- 29 Mart 2020
- 404
- 267
- 53
- 36
Kesinlikle bende aynı moddaydim her ay yok ovulasyon testi yok klomen derken bu ay hiç birşey yapmadım ve hatta ev aldık ev işlemleri taşınma yerleşme falan derken olmuş hayret yani o kadar uğraştım olmadı ugrasmadigim an olduBen 7 senedir bekliyorum artık ayı, günü pek umrumda değil ne zaman olursa modundayim
ewet cok sukur kalp atisi warmis ama kucuk oldugu icin cihaz algilamiyomusÇok küçük olması haftasına göre normal bence. Ultrason fotosu verdi mi bi baksaydık.
Kalp atışını da duydun kendisini de gördün bence endişe etme
ben gunde 1 tane kullaniyorum folbiol adiHamişler bile sorucam,ben daha dr gitmedim 5+4 görünüyor gebelik hesaplamada.yaklaşık 2 haftadır folik asit kullanıyorum.folik trio markası.3 tane alıyorum her gün kutunun üzerinde öyle yazıyor.herhangi problem olur mu kafama takılıp duruyor.
bu ay mucize bebeklerin ayi galiba benimde cocugum olmazdi yillarcada olmadi 5 senedir nerdeyse rahim yapisikti ameliyat gerekli demislerdiMerhaba kizlarr
Ben de Aralık annesi olucam inşallah ❤
Adım Nazli, 29 yaşındayım. Bebeğimin beklenen doğum tarihi 21 Aralık. Daha çok yeni 4+2'deyim. 69 kilo ile hamile kaldım. İlk çocuğum olacak inşallah. 6 senedir bekliyoruz, olmadı. Normal olması çok zor demisti doktor. Biz de bıraktık 2 senedir falan hiç gitmedik doktora. Bu ay kendiliğinden geldi, bizi çok şaşırttı ve mutlu etti mercimek
brnbrr beni de ekler misin listeye?
Benimkinin 3 tanesi 400mcg ye denk geliyormuş.o yüzden 3 tane kullanıyorumben gunde 1 tane kullaniyorum folbiol adi
Mg nekadar gunluk 400 mg gecmemesi lazim ilk defa 3 tane alindigini duydum gunluk bir tane alinmasi gerek diye biliyorum farkli hastaliklarda gunluk 3 defa alinabiliyorHamişler bile sorucam,ben daha dr gitmedim 5+4 görünüyor gebelik hesaplamada.yaklaşık 2 haftadır folik asit kullanıyorum.folik trio markası.3 tane alıyorum her gün kutunun üzerinde öyle yazıyor.herhangi problem olur mu kafama takılıp duruyor.
Alttan bakıldığında düşünüldüğü kadar içeri girmiyor böyle bir risk yok. Eşle ilişkideki kadar bile girmiyor. Böyle bir risk olsa doktor istemez alttan muayeneyi canım. Benim ilk muayenem alttan yapıldı ama eşimle birlikte olmamı yasakladı mesela.Ben alttan baktirma taraftari degilim cnm dusuk riski var gec olsun guc olmasin
MaaşallahKesinlikle bende aynı moddaydim her ay yok ovulasyon testi yok klomen derken bu ay hiç birşey yapmadım ve hatta ev aldık ev işlemleri taşınma yerleşme falan derken olmuş hayret yani o kadar uğraştım olmadı ugrasmadigim an oldu
Canim biz senle ayni ilaci kullaniyoruz ben carsamba gunu gittigimde sordum diyer folik asitlere gore yuksek dedim iki gunde birmi iceyim dedim yariya bol gunluk yarim ic dedi bebim doktorum canim bence sende oyle yap fazlasida zararmisbu ay mucize bebeklerin ayi galiba benimde cocugum olmazdi yillarcada olmadi 5 senedir nerdeyse rahim yapisikti ameliyat gerekli demislerdi
Geç döllenme olabilir korkmayin
Bende sinif ogretmeniyimYaa ne güzelazınlık olarak varmışız baya
Kuzum benimkilerde negatif ama hastane ortamina gore belki degisiklik olabilir sknti yapma her hastanenin sistemi farkli doktorun en iyi cevbi verirMerhabalar kızlar ben birsuru test yaptırdım rubella igg pozitif ve CMV igg pozitif cıktı bunlar daha önceden geçirip bağışıklık kazandığımı mi gösteriyor yoksa başka birşey mi bu konuda bilgi sahibi olan var mi acaba bugün doktoruma mail attım sonuçlarımı yarın dönüş yapacak ama ben meraktan ölüyorum
ya zirt pirt cok kucuk cok kucuk dedi moralimi bozdu hersey yolundami diyorum cok kucuk diyoGayet iyidir kap atışıda duyulmuş en fazla 7 mm olan bebekten ne bekliyor o doktor merak ediyorum
Cogu doktor zaten istemiyor alttan bakmayi ilk haftalarda cnm en azindan bana denk gelen doktorlar diyim hic bakmadilarAlttan bakıldığında düşünüldüğü kadar içeri girmiyor böyle bir risk yok. Eşle ilişkideki kadar bile girmiyor. Böyle bir risk olsa doktor istemez alttan muayeneyi canım. Benim ilk muayenem alttan yapıldı ama eşimle birlikte olmamı yasakladı mesela.
Canim bak banada kucuk dedi en azindan kalp atisi duymussun ben onuda duymadim 10 gun sonra gel dedi gunumuz ayni seninle endiselenme daha yeni olusuyolar normal kucik olmalariya zirt pirt cok kucuk cok kucuk dedi moralimi bozdu hersey yolundami diyorum cok kucuk diyo
Ya sabir ya selamet toybe yarabbim diyeydin canim kucuk olsun cani cini icinde olsun saglikli olsun gerisiiii bosssya zirt pirt cok kucuk cok kucuk dedi moralimi bozdu hersey yolundami diyorum cok kucuk diyo
Bende iki gundur temizliyim diyorum ama hic halim yok insallah yarin temizliycemYok anam kac sayfa yazmissiniz yaaahu okuyamadım çok yarim yamalakbgun evimizi temizledik kocissslen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?