHerkeste farkli oluyor canim ama cogunlugumuz adet agrisi ve gogus sancisi cektik. Bende hala var sanirim 9 ay bu hissi yasayacagiz.
İnşallah ya hayırlısıyla duyalım daBen de çarşamba kalp atışı için gidicem inşallah günler nasıl geçecek bilmiyorum. İnşallah duyarız hepimiz
Tamam canım çok sağol rahatladım biraz..durumlarimizi takip edelim burdan inş.Canım ben de senin gibiyim dün doktora sordum normal rahim genişlediği için ağrın olacak ,akıntı da kanlı ya da koyu kahve olmadığı müddetçe sıkıntı değil dedi
Demekki bu 6.hafta içinde belirtiler hemen hemen aynı...doktorum bana 2 ay yat dinler iliskide yasak dedi.Dün öyle oldum canım adet oluyorum geldi gelecek dedim birebir aynıydı
Yaklaşık iki üç gündür ben de öyleydim bi de gaz sancısı eklenmişti belime belime vuruyordu ama bugün de kayboldu hepsi bu sefer de insan nereye gitti bunlar diye meraklanıyorDün öyle oldum canım adet oluyorum geldi gelecek dedim birebir aynıydı
Yaklaşık iki üç gündür ben de öyleydim bi de gaz sancısı eklenmişti belime belime vuruyordu ama bugün de kayboldu hepsi bu sefer de insan nereye gitti bunlar diye meraklanıyor
Demekki bu 6.hafta içinde belirtiler hemen hemen aynı...doktorum bana 2 ay yat dinler iliskide yasak dedi.
Bilmiyorum ki bthcg değerim 15.000 çıkmış büyük ihtimal bebek oluştu mu oluşmadı mu diye bakacakKalp atışı içindir muhtemelen
Evet ya halsizlik geldi bugün de biraz önce bi duş aldım savaştan çıkmışım gibi yorgundum çok dinliyoruz kendimizi ama elimde değil yaniAhhhhh gazı hiç sormayın sanki daha ilk ay değilde 4. 5. Aya ışınlanmış gibiydi karnım. Günü gününe tutmuyor bugün hiç biri yok sadece halsizlik ve hafif bulantım oldu. Her gün başka bi belirti
Selam canim ikiz annesimisin?Tamam canım çok sağol rahatladım biraz..durumlarimizi takip edelim burdan inş.
Maşallah hadi bakalım güzel haberlerleBilmiyorum ki bthcg değerim 15.000 çıkmış büyük ihtimal bebek oluştu mu oluşmadı mu diye bakacak