tatlicincap
yaaa canım gitmeeee
bak çok özleyeceksin sonra
daha bunun cinsiyet öğrenmesi var, puset alması var, beşiği var her bişeysi var
ohhoooo konuşulacak çok konumuz olacak
Kızlar selam dün merdivenlerden düştüm aslında şöyle oldu iki basamak kaydım ve üçüncü basamağa popo üstü düştüm. Hemen ellerimden destek alarak tutundum daha falz kaymamak adına. Şuan sadece popomda ağrı var. Bişey olmaz değil mi ?
Kızlar selam dün merdivenlerden düştüm aslında şöyle oldu iki basamak kaydım ve üçüncü basamağa popo üstü düştüm. Hemen ellerimden destek alarak tutundum daha falz kaymamak adına. Şuan sadece popomda ağrı var. Bişey olmaz değil mi ?
tatlicincap
. Ya ne oldu neden gidiyorsun? Ne güzel paylaşım yapıyorduk. Daha öncede bi kaç arkadaş belli süre girmeme kararı almıştı , o şekilde yapsana tamamen gitme
Az kafa dinle gel sonra.
Sana benzeyenler var , eğer seni strese sokuyor gereksiz yere huzursuz oluyorsan gitmeni tavsiye ederim, fakat benzetmelerini okumak hoşuma gidiyor bi anne adayını mutlu etmeyi önemsersin diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim kızlarrr :) Doktoruma sordum salı günü gidicem oda kanaman yoksa ve karnının üstüne düşmediysen sorun yok dedi. zaten amniyon sıvısı bebeği darbelerden korur yine için rahat etmezse gel dedi. Ama salı gününe gidicem popomun ağrıması dışında çok şükür başka bişeyim yok
Bence de ya hem bundan sonra daha eğlenceli olacaktır herkes cinsiyet öğrenir bebeklerin gelişimlerini konuşur karşılaştırırız alışveriş faslı olur birbirimizden bilgi alırız iyi gelir ona da ben öyle düşünüyorum yani
tatlicincap
abla bunu yapmak istemezdim ama üzgünüm.
Bizim neşemiz olan ablamız bazı söylemlerden dolayı artık buradan ayrılıyor. Ben ikna edemedim kendisini. Eminim ne kadar çok seveni olduğunu görünce bizi bırakamayacak
Desteğinizi bekliyorum kızlar
Ay gerçekten o kadar haklı ki. Ama saçma sapan konuşan insanlar yüzünden gitmemeli. Öğrettiği güzel bir yöntem vardı ne yapıyorduk, üzerine tıklayıp göz ardı et butonuna basıyorduk zira onun dışında grup gayet keyifli tatlicincap
Ay gerçekten o kadar haklı ki. Ama saçma sapan konuşan insanlar yüzünden gitmemeli. Öğrettiği güzel bir yöntem vardı ne yapıyorduk, üzerine tıklayıp göz ardı et butonuna basıyorduk zira onun dışında grup gayet keyifli tatlicincap
Hayat böyle lüzumsuzlar gitmiyor da gerekliler gitmeyi vazife biliyor tatlicincap
gitme boşver bir laf var ya edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum sanır. Konuyu bilmiyorum ama şurda 50 kişiysek 5i için yakma yorganı
Konuya yabancı kaldım ya.. Kaçırdığım bir olaymı oldu? En mutlu zamanımız bu dönemle r kendine dert edip canını sıkmaya değmez.. Nasıl hissediyorsan öyle yap tabi ama inan hayat böyle kalıp benzetmelerine devam et derim ben@sanabenzeyenlervar
Canının istediğini yedikten sonra da ağız tadı olmuyor canım o kötü tat geri geliyo internetten şey görmüştüm çok meyve aşerenlerin genelde kızı oluyormuş diye artık ne kadar doğru bilemiyorum ilk aydan beridir hep meyve istiyo canım hala da aşeriyorum