• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben de aynıyım yaa. Elektrikli süpürge bile açma dedi doktorum. Bide bahçeli evdeyim bi hafta temizlemesen karınca oluyor. O yüzden canım çok sıkkın. Yardımcımız vardı karantinadan dolayı gelemiyor. Yemek dışında İş yapmıyorum ama evin bu hali canımı çok sıkıyor. Dün eşim elektrikli süpürgeyle bir odayı süpürdü. Ama tam temizlenmedi malum. Yine var küçük karıncalar. Şu kahrolası virüs ortadan kalksa da millet yaşantısına dönse ya
evet sorma. benmde esim yapiyor allah razi olsun ama erkekler yapamiyor bizim gibi

Sakın sakn kınadığınz başınıza geliyor biz ilk evlendigimizde çocukları olan arkadaşlarımızla görüştüğümüz de eşim çocugun ağlamasına sinir olurdu söylenirdi benim oğlum da aynısı oldu durduk yere ağlardı sonra anldikki kimseyi hiçbir şeyi kinamiyacaksin eşimde akillandi😃
gercekten kimi kinasam basima gelio.😂

Kızlar 366 sayfayı baştan sona okudum dünden beri😂
Hepinizle ilgili az çok bilgim var 😍
Ben doktora gitmek için 8. Haftayı bekliycem, Allah izin verirse gidip keseyi görüp kalp atışını da duyarız diyoruz.
Bulundugum şehir vaka sayısında 3. Sırada o yüzden tedirginiz.
Ama özel muayenehanesi olan, içime sinen iyi bir doktor bulursam o zamana kadar belki giderim.

Ben doktora gitmek için 8. Haftayı bekliycem, Allah izin verirse gidip keseyi görüp kalp atışını da duyarız diyoruz.
Ama özel muayenehanesi olan, içime sinen iyi bir doktor bulursam o zamana kadar belki giderim.
oncelikle hosgeldn sabrina hayranim. ben bile sayfa ilk acildigndan beri ol.ama ragmen hepsini okumadigim oluyor😂 anladim ki ankaradasin. ben de izmirdeyim canm😥

Aminnn canım hepimizin ki inşallah ❤

Yaaa seninki de çok güzel tam zamanında gelmiş 😍😍 Biz de normal olma ihtimalini silmistik aklımızdan. Sorana tüp bebek ivin bekliyoruz diyorduk. Regl olmayınca ne de olsa hamile değilimdir ama aklımdan ihtimali gitsin de rahatliyim diye test yaptım anında çıktı ikinci çizgi. Testin başında yarım saat ağladım inanamadim 😂😂

Canım benim yaaa 😍 benim ilkinde öyleydi. Evde yalnızdım test yapma hastalığına yakalanmışım 😂 adet yaklaşınca test yapmadan duramıyordum. Adet günü yaptım ve hiç bakmadım bile yapmak için yaptıydım. Oturdum kk okuyorum. Gözüm takıldı birden 2.çizgiye.. kocamı aradım oturdum hem ağlayıp hem güldüm garip duyduydu. Sonra olmadı gerçi kürtaj oldum. Bu sefer geçen seferkinden çok daha koyuydu elim ayağım titredi ama ağlamadım eşimle paylaştım hemen sevindik. 😍 Rabbim bebeklerimizi korusun inşallah sağ salim kucağıma alırım bebeğimi. Hepimiz tabi ❤️
Keseyi gördün mü canım?

Beğendiğin yorumlarından okuduğunu biliyordum 😍 ne güzel artık biz de seni tanırız ❤️

Hayırlı olsun canım üni hastanelerinin prof doktorları genelde dışarda bakıyor ve daha hijyenik oluyor özellikle bu denemde içini çok rahatlatıyor.. Ben özel hastaneye gittim ilk çok tedirgin oldum sonra dışarda özel muayenehaneye gittim daha hijyenik oluyor özellikle muayene için ilk saatleri alırsan daha iyi olur Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏🙏

evet sorma. benmde esim yapiyor allah razi olsun ama erkekler yapamiyor bizim gibi

Hiç yapmamış benimki. Ondan olsa gerek. Sağolsun yapıyor yine de. Bide benim işim çok daha zor ya. 2+1 olsa ne güzel olurdu çabucak biterdi temizlik. Ev 3katlı ve benim odam 3.katta inip çıkarken bile yoruluyorum bırak ev temizliyini. Büyük evlere nefret ediyorum yaaa 😔😔😔

Hmm anladım canım hiç sormadım anneme de geçirdim mi geçirmedim mi hatırlamıyorum da neyse pozitif olması güzel o zaman en azından tekrar geçirme şansım yok 🙄 Yarın maile dönüş bekliyorum umarım düşündüğümüz gibidir canım 🥰
Benim annem de geçirdiğimi söylüyordu ama yanılıyormuş :KK45: bu testte çıktı.

Hiç yapmamış benimki. Ondan olsa gerek. Sağolsun yapıyor yine de. Bide benim işim çok daha zor ya. 2+1 olsa ne güzel olurdu çabucak biterdi temizlik. Ev 3katlı ve benim odam 3.katta inip çıkarken bile yoruluyorum bırak ev temizliyini. Büyük evlere nefret ediyorum yaaa 😔😔😔
dur bakalm 1 2 ay sonra yardmcin gelir tekrar. en azndan yardmxin var benm oda yok

dur bakalm 1 2 ay sonra yardmcin gelir tekrar. en azndan yardmxin var benm oda yok
Aslında burcum gereği çok tembel biriyim 😂 son 2ayda giriştiydim ev bahçe temizliyine. Dedim aha adam oluyorum derken şimdi alt üst oldu yine dengem 😂 yardımcım yine gelir bi türlü de annem izin vermiyor ya virüs kapar dışardan gelir sana da bulaştırır diye. Onların mahallesinde 1apartmanda 3aile tutmuş bu illetten. O yüzden gelmesin dedik. Of ne hallere kaldık ya Rabbim yardımcımız olsun

Merhabalar kızlar ben birsuru test yaptırdım rubella igg pozitif ve CMV igg pozitif cıktı bunlar daha önceden geçirip bağışıklık kazandığımı mi gösteriyor yoksa başka birşey mi bu konuda bilgi sahibi olan var mi acaba bugün doktoruma mail attım sonuçlarımı yarın dönüş yapacak ama ben meraktan ölüyorum 🙄🙄
Bizde kan uyuşmazlığı var evlenmeden önce test yaptırmıştım ordan biliyorum hastalığa karşı bağışıklığını gösteriyor hatta benimki 1000 çıkmıştı Bi tanesi doktor da maşallah demişti

kizlar hadi birbirimize hazir genelde hepimiz bosken kendimizi gelistirebilcegimiz bebek yetistirmeyi ogreneblicegmz kaynaklar telefon uygulamalari kitaplar onerelim. varmidir bilen bilgisi olan ne yapalm bu donemde ne okuyalm
Muhteşem bir noktaya değindin. 2kitap pdf indirdim.
1. Gebeliğin el kitabı
2. Bebek gelirse.
Bence faydalı kitaplar. Aslında " doğmamış bebeğin gizli yaşamı " adlı bi kitap var onu okumayı çok istiyorum pdfini bulamadım hiçbir yerde. İnşallah biraz zaman geçsin belki sipariş veririm internetten.
Kullandığım uygulamalar
1. Elika
2. Banu çiftçi

kizlar bende gittim bu sabah doktira 6 hafta 2 gunlukmus cok kucuk deyip durdu herangi bi sikinti olur mu ya kalp atisida war ama cok kucuk oldugu icin duyulmadi baj simdi endise ettim cok kucuk cok kucuk dedi habire bi sorun olur mu ya
Gayet iyidir kap atışıda duyulmuş en fazla 7 mm olan bebekten ne bekliyor o doktor merak ediyorum😒

oncelikle hosgeldn sabrina hayranim. ben bile sayfa ilk acildigndan beri ol.ama ragmen hepsini okumadigim oluyor😂 anladim ki ankaradasin. ben de izmirdeyim canm😥
3. Yazmışım canım 4 olacaktı o Kocaeli. Aslında benim haftam sizlerden geride olduğu için sizin ilk haftalardaki belirtilerinizi merak ettim okudukça da içim rahatladı. Baya regl olacak gibi ağrım vardı bu güne kadar. O korkutuyordu beni ama sizlerde de olduğunu görünce rahatladım.
Canım benim yaaa 😍 benim ilkinde öyleydi. Evde yalnızdım test yapma hastalığına yakalanmışım 😂 adet yaklaşınca test yapmadan duramıyordum. Adet günü yaptım ve hiç bakmadım bile yapmak için yaptıydım. Oturdum kk okuyorum. Gözüm takıldı birden 2.çizgiye.. kocamı aradım oturdum hem ağlayıp hem güldüm garip duyduydu. Sonra olmadı gerçi kürtaj oldum. Bu sefer geçen seferkinden çok daha koyuydu elim ayağım titredi ama ağlamadım eşimle paylaştım hemen sevindik. 😍 Rabbim bebeklerimizi korusun inşallah sağ salim kucağıma alırım bebeğimi. Hepimiz tabi ❤
Keseyi gördün mü canım?
Yaaa hepimizinki ayrı bir heyecan 😍
Daha hiç gitmedim doktora canım. Kuzenim ve buradan bir arkadasim sağlıkçı onlar da 8-9. Haftaya kadar gitme diyorlar risk açısından. Bende ilginç bir şekilde sakinim. Gitmedim bekliyorum 🙈
Hayırlı olsun canım üni hastanelerinin prof doktorları genelde dışarda bakıyor ve daha hijyenik oluyor özellikle bu denemde içini çok rahatlatıyor.. Ben özel hastaneye gittim ilk çok tedirgin oldum sonra dışarda özel muayenehaneye gittim daha hijyenik oluyor özellikle muayene için ilk saatleri alırsan daha iyi olur Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏🙏
Benimde bugün aklıma muayenehaneler geldi. Eğer güvenilir bir doktor bulursam ben de öyle bir yere giderim. Aminn canım şu zor zamanlari atlatalim artik, virüs korkusundan hicbisey yapamıyoruz.
Muhteşem bir noktaya değindin. 2kitap pdf indirdim.
1. Gebeliğin el kitabı
2. Bebek gelirse.
Bence faydalı kitaplar. Aslında " doğmamış bebeğin gizli yaşamı " adlı bi kitap var onu okumayı çok istiyorum pdfini bulamadım hiçbir yerde. İnşallah biraz zaman geçsin belki sipariş veririm internetten.
Kullandığım uygulamalar
1. Elika
2. Banu çiftçi
Biraz daha ileriki dönemler için Dr. Harvey Karp "Mahallenin En Mutlu Bebeği" kitabını önerebilirim. Kardeşim hamileliğinde pek kitap okumuyordu ben onun yerine okuyup anlatıyordum ona. Bu kitaptan çok faydalandık. özellikle uyutma,gaz çıkarma teknikleri falan. 4. Trimester dedikleri bir dönem var çocuk doğduktan sonraki ilk 3 ay. Bu kitap daha çok o döneme yönelik.

Back