TSH benimde 3.50 çıkmış ben normalde de hap kullanıyordum zaten salı günü de dahiliye ye gideceğim sizde gidin ilk 3 ayımızda normale çevirmemiz lazım değerleri bebeğin zekası için önemliymiş
TSH benimde 3.50 çıkmış ben normalde de hap kullanıyordum zaten salı günü de dahiliye ye gideceğim sizde gidin ilk 3 ayımızda normale çevirmemiz lazım değerleri bebeğin zekası için önemliymiş
Canım haklisin, ben 7 sene içinde 4 sene önce hamile kaldım ve ikiz gebelikti kaybettim üstelik o kadar çok doktora gittim ve herşeyi yaptım ama olmadı ikisi de kurtajl alındı gelişimleri durdu. Şimdi aşilama ile hamile kaldım çok şükür ama inan önceki kadar evham yapmıyorum . Doktorumun önerilerini dinleyip ilaclarimi kullaniyorm baska birşey elimden gelmez zaten.
Canım haklisin, ben 7 sene içinde 4 sene önce hamile kaldım ve ikiz gebelikti kaybettim üstelik o kadar çok doktora gittim ve herşeyi yaptım ama olmadı ikisi de kurtajl alındı gelişimleri durdu. Şimdi aşilama ile hamile kaldım çok şükür ama inan önceki kadar evham yapmıyorum . Doktorumun önerilerini dinleyip ilaclarimi kullaniyorm baska birşey elimden gelmez zaten.
Bu arada doktor tam net ölçüm yapamıyorum suan cok küçük dedi bebeği ölçtügünde 6+4 çıkıyor diğer türlü ölcünce 7+6 çıkıyor suan kaçıncı haftadayim hiç bilmiyorum
İnşaallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebeklerimize canım.
Önceki sonlanan gebeliğimde kurtaj öncesi çok ağlamıştım. Doktorum bana dedi ki ;" şunu kabul et bu sağlıksız bir gebelik ve Allah kimseye kaldıramayacağı yük yuklemez. Bu bebekler doğsa ve hasta olsalardı o zaman daha çok kahrolurdun."
Seninki de böyle diye demiyorum asla canım yanlış anlama. İnşaallah bir sonraki muayenede herşey güzel olacak, zaten hamdolsun bir sıkıntın da yok şuan Beta için çok endişe ettin sadece.
Kuzum benimde baktim önceki testler hep dusukmus bu 4 kusurat doktor az yuksek dedi ac karna kana bakalim dedi ina gore düşürürüz dedi sen git doktoruna.sor mutlaka canim.ilacla.dusuruluyormus
Selamun Aleyküm bayanlar sanırım bende size katılıyorum adetim 8 gün gecikti aşırı mide bulantısı ile test yaptım pozitif çıktı hemde hiç beklemeden.. yarin sabah tekrarlayacagim.. da doktor mevzusu nasil olacak bilmiyorum
Selamun Aleyküm bayanlar sanırım bende size katılıyorum adetim 8 gün gecikti aşırı mide bulantısı ile test yaptım pozitif çıktı hemde hiç beklemeden.. yarin sabah tekrarlayacagim.. da doktor mevzusu nasil olacak bilmiyorum
Oglumda 6. Haftada kalp atisini duymustuk buda haftaya oluyor bekleyeceğim zaten mecbur :) pcosluyum 3 senedir kendiliğinden olsun diye bekledik.. seneye artık tedaviye baslariz diye dusunmustuk :) Rabbim nasip etti inşallah
Kuzum benimde baktim önceki testler hep dusukmus bu 4 kusurat doktor az yuksek dedi ac karna kana bakalim dedi ina gore düşürürüz dedi sen git doktoruna.sor mutlaka canim.ilacla.dusuruluyormus
Benim doktor ısrarla istedi bunu. İlk kan verdiğimde bakılmadı. Sordu bana sorun var mıydı önce diye. Ben eylül gibi kilo probleminden baktırmıştım. O zamn yoktu dedim. Son kan verdiğimde baktı. Normal çıktı yine değerler. Ama ısrarla 3 defa gittiğimde de sordu. İlaçla yoluna giriyor zaten sorun olmaz kesinlikle
Aslinda 2 civarinda olması gerek .ben aç karna verdim ama bunda açlık pek farketmiyor tsh da diye biliyorum.bizim ilaç kullanmamiz gerekebilir.bu basit bir şey ilaçla düşüyor ama önlem almak yukseltemmek önemli.yalniz benim oğlum her gün bu ilacı kullanıyor onun tsh 9 oluyor ilacsiz. 3.5 aylık dan beri içiyor endokrin uzmanı kontrol ediyor.bende de esimde de yok normalde.benim kafamı karıştıran acaba ilk hamileligimde böyle çıkmış olabilir mı ondan mi oğlum da tiroid yüksekliği var acaba.ama kontrol de edilmisti normal demişti sağlık ocağı o zaman.ama şu da var ben sağlık odağındaki ebeye sordum bu değerime yine normal dedi
Oglumda 6. Haftada kalp atisini duymustuk buda haftaya oluyor bekleyeceğim zaten mecbur :) pcosluyum 3 senedir kendiliğinden olsun diye bekledik.. seneye artık tedaviye baslariz diye dusunmustuk :) Rabbim nasip etti inşallah