Bak benm doktorum kese oluştukran snra betaya bakmıyoruz dedi. Önemi yok baktırmanın dedi. Bence keseden snra ki artışlar düzenli devam etmiyordr. Yoksa doğana kadar 1 milyon mu olcak dğeerimiz
Selamlarr ben az önce doktordan geldim. Sonunda gördüm minik boncuğumu, 7+0 da hem keseyi hem kalp atışını duyabildik çok şükür
Her şey yolunda hiç bir sıkıntı yok dedi doktorumuz. Heyecandan soracağım ne varsa da unuttum resimdeki fasulye aklımı başımdan aldı resmen
Aptal iste ne diyim benide cok sinir etti nasil doktormus ben sana demistim ama 10000 binden sonra oyle hizli yikselmiyormus diye mantikli olarakta bakarsan il zaman vicut tanimiyor hamileligi yabanci bir mikrop olarak algiliyor o yuzdende o hormon fazla salgilaniyor zamanla vucut alistikca degerin yukselmeside azaliyor dusun sanada mantikli gelicek bak inan hic sıkma canini
Selamlarr ben az önce doktordan geldim. Sonunda gördüm minik boncuğumu, 7+0 da hem keseyi hem kalp atışını duyabildik çok şükür
Her şey yolunda hiç bir sıkıntı yok dedi doktorumuz. Heyecandan soracağım ne varsa da unuttum resimdeki fasulye aklımı başımdan aldı resmen
Aptal iste ne diyim benide cok sinir etti nasil doktormus ben sana demistim ama 10000 binden sonra oyle hizli yikselmiyormus diye mantikli olarakta bakarsan il zaman vicut tanimiyor hamileligi yabanci bir mikrop olarak algiliyor o yuzdende o hormon fazla salgilaniyor zamanla vucut alistikca degerin yukselmeside azaliyor dusun sanada mantikli gelicek bak inan hic sıkma canini
Bisey degil canim birbirimize destek olmak icin burdayiz degilmi kader dostlariyiz biz bizi bizden baska kimse anlamaz suan kendine dikkat et hicte kafana takma
Bisey degil canim birbirimize destek olmak icin burdayiz degilmi kader dostlariyiz biz bizi bizden baska kimse anlamaz suan kendine dikkat et hicte kafana takma
Bu arada doktor tam net ölçüm yapamıyorum suan cok küçük dedi bebeği ölçtügünde 6+4 çıkıyor diğer türlü ölcünce 7+6 çıkıyor suan kaçıncı haftadayim hiç bilmiyorum
bu durum iyice can sikmaya basladi gece 4 5 gibi yrmek yedim simdi tekrar acliktan midem bulaniyo bi saat daha yemezsem daha kotu oluyorum bi tek bendemi war bu ya bugun nasipse kesin sorcam
Beni yine uyku bastirdi kizlar dun gece heyecandan uyuyamadim bugunde yemekti git gel falan esim aylik alisveris yapti onlari temizle yika derken bu saat oldu uyumamak icin direniyorum ki aksam rahat uyuyayim simdi yatarsam basim agriycak ama gozum kapaniyor