• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Estağfurullah doğrudur olabilir biraz soğuk tipleriz 🙈🤣 🥰

Çok içli dışlı değildim nasıl bir tip olduklarını bilmiyorum akreplerin. Ama burçlara inanırım ya akreple uyuşmadığımı okumuştum o yüzden hep duvar ördüm tanımak bile istemedim. Şimdi düşünüyorum da ne kadar saçma yaklaşmışım ya. İnsan yıllar geçtikçe daha derinden düşünüyor ben her sene eskisine göre daha çok akıllanıyorum sanki :KK70:

İnşallah canım. O yüzden gelişiyor mu gelişmiyor mu diye düşünmeden edemiyorum 😔 Rabbim hepimizi sevindirsin. Sen naptın? Durumun ne?
Bende korkuyorum artik sevinemiyorum 13gun Daha beklicem sonra kendi doktorum çalışırsa ona olmazsa farklı bir yerə ultrasona gidicem

Ahhh cnm senelerdir ugrasiyorum ama esim anlamiyor oyle bir baglari varki aralarina bile giremiyorum kizima hamileyken esim elini karnima koyuyordu nereye koyarsa gidip top gibi elinin altinda yuvarlaniyordu okadar yani
Yaaa ben de bir kız olarak babacıyım 😍 babam benim herşeyim ❤️ kızımın da babasına benim babama aşık olduğum gibi aşık olmasını istiyorum 😍 kocam da annesine aşık. Baya anne oğul değil de sevgili gibiler. Oğlumuz olursa benim annemle olduğum gibi o da seni çok sevsin sana çok bağlı olsun istiyorum diyor.

Sadece o gün uzun sürdü şimdilik bisey yok çok şükür. Aksam uyku basiyor sabhta cok erken kalkiyorum. Zaman cabuk geçsin istiyorum iki kere beta verdim saglik ocaginda doktorla bile konuşmadım 😔
Haftaya gitmek istiyorum ama çok erken geliyor doktor da bulamadim. Enazindan bisey desin istiyorum. 5+2 oluyo o zamana
Ay canım bende de aynı durum sabah 7-8dedi mi ayaktaym gün boyu uyku halı de cabası ben bugun kan verdm deger baya artmıs benım salı gel dedi doktorum

Bende korkuyorum artik sevinemiyorum 13gun Daha beklicem sonra kendi doktorum çalışırsa ona olmazsa farklı bir yerə ultrasona gidicem
Senin doktor niye çalışmıyor ki ya bu kritik dönemde çalışmayan doktor mu olur ki? Kafanı rahat bırak ultrasonda sana anlatılan saçmalıkları unut. İnşallah ikizdir bebişlerin ve diğeri de gelmiş yanındadır ikisi de rahimdedir güzelce gelişiyordur.

Yaaa ben de bir kız olarak babacıyım 😍 babam benim herşeyim ❤️ kızımın da babasına benim babama aşık olduğum gibi aşık olmasını istiyorum 😍 kocam da annesine aşık. Baya anne oğul değil de sevgili gibiler. Oğlumuz olursa benim annemle olduğum gibi o da seni çok sevsin sana çok bağlı olsun istiyorum diyor.
Bende bazen diyordum bir oglum olursa ikinizde gorursunuz oda bebi korur diyodum babayi bir savunuyor gormen lazim cirkin baban diyorum hayir sen cirkinsin diyor o benim babam cirkin olamaz diyor🤣🤣🤣

Bende bazen diyordum bir oglum olursa ikinizde gorursunuz oda bebi korur diyodum babayi bir savunuyor gormen lazim cirkin baban diyorum hayir sen cirkinsin diyor o benim babam cirkin olamaz diyor🤣🤣🤣
Oğlun olursa kesinlikle tam anneci benim oğlan bana çok düşkün sürekli sever öper sarılır canim annem güzel annem
Seni cok seviyorum vs der hep
Babasina birsey yok 😂 aramızada asla sokmaz 😂

Çok içli dışlı değildim nasıl bir tip olduklarını bilmiyorum akreplerin. Ama burçlara inanırım ya akreple uyuşmadığımı okumuştum o yüzden hep duvar ördüm tanımak bile istemedim. Şimdi düşünüyorum da ne kadar saçma yaklaşmışım ya. İnsan yıllar geçtikçe daha derinden düşünüyor ben her sene eskisine göre daha çok akıllanıyorum sanki :KK70:
Benim eşim akrep 😆😆😆

İştahlarınız ne durumda hanımlar😊 benim öyle aman aman bi mide bulantım yok ama midemi bi tuhaf hissediyorum yine de iştahım hiç yok sanki o_O
Aynı durumdayız. Bugün çizi yedim de rahatladım bir tek .başka bir şey yiyesim gelmiyor. Belki zeytin bir de.

Kızlar hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz? Benim doktorum gebyfoll diye bir marka yazdı içinde b12, b6, iyot gibi başka vitaminler de varmış ama içindekiler kısmını okudum silikon dioksit yazıyor hoşuma gitmedi pek. Almış bulundum ama kullansam mı kullanmasam mı emin değilim
Canım folik asit olarak FOLITA verdi doktorum, bir de benim sabah demir haPim var orloferon, sonra d+c+çinko içeren suda çözülen bir vitamin içiyordum koronadan dolayI, doktor istersen devam edebilirsin ona dedi. ve omega 3 içeren ayrı bir multi vitamin verdi günaşırı kullan diye 🙈🙈

Ondan değil daha kullanmadım bu akşam kullancam
Hımm tmm canım yanlış anlamışım fitil olarak kullanımda yan etkisi yok da sonradan gün boyu kalıntı geliyor ona sinir oluyorum ben

Kızlar hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz? Benim doktorum gebyfoll diye bir marka yazdı içinde b12, b6, iyot gibi başka vitaminler de varmış ama içindekiler kısmını okudum silikon dioksit yazıyor hoşuma gitmedi pek. Almış bulundum ama kullansam mı kullanmasam mı emin değilim
Folattro kullaniyorum ben de canim. Beninkinin icinde de iyot , d3 ve b12 var

Ay canım bende de aynı durum sabah 7-8dedi mi ayaktaym gün boyu uyku halı de cabası ben bugun kan verdm deger baya artmıs benım salı gel dedi doktorum
Güzel haberler ver Inşallah keseyi goreceksin 😍 iki kere verdim sadece bugün gitmedim çünkü sağlık ocağı sıkıntı çıkardı başka bi hemşire vardı. eşim olaya müdahale olunca kanımı aldı 3 yerden kollarım mos mor oldu çok acıttı en son bilegimden baska hemsire aldı. O yüzden artık k.dogum doktoruna ultrason için giderim.

Minnoşa bak sen yaa 😂 evet inşallah oğlun olur annesini çok sever hayırlı evlat olur ❤️

Back