- 19 Ocak 2020
- 1.510
- 1.913
- 63
- 40
O zaman hayırlısı olsun diyorum bakalım benim durum ne olacakBenim karından baktı doktor canım 5+0 da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman hayırlısı olsun diyorum bakalım benim durum ne olacakBenim karından baktı doktor canım 5+0 da.
Kitap okuyorum kendime zaman ayırdım birazSlm kızlar napiyorsunuz
Doktorun adı ne canimÇok zekice. Bu durumda çok iyi olurdu. Doktorum çok üstüme titriyor uzun zamandır hamile kalamıyordum bi kere kaldım gelişimini durdurdu, sonrasında tüp bebek bile tutmadı( o zamanlar doktorum şimdiki değildi) ona başımdan geçenleri anlattım tatlı bir kadın şevkat gösteriyor hep. Her aradığımda hangi durumda olduğu farketmez hemen açıyor marketteyim kızım çok acil değilse ben seni arayım diyor mesela.
Bir sonraki muayeneye gelene kadar evde hiçbir iş yapma dedi. Düşük riskim yok çok şükür amq ekstra dikkat et diyor yat dinlen sadece diyor.
Benim muhtemelen eylülde baslar iznim riskli bir gebeligim varHahaha . Ben de lise öğretmeniyim desenize aralıkta toplu izin
Evet gerçekten senin için kolay olmadığına inandığım şeyler yaşamışsın. Ama olumlu pozitif olmaya çalış bence. Her hastalıkta rahatsızlıkta bunu yapmalı insan. Kötüyü düşünmemeli bence. Ben vajinismustum ve rahatsızlığımın tek sebebi psikolojikti. O kadar araştırdım doktora gittim. Ama tek çözümü vardı o da kendimi motive etmek. Olumlu düşünmekle olmuyor diye kızma bana. İnanmadığım bişeye olumlu düşünerek inandım ben. Şu anda hayalde gibiyim ve Allah verdi bana onu. Dua ediyorum ve kesinlikle olumsuz düşünmemeye gayret ediyorum. Hayatta herşey insan için çünküMerhaba arkadaslar biraz uzun yazacagim kusuruma bakmayin..
2016 ocakta oglumu 23 haftalikken erken dogumla kaybettim
2016 aralikta cok sukur kizimi kucagima almam nasip oldu.
2019 ocakta, ikinci kizimi kucagima almam nasip oldu.
2019 kasimda spiralle hamile kaldigimi ogrendim sumriz bi sekilde.. hazirliksizdim.. fakat Allahtan gelene sonsuz sukurler olsun diyip dogumumu bekledim. Malesef subat 2020 de kizimi 17+2 haftallikken ansiz bir sekilde suyumun patlamasiyla dogumum gerceklesti ve ikinci melegimide kaybettim...
Dogum kontrol hapi kullanmaya baslamistim fakat 9 nisanda tekrar hamile kaldigimi ogrendim tekrar ayni seyleri yasiyacagim diye piskolojikmen cökmus durumdayim
cok sukur esimin destegi cok var.. olumsuz dusunmuyorum sadece icimde korku varEvet gerçekten senin için kolay olmadığına inandığım şeyler yaşamışsın. Ama olumlu pozitif olmaya çalış bence. Her hastalıkta rahatsızlıkta bunu yapmalı insan. Kötüyü düşünmemeli bence. Ben vajinismustum ve rahatsızlığımın tek sebebi psikolojikti. O kadar araştırdım doktora gittim. Ama tek çözümü vardı o da kendimi motive etmek. Olumlu düşünmekle olmuyor diye kızma bana. İnanmadığım bişeye olumlu düşünerek inandım ben. Şu anda hayalde gibiyim ve Allah verdi bana onu. Dua ediyorum ve kesinlikle olumsuz düşünmemeye gayret ediyorum. Hayatta herşey insan için çünkü
Bende tarih cografya ogretmeniyimBende fransızca öğretmeniyim
Ben tarih cografyaBen de sabredemez giderim muhtemelen
Kitabı doğuma 1-2 ay kala okursak hazir oluruz en azından.
Ben de tarih ögretmeniyim ❤❤
Korkma sakın korku tedirginlik getirir. O da vücuduna negatif enerji verir. Empati yapıyorum evet haklısın ama elimden gelen sadece sana kendine inancını artırmaya yardım etmek. Burda bir arkadaş şey yazmıştı olmayacaksa olmaz. Olcaksa ne kadar olumsuzluk olsada olur. Sen dua et eminim Allah gönlüne göre verir. En güzelini O bilircok sukur esimin destegi cok var.. olumsuz dusunmuyorum sadece icimde korku var
Bende normalde cok saplantili biriyimdir halilar ortuler kaymiycak alinan hersey yerine birakilacak ama kafam kalkmiyor bu hafta kendimi iyi hissetmiyorum basim donuyor az bi kalksam sofrayi bile esim kaldirdi hic bisey yapmaya halim yokBen bide varya kınadğımı yaşıyorum hep kzıardım çocuğu olup kendini salan insanlara. Al başıma geldi
Rabbim hepimize sagsaglim bebeklerimize kavusmamizi nasip etsinKorkma sakın korku tedirginlik getirir. O da vücuduna negatif enerji verir. Empati yapıyorum evet haklısın ama elimden gelen sadece sana kendine inancını artırmaya yardım etmek. Burda bir arkadaş şey yazmıştı olmayacaksa olmaz. Olcaksa ne kadar olumsuzluk olsada olur. Sen dua et eminim Allah gönlüne göre verir. En güzelini O bilir
Gozun aydin canimKızlar hastaneden geliyorum hamdolsun kalp atışımız görüldü haftasıyla uyumlu dendi hiçbir kağıt verilmedi ama
Tebrik ederim canım. Darısı bana Insallah. Kalp atışı duymaya ne zaman gideceksinEvet karindan gördük geçen cuma 4mm di
Geç döllenme olabilir korkmayinama normalde 7+0 di haftasi bi sorun yoktur dimi ya
Ben alttan baktirma taraftari degilim cnm dusuk riski var gec olsun guc olmasinKızlar ben ilk keseyi görürken normal ultrasonlami bakıyorlardı yoksa genitalden mı kontrol ediliyordu onu unutmuşum valla ??????
Hayir cnm dusuk riski yok korkmayinBen alttan baktirma taraftari degilim cnm dusuk riski var gec olsun guc olmasin
Evet canim bende okuloncesi öğretmeniyim..
Meslektaşız, ben de okul öncesi öğretmeniyim
Bende fransızca öğretmeniyim
Yaa ne güzel azınlık olarak varmışız bayaBen de tarih ögretmeniyim ❤❤
Aslında izin denk gelsin diye genelde ocak ya da şubatta doğumu tercih ediyor öğretmenler ama ben sabredemedimBu kadar öğretmen, anlaşsak aynı dönemde hamile kalamazdik heralde
Ben 7 senedir bekliyorum artık ayı, günü pek umrumda değil ne zaman olursa modundayimAslında izin denk gelsin diye genelde ocak ya da şubatta doğumu tercih ediyor öğretmenler ama ben sabredemedim