2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hadi gözün canım cok tatlış yaa

uyu uyu ben aksama kadar yattim sayilir bugun ise gidicem gececiyim

Kalpler havada ucusuyor demekki bugun kontroller guzel gecmis masallag hepinizin bebislerine
Cok şükür cokkk su tsh degeri biraz moralimi bozdu ama arkadasimdada varmia 9 ay ilac kullandim dedi ac karna bakalim.kac çıkcak

Gözünaydın canım Allah kucagına almayı da nasip etsin

Bu arada doktor tam net ölçüm yapamıyorum suan cok küçük dedi bebeği ölçtügünde 6+4 çıkıyor diğer türlü ölcünce 7+6 çıkıyor suan kaçıncı haftadayim hiç bilmiyorum
Gözün aydın canım Allah kucagına da almayı nasip etsin. Son adet tarihine göre kaç olması gerekiyor peki ?

Bir de kızlar kalp atışını duyduktan sonra risk yüzde kaça düşüyor sordunuz mu? Hani bunu görünce ya da şu haftaya kadar risk var diyorlar ya.

Bir de kızlar kalp atışını duyduktan sonra risk yüzde kaça düşüyor sordunuz mu? Hani bunu görünce ya da şu haftaya kadar risk var diyorlar ya.

Bugün benim doktorum kanama olmadıkça şiddetli kusma ve ağrı olmadıkça sorun yok demektir dedi :) ilişkiye ara verilmesine de gerek yok son 1 aya kadar devam edebilirsiniz dedi. Bir dahaki kontrolüm için 12-14. haftalarda gelmemi söyledi. Zaten düşük riski olsa ultrasonda anlarlar muhtemelen kanama alanı oluştuğunu falan görüyor doktorlar

Anladım canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…