- 30 Kasım 2013
- 694
- 1.141
- 113
- 35
Evet canım. Sınıf öğretmeniyim. Sen de mi?testler doğru söyler canım senin bi yazında öğretmenim gibi bir yazı görmüştüm öğretmen misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım. Sınıf öğretmeniyim. Sen de mi?testler doğru söyler canım senin bi yazında öğretmenim gibi bir yazı görmüştüm öğretmen misin
Teşekkür ederimHadi gözünaydın canım
Ay canım şuan doktordan bilgi paylaşman beni çok rahatlattı nette ne kadar okusam da yinede acabalar oluyor ama doktorun böyle demesi güzel birşey inşallah benimde öyle olurBizde kan uyuşmazlığı var evlenmeden önce test yaptırmıştım ordan biliyorum hastalığa karşı bağışıklığını gösteriyor hatta benimki 1000 çıkmıştı Bi tanesi doktor da maşallah demişti
Evet canim bende okuloncesi öğretmeniyim..Evet canım. Sınıf öğretmeniyim. Sen de mi?
Meslektaşız, ben de okul öncesi öğretmeniyimEvet canim bende okuloncesi öğretmeniyim..
Bugün oğlum hep televizyon izledi, halim olmadı, iş yeriyle görüşmelerim oldu, hiç bu kadar izlemrmistiBenim de oğlan var evde onla da ilgilenemiyorum yazık kendi halinde dönüp duruyor.uzuluyorum valla geçen hafta böyle değildim
3. Yazmışım canım 4 olacaktı o Kocaeli. Aslında benim haftam sizlerden geride olduğu için sizin ilk haftalardaki belirtilerinizi merak ettim okudukça da içim rahatladı. Baya regl olacak gibi ağrım vardı bu güne kadar. O korkutuyordu beni ama sizlerde de olduğunu görünce rahatladım.
Yaaa hepimizinki ayrı bir heyecan
Daha hiç gitmedim doktora canım. Kuzenim ve buradan bir arkadasim sağlıkçı onlar da 8-9. Haftaya kadar gitme diyorlar risk açısından. Bende ilginç bir şekilde sakinim. Gitmedim bekliyorum
Benimde bugün aklıma muayenehaneler geldi. Eğer güvenilir bir doktor bulursam ben de öyle bir yere giderim. Aminn canım şu zor zamanlari atlatalim artik, virüs korkusundan hicbisey yapamıyoruz.
Biraz daha ileriki dönemler için Dr. Harvey Karp "Mahallenin En Mutlu Bebeği" kitabını önerebilirim. Kardeşim hamileliğinde pek kitap okumuyordu ben onun yerine okuyup anlatıyordum ona. Bu kitaptan çok faydalandık. özellikle uyutma,gaz çıkarma teknikleri falan. 4. Trimester dedikleri bir dönem var çocuk doğduktan sonraki ilk 3 ay. Bu kitap daha çok o döneme yönelik.
Bende fransızca öğretmeniyimMeslektaşız, ben de okul öncesi öğretmeniyim
Ne güzel...Bende fransızca öğretmeniyim
Ne çok öğretmen varmış konumuzdaNe güzel...
Ben de sabredemez giderim muhtemelenCanımcım ben gitmeni öneririm aslında. En azından keseyi rahimde gör için rahat olsun. Bu kadar yıldan sonra Rabbim nasip etmiş çok şükür, daha dikkatli olmak lazım. Önlemini al git kontrole ya da biraz bekle 6.haftada git sonra zaten doktor 1ay sonraya randevu veriyor.
Folik asite başladın mı canım?
Kitaba gelirsek inşallah sağ salim kucağımıza alalım okuruz tabi ❤
Ben de tarih ögretmeniyimBende fransızca öğretmeniyim
30 nisanda epey haber verecek kişi var anlaşılanKızlar bugün kesemizi gördük çok şükür yolk keseside oluşmaya başlamış mercimeğimizin 30 Nisan bidahaki randevu nasıl geçcek 2 hafta
Aaa ne güzel meslektaşmışız canımMeslektaşız, ben de okul öncesi öğretmeniyim
Aaaa Maşallah yaa valla zaten bu ay nasıl olduysa tesadüfen oldu hayırlısı demekki böyleymişBu kadar öğretmen, anlaşsak aynı dönemde hamile kalamazdik heralde
Ne güzel canım darısı başıma inşallahKızlar bugün kesemizi gördük çok şükür yolk keseside oluşmaya başlamış mercimeğimizin 30 Nisan bidahaki randevu nasıl geçcek 2 hafta