- 25 Ağustos 2014
- 1.691
- 2.021
- 133
- 34
canm gozun aydın sukur gordun sende keseyi :) kac haftalık cıktınAminnn prensesim allah razi olsun insalllaaah derim.insallah ben dogurdum siz de dogurdum artik emistik falan deriz allahim cok.amiiin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm gozun aydın sukur gordun sende keseyi :) kac haftalık cıktınAminnn prensesim allah razi olsun insalllaaah derim.insallah ben dogurdum siz de dogurdum artik emistik falan deriz allahim cok.amiiin
2 gündür bütün kokuları net almaya başladım. Sabah da midem yanıyordu hemen yedim bişeyler bastırdım. Koku olayı bariz ama. Yumuşatıcı kokusu bile keskin geliyor burnumaKızlar mide bulantıları ne alemde bende koku hassasiyeti başladı.midem de kazan gibi.biraz erken başladı sanki
Geçermi zaman yaHahah koca iki haftamiz var
Cok sukur canim.cok 5 haftalikmis minnagimmmcanm gozun aydın sukur gordun sende keseyi :) kac haftalık cıktın
Canım biraz önce ben Bi doktorla konuştum aynı yerlerde yaptırmadığınız testleri karşılaştırmalı dedi sen aynı yerde mi yaptırdın testiniHayir yapmam burada biri aynisini yaşamış sonra ultrasonda iki tane kese gormusler
Herhalde her dakika aklımız karışıyorDusunme canim allahin izniyle onlarida gorcez elbet düşünüyoruz ama nabalim 8 ay byle gececek hrhlde
Sana dış gebelik diyen doktor kimdi peki hemen moralimizi bozmayalım gün doğmadan neler doğar derlerKizlar az once bi doktor akrabamiz var yurtdisinda onunla konustum Boyle yuksek degerlerde o kadar hizli yukselmezmis 2gun icin normal dedi 8haftani bekle ultrasona git dedi kendi doktorumda normal dedi
Kendi doktorum bu gunlerde calismiyo diye baska bi hastanede tanımadığım bir doktora gittimSana dış gebelik diyen doktor kimdi peki hemen moralimizi bozmayalım gün doğmadan neler doğar derler
Banada 10 gun uzun bir sure geldi takvime baktim haftaya cuma mis boyle dusununce daha kisa geldi banaGeçermi zaman ya
Korkma hemen. Bence ne biliyim dış gebelik olsa o kadar artana kadar hiç ağrı sızı olmaz mı ya. Ayrıca keesende görüldü başka iyi bir doktora git. Üzülme her şey Allahtan canım seni anlayabiliyorum endiseni anlıyorum ama sakin ol iyi düşün iyi olsun canimKendi doktorum bu gunlerde calismiyo diye baska bi hastanede tanımadığım bir doktora gittim
Canım endişelenmeni anlıyorum ama sen kendin bütün olumsuz senaryolari kurup aşırı stres yapıyorsun. Lütfen biraz sakinlesmeye çalışıp kötü düşünceleri at. Stres ve endişe şuan sana daha çok zarar veriyor farkında değilsin. Doktorun sana başından beti zaten çok net bilgiler vermiyor açıkçası. İmkanın varsa farklı bir doktora muayene ol. Yarın hastaneye gidersem bebegi alirlar demişsin, böyle birşey hiç mümkün olabilir mi??kanaman yok, sancın yok, hangi doktor seni zorla kürtaja alabilir olur mu hiç öyle şey. Ayrica kese görünmüş, kese göründüğünde veya artışına değil kesenin ve bebeğin gelisimine bakılıp durum takip edilir. Tek ihtiyacin sakin olup başka bir doktora muayene olmak.Kizlar az once bi doktor akrabamiz var yurtdisinda onunla konustum Boyle yuksek degerlerde o kadar hizli yukselmezmis 2gun icin normal dedi 8haftani bekle ultrasona git dedi kendi doktorumda normal dedi
Baska doktorlarla konustim onlar artis normal dediKorkma hemen. Bence ne biliyim dış gebelik olsa o kadar artana kadar hiç ağrı sızı olmaz mı ya. Ayrıca keesende görüldü başka iyi bir doktora git. Üzülme her şey Allahtan canım seni anlayabiliyorum endiseni anlıyorum ama sakin ol iyi düşün iyi olsun canim
Canim bak kendi doktorunda degilmis seni takipte olan doktorun daha iyi bilecektir bastan beri takip ettigi icin herkezin degeri ayni yukselmiyor kisiden kisiye degisiyor tekrar ultrasonda bakmadimi sadece degere bakipmi yorum yapti hemen oyle demesi cok sacma sen ihmal etmeden hemen baska doktora git canim en azindan ilac falan kullanman gerekirse onceden mudahale edilmis olur bak bugun benim doktorumda iki kalp atisi duran bebegin olmus neden erken gelmedin kan sulandirici coraspirine baslaman gerekirdi dedi bence ihmal etme hemen gitKendi doktorum bu gunlerde calismiyo diye baska bi hastanede tanımadığım bir doktora gittim
Ilk gebeliCanım endişelenmeni anlıyorum ama sen kendin bütün olumsuz senaryolari kurup aşırı stres yapıyorsun. Lütfen biraz sakinlesmeye çalışıp kötü düşünceleri at. Stres ve endişe şuan sana daha çok zarar veriyor farkında değilsin. Doktorun sana başından beti zaten çok net bilgiler vermiyor açıkçası. İmkanın varsa farklı bir doktora muayene ol. Yarın hastaneye gidersem bebegi alirlar demişsin, böyle birşey hiç mümkün olabilir mi??kanaman yok, sancın yok, hangi doktor seni zorla kürtaja alabilir olur mu hiç öyle şey. Ayrica kese görünmüş, kese göründüğünde veya artışına değil kesenin ve bebeğin gelisimine bakılıp durum takip edilir. Tek ihtiyacin sakin olup başka bir doktora muayene olmak.
Ilk gebeligim 3yil sonra oldu o yuzden kaybedicem diye cok korkuyorumCanım endişelenmeni anlıyorum ama sen kendin bütün olumsuz senaryolari kurup aşırı stres yapıyorsun. Lütfen biraz sakinlesmeye çalışıp kötü düşünceleri at. Stres ve endişe şuan sana daha çok zarar veriyor farkında değilsin. Doktorun sana başından beti zaten çok net bilgiler vermiyor açıkçası. İmkanın varsa farklı bir doktora muayene ol. Yarın hastaneye gidersem bebegi alirlar demişsin, böyle birşey hiç mümkün olabilir mi??kanaman yok, sancın yok, hangi doktor seni zorla kürtaja alabilir olur mu hiç öyle şey. Ayrica kese görünmüş, kese göründüğünde veya artışına değil kesenin ve bebeğin gelisimine bakılıp durum takip edilir. Tek ihtiyacin sakin olup başka bir doktora muayene olmak.
Bak canim bu guzwl habee aptal doktor sana bunu yasatmaya hakki yoktu emin olmadan konusmamasi lazimdi ayrica ilk haftalarda iki kese olusurmus ikisinden biri zamanla kaybolurmus belki ikinci gordugu kese o kaybolacak kesedir bence o doktor doktorlugu biraksin boyle doktormu olur sen hic canini sıkıp sitres yapip meleginide uzme insallah Allahin izniyle hic bisey olmazBaska doktorlarla konustim onlar artis normal dedi
Oyle emin olmadan dis gebelik dis gebelik denirmi ilk hamilelik yaşayan birine cok dusuncesizBak canim bu guzwl habee aptal doktor sana bunu yasatmaya hakki yoktu emin olmadan konusmamasi lazimdi ayrica ilk haftalarda iki kese olusurmus ikisinden biri zamanla kaybolurmus belki ikinci gordugu kese o kaybolacak kesedir bence o doktor doktorlugu biraksin boyle doktormu olur sen hic canini sıkıp sitres yapip meleginide uzme insallah Allahin izniyle hic bisey olmaz
Bence dış gbelik olsaydı anlardın bi şekilde kolay bişeymi o öle. Bence de doktorun densizliği offIlk gebeli
Ilk gebeligim 3yil sonra oldu o yuzden kaybedicem diye cok korkuyorum