Canım benim doğumdan sonra bide böyle insanlara katlanmak gerçekten çok sinir bozucu zaten mental olarak iyi değiliz bebekli hayata adapte olmaya çalışıyoruz bide bilgisiz insanların dedikleriyle uğraşıyoruz.senn kendin nasıl yapmak istiyorsan öyle yap bende sütüm kesilir azalır diye diyet yapamıyorum kiloların var baya kendini hiç kasma bebeğin soyup doymadigini anlarsın zaten emziriyorum baktım çocuk ağlıyor mama veriyorum içiyor yavrum doymadigini anlıyorum sen dinleme kimseyi mümkün olmuyor evet ama biraz sabır kv de bana senin sütün yetmiyor demişti ilk doğum yaptığım zamnlsr resmen hüngür hüngür ağlamak istedim herşeye ağlıyordum o sıra bana gülüyor lardi buda herşeye ağlıyor diyeKızlar bebekleriniz kaç dk emiyor ? Burda 40 dk emzirenleri görüyorumda aktif mi emiyor 40 dk ? Benim ki tek meme ile maksimum 15 dk duruyor doyuyor. İki meme birden mi veriyorsunuz aynı anda acaba ? Çocuğuma tek başıma bakıyorum bende doğumdan sonra 9 kilo vermiştim bi anda o kilolaları geri aldım. Eşim sürekli kilom konusunda baskı yapıyor emzirdiğim için diyette yapamıyorum. Çünkü biraz beslenmemi azaltayım sütüm azalıyor. Eşimden de bıktım herkesten bıktım artık destek olması gerekirken sürekli psikolojimi etkilwyecek 2 gün önce oğlumu sünnet ettik. Hastanede bi tanıdığımız çalışıyor kız yanımıza uğradı işte sen çok iyi görünüyorsun dedi bana. Kayınvalidem ve eşim kahkaha ata ata güldüler buna kilom için söylediğini düşünüp. Kızda neye uğradoğını şaşırdı. Bende onları bozdum neye gülüyorsunuz bu kadar çok mu komik dedim mental olarak iyi göründüğümğ söylüyor dedim. Her gün kilo baskısı görüyorum bende memnun değilim ama diyette yapamam bu süreçte. Bi de eşim olacak birey her gün sütün var mı emin misin bu çocuğun karnı şiş değil sanki söylemlerine maruz kalıyorum. Sütüm var o kadar çok söyleniyor ki bazen yok gibi hissediyorum bebeğim kendisi memeyi bırakuyor ikinci memeyi teklif ediyorum almıyor hatta bazen mama bile yapıyorum yine içmiyor mamayı sevmiyor . Kilosu da iyi. Gerçekten çok zor zamanlar geçiriyorum çocuğuma bakabiliyorum ama böyle ağtal saptal cahil insanların mobingibe marız kalıyorum ve bu kişi de eşim dediğim kişi hiç birşey zorlamıyor beni bu kadar. Sabah yine geldi alt açmasına yardım etmek için karnına dokunuyor sütün var mı şiş değil sanki. Kaka yaptı mı niye yine yapmadı sürekli böyle şeylerler beni çok boğuyor. Sünnet günğ yaşanılan şeyi de söyledim annenle hemen gülüyorsunuz ne var da gülüyorsunuz bu kadar dedim. Bıktım artık gerçekten.