2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar ben ilk keseyi görürken normal ultrasonlami bakıyorlardı yoksa genitalden mı kontrol ediliyordu onu unutmuşum valla ??????

Ya tatlı anneler ben 5+3 ün 5 yıllık evliyim ilk bebeğim olacak Allah’ın izniyle size birşey sormak isterim acaba o adet olacakmış gibi sancı ve batmaları yaşamayanınız var mı benim haftam da acaba ?? Hiç öyle batma ağrı yok bir sorun mudur sizce ?

Canimher kişide başka özellikler gösteriyor bende özellikle sağ kasigimda batma va acı oldu belim çok fena ağrıdı ayrıca göğüslerim ama herkesde aynı şeyler olacak diye bir kaide yok

Canimher kişide başka özellikler gösteriyor bende özellikle sağ kasigimda batma va acı oldu belim çok fena ağrıdı ayrıca göğüslerim ama herkesde aynı şeyler olacak diye bir kaide yok
Canım başlarda olmuştu şuan olmayınca acaba belirtilerin kaybolması kötü mü dedim Senin kaç haftaydı canım hala devam ediyo mu o sancılar sendee

kizlar bende gittim bu sabah doktira 6 hafta 2 gunlukmus cok kucuk deyip durdu herangi bi sikinti olur mu ya kalp atisida war ama cok kucuk oldugu icin duyulmadi baj simdi endise ettim cok kucuk cok kucuk dedi habire bi sorun olur mu ya
Bana da öyle dedi. E Küçük çünkü :)

Ya tatlı anneler ben 5+3 ün 5 yıllık evliyim ilk bebeğim olacak Allah’ın izniyle size birşey sormak isterim acaba o adet olacakmış gibi sancı ve batmaları yaşamayanınız var mı benim haftam da acaba ?? Hiç öyle batma ağrı yok bir sorun mudur sizce ?

Merhaba arkadaslar biraz uzun yazacagim kusuruma bakmayin..

2016 ocakta oglumu 23 haftalikken erken dogumla kaybettim
2016 aralikta cok sukur kizimi kucagima almam nasip oldu.
2019 ocakta, ikinci kizimi kucagima almam nasip oldu.
2019 kasimda spiralle hamile kaldigimi ogrendim sumriz bi sekilde.. hazirliksizdim.. fakat Allahtan gelene sonsuz sukurler olsun diyip dogumumu bekledim. Malesef subat 2020 de kizimi 17+2 haftallikken ansiz bir sekilde suyumun patlamasiyla dogumum gerceklesti ve ikinci melegimide kaybettim...
Dogum kontrol hapi kullanmaya baslamistim fakat 9 nisanda tekrar hamile kaldigimi ogrendim tekrar ayni seyleri yasiyacagim diye piskolojikmen cökmus durumdayim

Evet bende oluyor. Devam ediyor arada normale dönüyor. Bana normal dediler sorun yok yani şimdilik

En son betan kacti canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…