2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
6 nisanda 1617.7 idi devlet hastanesinde bakıldı 2 gün sonra kese görüldü geçen sağlık ocağına kayda gittim orda test yapıldı 13 nisanda 9304 çıktı Bi doktora sordum farklı yerlerde yapılan testi karşılaştırma güzel artmış betan dedi kendi doktorumda sıkıntı olabilir en kısa zamanda ultrasonla baktır dedi

Doktorun adı ne canim

Evet gerçekten senin için kolay olmadığına inandığım şeyler yaşamışsın. Ama olumlu pozitif olmaya çalış bence. Her hastalıkta rahatsızlıkta bunu yapmalı insan. Kötüyü düşünmemeli bence. Ben vajinismustum ve rahatsızlığımın tek sebebi psikolojikti. O kadar araştırdım doktora gittim. Ama tek çözümü vardı o da kendimi motive etmek. Olumlu düşünmekle olmuyor diye kızma bana. İnanmadığım bişeye olumlu düşünerek inandım ben. Şu anda hayalde gibiyim ve Allah verdi bana onu. Dua ediyorum ve kesinlikle olumsuz düşünmemeye gayret ediyorum. Hayatta herşey insan için çünkü

cok sukur esimin destegi cok var.. olumsuz dusunmuyorum sadece icimde korku var

cok sukur esimin destegi cok var.. olumsuz dusunmuyorum sadece icimde korku var
Korkma sakın korku tedirginlik getirir. O da vücuduna negatif enerji verir. Empati yapıyorum evet haklısın ama elimden gelen sadece sana kendine inancını artırmaya yardım etmek. Burda bir arkadaş şey yazmıştı olmayacaksa olmaz. Olcaksa ne kadar olumsuzluk olsada olur. Sen dua et eminim Allah gönlüne göre verir. En güzelini O bilir

Ben bide varya kınadğımı yaşıyorum hep kzıardım çocuğu olup kendini salan insanlara. Al başıma geldi
Bende normalde cok saplantili biriyimdir halilar ortuler kaymiycak alinan hersey yerine birakilacak ama kafam kalkmiyor bu hafta kendimi iyi hissetmiyorum basim donuyor az bi kalksam sofrayi bile esim kaldirdi hic bisey yapmaya halim yok

Rabbim hepimize sagsaglim bebeklerimize kavusmamizi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…