• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Selamlarr 🤗 ben az önce doktordan geldim. Sonunda gördüm minik boncuğumu, 7+0 da hem keseyi hem kalp atışını duyabildik çok şükür 🙏
Her şey yolunda hiç bir sıkıntı yok dedi doktorumuz. Heyecandan soracağım ne varsa da unuttum 🙈 resimdeki fasulye aklımı başımdan aldı resmen
Hadi gözün canım cok tatlış yaa 🤗🤗🤗

Beni yine uyku bastirdi kizlar dun gece heyecandan uyuyamadim bugunde yemekti git gel falan esim aylik alisveris yapti onlari temizle yika derken bu saat oldu uyumamak icin direniyorum ki aksam rahat uyuyayim simdi yatarsam basim agriycak ama gozum kapaniyor
uyu uyu ben aksama kadar yattim sayilir bugun ise gidicem gececiyim 🤦‍♀️

Kalpler havada ucusuyor demekki bugun kontroller guzel gecmis masallag hepinizin bebislerine🧿😍😍
Cok şükür cokkk su tsh degeri biraz moralimi bozdu ama arkadasimdada varmia 9 ay ilac kullandim dedi ac karna bakalim.kac çıkcak

Selamlarr 🤗 ben az önce doktordan geldim. Sonunda gördüm minik boncuğumu, 7+0 da hem keseyi hem kalp atışını duyabildik çok şükür 🙏
Her şey yolunda hiç bir sıkıntı yok dedi doktorumuz. Heyecandan soracağım ne varsa da unuttum 🙈 resimdeki fasulye aklımı başımdan aldı resmen
Gözünaydın canım Allah kucagına almayı da nasip etsin🙏🙏

Bu arada doktor tam net ölçüm yapamıyorum suan cok küçük dedi bebeği ölçtügünde 6+4 çıkıyor diğer türlü ölcünce 7+6 çıkıyor suan kaçıncı haftadayim hiç bilmiyorum 😂
Gözün aydın canım🙏🙏 Allah kucagına da almayı nasip etsin. Son adet tarihine göre kaç olması gerekiyor peki ?

Bir de kızlar kalp atışını duyduktan sonra risk yüzde kaça düşüyor sordunuz mu? Hani bunu görünce ya da şu haftaya kadar risk var diyorlar ya.

Bir de kızlar kalp atışını duyduktan sonra risk yüzde kaça düşüyor sordunuz mu? Hani bunu görünce ya da şu haftaya kadar risk var diyorlar ya.

Bugün benim doktorum kanama olmadıkça şiddetli kusma ve ağrı olmadıkça sorun yok demektir dedi :) ilişkiye ara verilmesine de gerek yok son 1 aya kadar devam edebilirsiniz dedi. Bir dahaki kontrolüm için 12-14. haftalarda gelmemi söyledi. Zaten düşük riski olsa ultrasonda anlarlar muhtemelen kanama alanı oluştuğunu falan görüyor doktorlar

Bugün benim doktorum kanama olmadıkça şiddetli kusma ve ağrı olmadıkça sorun yok demektir dedi :) ilişkiye ara verilmesine de gerek yok son 1 aya kadar devam edebilirsiniz dedi. Bir dahaki kontrolüm için 12-14. haftalarda gelmemi söyledi. Zaten düşük riski olsa ultrasonda anlarlar muhtemelen kanama alanı oluştuğunu falan görüyor doktorlar
Anladım canım teşekkür ederim 🙏

Back