• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben 7 senedir bekliyorum artık ayı, günü pek umrumda değil ne zaman olursa modundayim 😄
Kesinlikle bende aynı moddaydim her ay yok ovulasyon testi yok klomen derken bu ay hiç birşey yapmadım ve hatta ev aldık ev işlemleri taşınma yerleşme falan derken olmuş hayret yani o kadar uğraştım olmadı ugrasmadigim an oldu 😊🤗

Hamişler bile sorucam,ben daha dr gitmedim 5+4 görünüyor gebelik hesaplamada.yaklaşık 2 haftadır folik asit kullanıyorum.folik trio markası.3 tane alıyorum her gün kutunun üzerinde öyle yazıyor.herhangi problem olur mu kafama takılıp duruyor.

Hamişler bile sorucam,ben daha dr gitmedim 5+4 görünüyor gebelik hesaplamada.yaklaşık 2 haftadır folik asit kullanıyorum.folik trio markası.3 tane alıyorum her gün kutunun üzerinde öyle yazıyor.herhangi problem olur mu kafama takılıp duruyor.
ben gunde 1 tane kullaniyorum folbiol adi

Merhaba kizlarr 😘
Ben de Aralık annesi olucam inşallah ❤
Adım Nazli, 29 yaşındayım. Bebeğimin beklenen doğum tarihi 21 Aralık. Daha çok yeni 4+2'deyim. 69 kilo ile hamile kaldım. İlk çocuğum olacak inşallah. 6 senedir bekliyoruz, olmadı. Normal olması çok zor demisti doktor. Biz de bıraktık 2 senedir falan hiç gitmedik doktora. Bu ay kendiliğinden geldi, bizi çok şaşırttı ve mutlu etti mercimek 😍😍
brnbrr brnbrr beni de ekler misin listeye?
bu ay mucize bebeklerin ayi galiba benimde cocugum olmazdi yillarcada olmadi 5 senedir nerdeyse rahim yapisikti ameliyat gerekli demislerdi🙈🙈🙈

Mg nekadar gunluk 400 mg gecmemesi lazim ilk defa 3 tane alindigini duydum gunluk bir tane alinmasi gerek diye biliyorum farkli hastaliklarda gunluk 3 defa alinabiliyor

Ben alttan baktirma taraftari degilim cnm dusuk riski var gec olsun guc olmasin
Alttan bakıldığında düşünüldüğü kadar içeri girmiyor böyle bir risk yok. Eşle ilişkideki kadar bile girmiyor. Böyle bir risk olsa doktor istemez alttan muayeneyi canım. Benim ilk muayenem alttan yapıldı ama eşimle birlikte olmamı yasakladı mesela.

Kesinlikle bende aynı moddaydim her ay yok ovulasyon testi yok klomen derken bu ay hiç birşey yapmadım ve hatta ev aldık ev işlemleri taşınma yerleşme falan derken olmuş hayret yani o kadar uğraştım olmadı ugrasmadigim an oldu 😊🤗
Maaşallah 🤗
Benim aşılama tedavisi ile oldu, tedaviye başladım Türkiye 'de virüs vakası açıklandı, 15 Mart Pazar günü neredeyse vazgececektim aşılamadan. 14 Mart gecesi sabaha kadar agladim, bir de o dönem hastaydım 10 gundur boğaz ağrısı ve öksürük vardı kesin tutmaz dedim, hatta kesin Corona oldum hastaneye gidemem doktorumu tehlikeye atamam dedim. Sonra doktorla konuştum Corona olsa durumun kötüleşir demişti. Aşılama günü Pazar gunu yapıldı kimse yoktu hastanede. Test gününü bekleme sürecinde iki kez ağır panik atak yaşadım, hastaneye gidemedigim için de doktoruma da danışarak 2 kez sakinleştirici içtim. Hiç ümidim yokken sonucum pozitif çıktı. Bakalım bizi daha neler bekliyor...

bu ay mucize bebeklerin ayi galiba benimde cocugum olmazdi yillarcada olmadi 5 senedir nerdeyse rahim yapisikti ameliyat gerekli demislerdi🙈🙈🙈
Canim biz senle ayni ilaci kullaniyoruz ben carsamba gunu gittigimde sordum diyer folik asitlere gore yuksek dedim iki gunde birmi iceyim dedim yariya bol gunluk yarim ic dedi bebim doktorum canim bence sende oyle yap fazlasida zararmis

Merhabalar kızlar ben birsuru test yaptırdım rubella igg pozitif ve CMV igg pozitif cıktı bunlar daha önceden geçirip bağışıklık kazandığımı mi gösteriyor yoksa başka birşey mi bu konuda bilgi sahibi olan var mi acaba bugün doktoruma mail attım sonuçlarımı yarın dönüş yapacak ama ben meraktan ölüyorum 🙄🙄
Kuzum benimkilerde negatif ama hastane ortamina gore belki degisiklik olabilir sknti yapma her hastanenin sistemi farkli doktorun en iyi cevbi verir😍

Alttan bakıldığında düşünüldüğü kadar içeri girmiyor böyle bir risk yok. Eşle ilişkideki kadar bile girmiyor. Böyle bir risk olsa doktor istemez alttan muayeneyi canım. Benim ilk muayenem alttan yapıldı ama eşimle birlikte olmamı yasakladı mesela.
Cogu doktor zaten istemiyor alttan bakmayi ilk haftalarda cnm en azindan bana denk gelen doktorlar diyim hic bakmadilar

Yok anam kac sayfa yazmissiniz yaaahu okuyamadım çok yarim yamalak🤩 bgun evimizi temizledik kocissslen🤩

benden istenen tahliller ozelde tumu 576 lira dediler yaptirmadim dewletin acilinde yaptirsam olurmu yaparlami yani kizlar

Eklentiler

• 15870663735492209865964424811935.jpg
    15870663735492209865964424811935.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 23
Back