Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet oyle bi agrim yok hic bi lekelenme falan yasamadimBence dış gbelik olsaydı anlardın bi şekilde kolay bişeymi o öle. Bence de doktorun densizliği off
Aptal iste ne diyim benide cok sinir etti nasil doktormus ben sana demistim ama 10000 binden sonra oyle hizli yikselmiyormus diye mantikli olarakta bakarsan il zaman vicut tanimiyor hamileligi yabanci bir mikrop olarak algiliyor o yuzdende o hormon fazla salgilaniyor zamanla vucut alistikca degerin yukselmeside azaliyor dusun sanada mantikli gelicek bak inan hic sıkma caniniOyle emin olmadan dis gebelik dis gebelik denirmi ilk hamilelik yaşayan birine cok dusuncesiz
Gozun aydin canim kokusunuda duyarsin melegin insallahSelamlarr ben az önce doktordan geldim. Sonunda gördüm minik boncuğumu, 7+0 da hem keseyi hem kalp atışını duyabildik çok şükür
Her şey yolunda hiç bir sıkıntı yok dedi doktorumuz. Heyecandan soracağım ne varsa da unuttum resimdeki fasulye aklımı başımdan aldı resmen
Canıım yaaa çok tatlısın amiin inşallah darısı başınıza.Ayyyy yaaaa kesenin içindeki şu tatlılığa bak maşallah Rabbim hepimize göstersin o duyguyu canım sağ salim kucağına alırsın inşALLAH
Amiin canım cok sağol. Inşallah sizlerden de alalım böyle güzel haberleriNe mutlu size gözünüz aydın Allah bizlere de nasip etsin :)
Tesekkur ederim canim artik sakinim biraz daha bekler kendi doktorum calisinca ona gider ultrasonla baktiririmAptal iste ne diyim benide cok sinir etti nasil doktormus ben sana demistim ama 10000 binden sonra oyle hizli yikselmiyormus diye mantikli olarakta bakarsan il zaman vicut tanimiyor hamileligi yabanci bir mikrop olarak algiliyor o yuzdende o hormon fazla salgilaniyor zamanla vucut alistikca degerin yukselmeside azaliyor dusun sanada mantikli gelicek bak inan hic sıkma canini
Bisey degil canim birbirimize destek olmak icin burdayiz degilmi kader dostlariyiz biz bizi bizden baska kimse anlamaz suan kendine dikkat et hicte kafana takmaTesekkur ederim canim artik sakinim biraz daha bekler kendi doktorum calisinca ona gider ultrasonla baktiririm
Tamam canimBisey degil canim birbirimize destek olmak icin burdayiz degilmi kader dostlariyiz biz bizi bizden baska kimse anlamaz suan kendine dikkat et hicte kafana takma
10 yun 4 gun daha dayancam benBanada 10 gun uzun bir sure geldi takvime baktim haftaya cuma mis boyle dusununce daha kisa geldi bana
Gozun aydin canim kokusunuda duyarsin melegin insallah
Canım benim çok sağol. Rabbim hepimizin kuzularını bizlere bağışlasın.Oyyyy kurban olduğum mevlam sen nelere kadirsin cok şükür yarabbim allah sana bagislasin yavrunu canimmm
Ben de sanırım senin gibi ac kaldığım için bulantım oluyor. Aile hekimliğindeki hemşire de sık sık ve az az ye dedi bulantı olmaması için.bu durum iyice can sikmaya basladi gece 4 5 gibi yrmek yedim simdi tekrar acliktan midem bulaniyo bi saat daha yemezsem daha kotu oluyorum bi tek bendemi war bu ya bugun nasipse kesin sorcam
Ben tok karna içiyorum coraspin i doktorum öyle yazmış canımCanim sormayi unutmus7m sen ac karinami tok karinami iciyorsun aspirini
Gozun aydin canim darisi basimiza❤Kizlar cok mutluyum kendisinide gördük kalp atışınıda duyduk minigimin ❤
Gozun aydin canim Allah kucagina almayi nasip etsin cok sevindim darisi kalp atisi bekleyenlereKizlar cok mutluyum kendisinide gördük kalp atışınıda duyduk minigimin ❤
Valla canim benim doktorum testle ilgili hic bisey demedi bakalim 10 gun sonra test isteyecekmiKizlar tsh degeriniz kac cikti 6 nisanda benim 4 kusur cikmis normalde 2 falan.olmasi gerekmis kalp.atisi dinlemeye gelcegniz zaman ac karna gel yenden bakalim.ilaca baslariz dedi doktorum aklinizda bulunsun degerinize baktirmadiysaniz baktirin bu degere