• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canim az once inanmassin yemek karistirirken dokundum evet sert bebisler basladi kendilerini hissetmeye bu ara sanki ikinci bi kalp atisi hissediyorum sanki karnimdada hareket ediyormus gibi geliyor piskolojik sanirim
7.haftadan sonra bebek hareket etmeye başlarmış. Ama hissedilir mi bilmem🤷🏻‍♀️

Canim az once inanmassin yemek karistirirken dokundum evet sert bebisler basladi kendilerini hissetmeye bu ara sanki ikinci bi kalp atisi hissediyorum sanki karnimdada hareket ediyormus gibi geliyor piskolojik sanirim
Haraket yok ta şiş ve sert korkuyorum

Peki kızlar bisey sorucam. Benim akşamdan beri karin ve bel ağrım var.sanki adet olacakmış gibi.boyle bir anda kan boşalıp gidecek gibi.beyaz akıntıda var sürekli lavobaya gidiyorum acaba kanamami oluyor diye.dinlenince geçiyor sanki ama yine geliyor.normal mi sizce .Benim gibi olan varmi

Dün öyle oldum canım adet oluyorum geldi gelecek dedim birebir aynıydı

Canım ben de senin gibiyim dün doktora sordum normal rahim genişlediği için ağrın olacak ,akıntı da kanlı ya da koyu kahve olmadığı müddetçe sıkıntı değil dedi
Tamam canım çok sağol rahatladım biraz..durumlarimizi takip edelim burdan inş.

Yaklaşık iki üç gündür ben de öyleydim bi de gaz sancısı eklenmişti belime belime vuruyordu ama bugün de kayboldu hepsi bu sefer de insan nereye gitti bunlar diye meraklanıyor☺️

Ahhhhh gazı hiç sormayın 🙈 sanki daha ilk ay değilde 4. 5. Aya ışınlanmış gibiydi karnım. Günü gününe tutmuyor bugün hiç biri yok sadece halsizlik ve hafif bulantım oldu. Her gün başka bi belirti 😂

Benim midemin bulanmasının 3. Günüydü bugün. Ama bugün geçmek bilmedi. Yatıyorum öyle. Mutfağa gidemedim eşim hazırladı yemeği. Kokuyor mutfak

Ahhhhh gazı hiç sormayın 🙈 sanki daha ilk ay değilde 4. 5. Aya ışınlanmış gibiydi karnım. Günü gününe tutmuyor bugün hiç biri yok sadece halsizlik ve hafif bulantım oldu. Her gün başka bi belirti 😂
Evet ya halsizlik geldi bugün de biraz önce bi duş aldım savaştan çıkmışım gibi yorgundum 😂çok dinliyoruz kendimizi ama elimde değil yani

Kontrole olabildiğince idrara sıkışık gidin.. ben 4 mm keseyi karından gördüm 4 haftalık dedi. Ben idrara sıkışık gitmeye yoruyorum

Back