3. Yazmışım canım 4 olacaktı o Kocaeli. Aslında benim haftam sizlerden geride olduğu için sizin ilk haftalardaki belirtilerinizi merak ettim okudukça da içim rahatladı. Baya regl olacak gibi ağrım vardı bu güne kadar. O korkutuyordu beni ama sizlerde de olduğunu görünce rahatladım.
Yaaa hepimizinki ayrı bir heyecan
Daha hiç gitmedim doktora canım. Kuzenim ve buradan bir arkadasim sağlıkçı onlar da 8-9. Haftaya kadar gitme diyorlar risk açısından. Bende ilginç bir şekilde sakinim. Gitmedim bekliyorum
Benimde bugün aklıma muayenehaneler geldi. Eğer güvenilir bir doktor bulursam ben de öyle bir yere giderim. Aminn canım şu zor zamanlari atlatalim artik, virüs korkusundan hicbisey yapamıyoruz.
Biraz daha ileriki dönemler için Dr. Harvey Karp "Mahallenin En Mutlu Bebeği" kitabını önerebilirim. Kardeşim hamileliğinde pek kitap okumuyordu ben onun yerine okuyup anlatıyordum ona. Bu kitaptan çok faydalandık. özellikle uyutma,gaz çıkarma teknikleri falan. 4. Trimester dedikleri bir dönem var çocuk doğduktan sonraki ilk 3 ay. Bu kitap daha çok o döneme yönelik.