• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bizde kan uyuşmazlığı var evlenmeden önce test yaptırmıştım ordan biliyorum hastalığa karşı bağışıklığını gösteriyor hatta benimki 1000 çıkmıştı Bi tanesi doktor da maşallah demişti
Ay canım şuan doktordan bilgi paylaşman beni çok rahatlattı nette ne kadar okusam da yinede acabalar oluyor ama doktorun böyle demesi güzel birşey inşallah benimde öyle olur 🙏

Benim de oğlan var evde onla da ilgilenemiyorum yazık kendi halinde dönüp duruyor.uzuluyorum valla geçen hafta böyle değildim
Bugün oğlum hep televizyon izledi, halim olmadı, iş yeriyle görüşmelerim oldu, hiç bu kadar izlemrmisti☹️

3. Yazmışım canım 4 olacaktı o Kocaeli. Aslında benim haftam sizlerden geride olduğu için sizin ilk haftalardaki belirtilerinizi merak ettim okudukça da içim rahatladı. Baya regl olacak gibi ağrım vardı bu güne kadar. O korkutuyordu beni ama sizlerde de olduğunu görünce rahatladım.

Yaaa hepimizinki ayrı bir heyecan 😍
Daha hiç gitmedim doktora canım. Kuzenim ve buradan bir arkadasim sağlıkçı onlar da 8-9. Haftaya kadar gitme diyorlar risk açısından. Bende ilginç bir şekilde sakinim. Gitmedim bekliyorum 🙈

Benimde bugün aklıma muayenehaneler geldi. Eğer güvenilir bir doktor bulursam ben de öyle bir yere giderim. Aminn canım şu zor zamanlari atlatalim artik, virüs korkusundan hicbisey yapamıyoruz.

Biraz daha ileriki dönemler için Dr. Harvey Karp "Mahallenin En Mutlu Bebeği" kitabını önerebilirim. Kardeşim hamileliğinde pek kitap okumuyordu ben onun yerine okuyup anlatıyordum ona. Bu kitaptan çok faydalandık. özellikle uyutma,gaz çıkarma teknikleri falan. 4. Trimester dedikleri bir dönem var çocuk doğduktan sonraki ilk 3 ay. Bu kitap daha çok o döneme yönelik.

Canımcım ben gitmeni öneririm aslında. En azından keseyi rahimde gör için rahat olsun. Bu kadar yıldan sonra Rabbim nasip etmiş çok şükür, daha dikkatli olmak lazım. Önlemini al git kontrole ya da biraz bekle 6.haftada git sonra zaten doktor 1ay sonraya randevu veriyor.
Folik asite başladın mı canım?

Kitaba gelirsek inşallah sağ salim kucağımıza alalım okuruz tabi 😍❤️

Canımcım ben gitmeni öneririm aslında. En azından keseyi rahimde gör için rahat olsun. Bu kadar yıldan sonra Rabbim nasip etmiş çok şükür, daha dikkatli olmak lazım. Önlemini al git kontrole ya da biraz bekle 6.haftada git sonra zaten doktor 1ay sonraya randevu veriyor.
Folik asite başladın mı canım?

Kitaba gelirsek inşallah sağ salim kucağımıza alalım okuruz tabi 😍
Ben de sabredemez giderim muhtemelen 😍
Kitabı doğuma 1-2 ay kala okursak hazir oluruz en azından.
Bende fransızca öğretmeniyim :KK25:
Ben de tarih ögretmeniyim ❤️❤️

Kızlar bugün doktorumla konuştum ilk kontrole 30 Nisanda gidicem, şu an 3. haftadayız ben çok erken ögrendim 😊 ilk kontrolden sonra 1 ay sonra mi cagirir kontroller ayda bir oluyor diye biliyorum son döneme kadar ama burda bir hafta 2 hafta sonra yine gidecek anneler gördüm

Back