- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim karından görünmedi 5+0 dı alttan göründü amaKızlar ben ilk keseyi görürken normal ultrasonlami bakıyorlardı yoksa genitalden mı kontrol ediliyordu onu unutmuşum valla ??????
Ben 5.haftada gittiğimde vajinal muayene yaptı doktorum.Kızlar ben ilk keseyi görürken normal ultrasonlami bakıyorlardı yoksa genitalden mı kontrol ediliyordu onu unutmuşum valla ??????
Canım benim karından görünmedi 5+0 dı alttan göründü ama
Ozaman vajinadan yapılıyor büyük ihtimalBen 5.haftada gittiğimde vajinal muayene yaptı doktorum.
Şart değil ama ben panik biri olduğum için alttan bakalım mı dedim olur dediOzaman vajinadan yapılıyor büyük ihtimal
Canimher kişide başka özellikler gösteriyor bende özellikle sağ kasigimda batma va acı oldu belim çok fena ağrıdı ayrıca göğüslerim ama herkesde aynı şeyler olacak diye bir kaide yokYa tatlı anneler ben 5+3 ün 5 yıllık evliyim ilk bebeğim olacak Allah’ın izniyle size birşey sormak isterim acaba o adet olacakmış gibi sancı ve batmaları yaşanayanıınız var mı benim haftam da acaba ?? Hiç öyle batma ağrı yok bir sorun mudur sizce ?
Valla inan bu ikinci hamileligim ama unutmuşum resmen çünkü diğeri tüp bebek di benim kafam karıştıŞart değil ama ben panik biri olduğum için alttan bakalım mı dedim olur dedi
Canım başlarda olmuştu şuan olmayınca acaba belirtilerin kaybolması kötü mü dedim Senin kaç haftaydı canım hala devam ediyo mu o sancılar sendeeCanimher kişide başka özellikler gösteriyor bende özellikle sağ kasigimda batma va acı oldu belim çok fena ağrıdı ayrıca göğüslerim ama herkesde aynı şeyler olacak diye bir kaide yok
Bana da öyle dedi. E Küçük çünkü :)kizlar bende gittim bu sabah doktira 6 hafta 2 gunlukmus cok kucuk deyip durdu herangi bi sikinti olur mu ya kalp atisida war ama cok kucuk oldugu icin duyulmadi baj simdi endise ettim cok kucuk cok kucuk dedi habire bi sorun olur mu ya
Benim karından baktı doktor canım 5+0 da.Kızlar ben ilk keseyi görürken normal ultrasonlami bakıyorlardı yoksa genitalden mı kontrol ediliyordu onu unutmuşum valla ??????
Evet canım. Sınıf öğretmeniyim. Sen de mi?
Evet canim bende okuloncesi öğretmeniyim..
Hahaha . Ben de lise öğretmeniyim desenize aralıkta toplu izinMeslektaşız, ben de okul öncesi öğretmeniyim
Bende tarih zümreyizBen de sabredemez giderim muhtemelen
Kitabı doğuma 1-2 ay kala okursak hazir oluruz en azından.
Ben de tarih ögretmeniyim
Evet bende oluyor. Devam ediyor arada normale dönüyor. Bana normal dediler sorun yok yani şimdilikYa tatlı anneler ben 5+3 ün 5 yıllık evliyim ilk bebeğim olacak Allah’ın izniyle size birşey sormak isterim acaba o adet olacakmış gibi sancı ve batmaları yaşamayanınız var mı benim haftam da acaba ?? Hiç öyle batma ağrı yok bir sorun mudur sizce ?
En son betan kacti canimBenimde beta 7 katına çıkması gerekirken 5.5 katına çıkmış bende 5+5 günlük şuan ama herhangi bir ağrım ya da kanamam yok kalp atışını dinlemeye gideceğim günü bekliyorum geçmiyor bir türlü daha 1 haftadan fazla var
Evet canım hala.devam ediyor hatta öksürmek ve hapşırmak bile işkence geliyor banaCanım başlarda olmuştu şuan olmayınca acaba belirtilerin kaybolması kötü mü dedim ☺ Senin kaç haftaydı canım hala devam ediyo mu o sancılar sendee