• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Oglumda 6. Haftada kalp atisini duymustuk buda haftaya oluyor bekleyeceğim zaten mecbur :) pcosluyum 3 senedir kendiliğinden olsun diye bekledik.. seneye artık tedaviye baslariz diye dusunmustuk :) Rabbim nasip etti inşallah

Gec olsun guc olmasin saglicakla alalimda yavrularimizi kucaklarimiza allahin izniylee🤲🏻🤲🏻

Bende isde 2 hafta sonra ac karna vericem canim sen nezaman verceksin bidaha
Aile hekimime sorucam önce. Yaptiriliyorsa hepsi cuma gider yaptırırım. Yoksa haftaya bi gün özele giderim. Çünkü doktor muayenesi 30 unda. 30undan önce doktora gosteremiycem zaten.

Aslinda 2 civarinda olması gerek .ben aç karna verdim ama bunda açlık pek farketmiyor tsh da diye biliyorum.bizim ilaç kullanmamiz gerekebilir.bu basit bir şey ilaçla düşüyor ama önlem almak yukseltemmek önemli.yalniz benim oğlum her gün bu ilacı kullanıyor onun tsh 9 oluyor ilacsiz. 3.5 aylık dan beri içiyor endokrin uzmanı kontrol ediyor.bende de esimde de yok normalde.benim kafamı karıştıran acaba ilk hamileligimde böyle çıkmış olabilir mı ondan mi oğlum da tiroid yüksekliği var acaba.ama kontrol de edilmisti normal demişti sağlık ocağı o zaman.ama şu da var ben sağlık odağındaki ebeye sordum bu değerime yine normal dedi
Canim hangi deger normal blmiyorum.2 die bliyorum.ben sadece ama ilacla.dusurulcekmis neblym daha.neler duycaz saglikli olsunlardaaa baska bisi.isdemem
Sen.oglunu bi doktoruna.sor.ondan.olabilirmiymis die canim

Canim hangi deger normal blmiyorum.2 die bliyorum.ben sadece ama ilacla.dusurulcekmis neblym daha.neler duycaz saglikli olsunlardaaa baska bisi.isdemem
Sen.oglunu bi doktoruna.sor.ondan.olabilirmiymis die canim
Evet canım sorcam en azından onlem alırız sorun olmaz inşallah

Aile hekimime sorucam önce. Yaptiriliyorsa hepsi cuma gider yaptırırım. Yoksa haftaya bi gün özele giderim. Çünkü doktor muayenesi 30 unda. 30undan önce doktora gosteremiycem zaten.
Canim bence bekle doktorun yapsın ozamana kdr deger yükselir yada duser doktorun tekrar isteyebilir her ay bakilmasi gerekmis bu degere die bliiyorum arkadaşım 9 ay kullanmis yani doguma kdr

TSH benimde 3.50 çıkmış ben normalde de hap kullanıyordum zaten salı günü de dahiliye ye gideceğim sizde gidin ilk 3 ayımızda normale çevirmemiz lazım değerleri bebeğin zekası için önemliymiş
Merhaba benimde kafama takıldı bugün doktoruma gittim ve tüm tahlillerim yapılmıştı size görüntü ekliyorum bakar mısınız TSH değerim ve olması gereken yazıyor siz şimdi 3.50 felan yazınca teste göre bı değişiklik mi var acaba doktorum da gayet iyi sonuçların dedi geçen hafta yaptirmistim zaten kafam karıştı şuan

Eklentiler

• Screenshot_2020-04-15-21-37-27-00.png
    Screenshot_2020-04-15-21-37-27-00.png
    52,3 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba benimde kafama takıldı bugün doktoruma gittim ve tüm tahlillerim yapılmıştı size görüntü ekliyorum bakar mısınız TSH değerim ve olması gereken yazıyor siz şimdi 3.50 felan yazınca teste göre bı değişiklik mi var acaba doktorum da gayet iyi sonuçların dedi geçen hafta yaptirmistim zaten kafam karıştı şuan
Sağlık ocağı bana da iyi dedi.ama 2.5 alti olması lazimmis gebelikte. Zeka gelisimini etkiliyormus.ben cuma gitcem kadın doğuma ilaç verir herhalde 3.86 yüksek bir değer gebelikte

Canim kafan karismasin kontrole gittiginde tekrarlat bi testini bisi olmaz ilacla dusuruyorlar belki seninki normaldir blmiyorummm

Bir de sizin folik asit ve b12 değeriniz de
Biraz düşük görünüyor vitaminlerle takviye eder herhalde doktorunuz

Canim kendi doktoruna git ac karnina git o gerekirse seni dahiliyeye yönlendirir bence
Ben düzenli olarak dahiliye doktoruna gidiyorum ilaç kullandığım için canım hatta 1 nisanda gittim 3 hafta sonra tekrar gel dedi 22 sinde gideceğim kontrole

Kadın doğum dahiliye ye mi yönlendiriyor tiroid ilacini kendi veriyor mu ben hastaneye gitmek istemiyorum sadece özel kadın doğuma gidiyordum 🤔

Ben düzenli olarak dahiliye doktoruna gidiyorum ilaç kullandığım için canım hatta 1 nisanda gittim 3 hafta sonra tekrar gel dedi 22 sinde gideceğim kontrole
He tamam canimmm 😍 surekli.keseye bakiyorum elimde

Kadın doğum dahiliye ye mi yönlendiriyor tiroid ilacini kendi veriyor mu ben hastaneye gitmek istemiyorum sadece özel kadın doğuma gidiyordum 🤔
Bana doktorum.ona gore ilac baslariz demisti canim buyuk ihtimal doktor başlatıyor cunku arkadasimda dogumuna kdr kullanmis sen nezaman yapmıştın o testi biraz daha bekle bence articakmi inicekmi ona gire hareket edersin bence canim

Evet canım ben sağlık ocağında vermiştim testi farklı sonuçlar Bi de ben troid hapımı yutup gitmiştim aile hekimimde bana sonuçların güzel dedi ama en iyisini dahiliye doktoru söyler

Bana doktorum.ona gore ilac baslariz demisti canim buyuk ihtimal doktor başlatıyor cunku arkadasimda dogumuna kdr kullanmis sen nezaman yapmıştın o testi biraz daha bekle bence articakmi inicekmi ona gire hareket edersin bence canim
Dahiliye ye yönlendiriyorlar canım kendi yazmıyor

Canim aslında bence beklemek saçma ben geçen hafta yaptırdım cuma randevum olduğu için bekledim.bebegin zeka gelisimini etkiliyormus 2.5 alti tutmak gerek.iner mı ki öyle bir ihtimal de var galiba senin doktorun öyle demiş

Back