• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bak benm doktorum kese oluştukran snra betaya bakmıyoruz dedi. Önemi yok baktırmanın dedi. Bence keseden snra ki artışlar düzenli devam etmiyordr. Yoksa doğana kadar 1 milyon mu olcak dğeerimiz

Selamlarr 🤗 ben az önce doktordan geldim. Sonunda gördüm minik boncuğumu, 7+0 da hem keseyi hem kalp atışını duyabildik çok şükür 🙏
Her şey yolunda hiç bir sıkıntı yok dedi doktorumuz. Heyecandan soracağım ne varsa da unuttum 🙈 resimdeki fasulye aklımı başımdan aldı resmen

Eklentiler

• 20200415_170926.jpg
    20200415_170926.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 52
Oyle emin olmadan dis gebelik dis gebelik denirmi ilk hamilelik yaşayan birine cok dusuncesiz
Aptal iste ne diyim benide cok sinir etti nasil doktormus ben sana demistim ama 10000 binden sonra oyle hizli yikselmiyormus diye mantikli olarakta bakarsan il zaman vicut tanimiyor hamileligi yabanci bir mikrop olarak algiliyor o yuzdende o hormon fazla salgilaniyor zamanla vucut alistikca degerin yukselmeside azaliyor dusun sanada mantikli gelicek bak inan hic sıkma canini

Selamlarr 🤗 ben az önce doktordan geldim. Sonunda gördüm minik boncuğumu, 7+0 da hem keseyi hem kalp atışını duyabildik çok şükür 🙏
Her şey yolunda hiç bir sıkıntı yok dedi doktorumuz. Heyecandan soracağım ne varsa da unuttum 🙈 resimdeki fasulye aklımı başımdan aldı resmen
Gozun aydin canim kokusunuda duyarsin melegin insallah

Aptal iste ne diyim benide cok sinir etti nasil doktormus ben sana demistim ama 10000 binden sonra oyle hizli yikselmiyormus diye mantikli olarakta bakarsan il zaman vicut tanimiyor hamileligi yabanci bir mikrop olarak algiliyor o yuzdende o hormon fazla salgilaniyor zamanla vucut alistikca degerin yukselmeside azaliyor dusun sanada mantikli gelicek bak inan hic sıkma canini
Tesekkur ederim canim artik sakinim biraz daha bekler kendi doktorum calisinca ona gider ultrasonla baktiririm

Tesekkur ederim canim artik sakinim biraz daha bekler kendi doktorum calisinca ona gider ultrasonla baktiririm
Bisey degil canim birbirimize destek olmak icin burdayiz degilmi kader dostlariyiz biz bizi bizden baska kimse anlamaz suan kendine dikkat et hicte kafana takma🤗🤗

Bu arada doktor tam net ölçüm yapamıyorum suan cok küçük dedi bebeği ölçtügünde 6+4 çıkıyor diğer türlü ölcünce 7+6 çıkıyor suan kaçıncı haftadayim hiç bilmiyorum 😂

Kizlar tsh degeriniz kac cikti 6 nisanda benim 4 kusur cikmis normalde 2 falan.olmasi gerekmis kalp.atisi dinlemeye gelcegniz zaman ac karna gel yenden bakalim.ilaca baslariz dedi doktorum aklinizda bulunsun degerinize baktirmadiysaniz baktirin bu degere

Oyyyy kurban olduğum mevlam sen nelere kadirsin cok şükür yarabbim allah sana bagislasin yavrunu canimmm🤲🏻
Canım benim çok sağol. Rabbim hepimizin kuzularını bizlere bağışlasın. 🤲

bu durum iyice can sikmaya basladi gece 4 5 gibi yrmek yedim simdi tekrar acliktan midem bulaniyo bi saat daha yemezsem daha kotu oluyorum bi tek bendemi war bu ya bugun nasipse kesin sorcam
Ben de sanırım senin gibi ac kaldığım için bulantım oluyor. Aile hekimliğindeki hemşire de sık sık ve az az ye dedi bulantı olmaması için.

Canim sormayi unutmus7m sen ac karinami tok karinami iciyorsun aspirini
Ben tok karna içiyorum coraspin i doktorum öyle yazmış canım

Kizlar tsh degeriniz kac cikti 6 nisanda benim 4 kusur cikmis normalde 2 falan.olmasi gerekmis kalp.atisi dinlemeye gelcegniz zaman ac karna gel yenden bakalim.ilaca baslariz dedi doktorum aklinizda bulunsun degerinize baktirmadiysaniz baktirin bu degere
Valla canim benim doktorum testle ilgili hic bisey demedi bakalim 10 gun sonra test isteyecekmi

Beni yine uyku bastirdi kizlar dun gece heyecandan uyuyamadim bugunde yemekti git gel falan esim aylik alisveris yapti onlari temizle yika derken bu saat oldu uyumamak icin direniyorum ki aksam rahat uyuyayim simdi yatarsam basim agriycak ama gozum kapaniyor

Back