- 17 Temmuz 2022
- 4.012
- 3.543
- 63
- 30
sende varsa tekrar atabilir misin buraya bende o şekilde yapayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende varsa tekrar atabilir misin buraya bende o şekilde yapayım![]()
İndirmeden oradan okumak gerekiyor indirmek için üyelik istiyor ya da gönderdiğim platforma 5 dosya yüklemeniz lazımKızlar ben attığınız ek gıda kitaplarını indiremedim bir uygulamaya yönlendiriyor
Bizim de yediğimiz şeyler hep kakada gözüküyor sanırım daha ufak oldukları içinKızlar 2 gündür havuç veriyordum dün kaka yapmadı bugün yaptı afedersiniz kakası hep havuçtu yani pütür pütür geri çıkmış sizde de böyle oluyor mu ?
Brokoliyi nasıl verdin acaba? Aynı haşlayıp çatalla mı eziyoruz bende aldım ama daha pişirmedimBizim de brokoliden sonra öyle oldu ceviz yapmış olabilir
bizimki de artık baya çabalıyor ama bazen dönüyor bazen dönemiyorAy maşallah canım ya benimki Bi daha yapmadı ya![]()
Düzelemedi henüz tam çok şükür çok yükselmiyor ama 5 saatte 1 calpol veriyorum birde altta 2 diş patladı üsttekilerde kabardı onların huysuzluğu üst üste geldi sanırım
Kış geri geliyor diyorlar yarından itibaren soğuyormuş aldanmayın kızlar havayaAy evet sıcak baya İstanbul da ve bahar artık belli… ama yinede uzun kol pijama ile yatırıyorum ben doğalgazı kapattık gece bi tık daha soğuk oluyor
Evet ya bugün de hep denedim ama yok yapmıyor çok farklı ilerliyorlar yabizimki de artık baya çabalıyor ama bazen dönüyor bazen dönemiyorolsun döndüğünü gördüm ya içim rahat etti artık akışına bıraktım demek ki bizimkilerin kendince bi gelişimi var.
Şuan ateşi 36.5 la 37.5 arası gidip geliyor normalde kaç oluyordu onu bile şaşırdım şuanAh yavrum kıyamam. Evet ya bir şeyler üst üste gelince insan anlayamıyor da ne neyden kaynaklanıyor diye. Çok çok geçmiş olsun. En azından ateşin yükselmemesi güzel :)
Geçen sen aklıma geldinSlm hayırlı ramazanlar nasılsınız annelık nasıl gıdıyor bakalım
Zamanla tabikide alışacak demk ki uygun zaman şimdi değil zorlamamak gerekiyormuş bu durumdaKızlar ya böyle siz anlatınca bebeklerin yediğini çok imreniyorum. Maşallah nazarın değmesin kötü niyetle söylemiyorum ama asla bisry yemiyor benim kızım çok canim sıkılıyor. Hani sebzeleri sevmiyo desem meyve de yemiyor, yoğurtta yemiyor. Muz bile yemedi. Az önce dilim elmayı ağzına yaklastirdim ağladı normalde ne bulsa ağzına götürüyor yiyecek olduğunu anlayınca ağlamaya başlıyor. Napcam brn böyle alışır mi kızlar ya
Dün gün boyu bizde de bu aralıkta gidip geliyordu. Vücudu da sıcaktı zaten hissediyordum ama ateş denilecek boyutta değildi. Zıbınla durdu tüm gün, öyle öyle geçti tamamen.Şuan ateşi 36.5 la 37.5 arası gidip geliyor normalde kaç oluyordu onu bile şaşırdım şuan
Bi iki gün gelcekmiş sonra yine gitcekmişKış geri geliyor diyorlar yarından itibaren soğuyormuş aldanmayın kızlar havaya
Akvaryuma götürmeyi düşünüyorum ben deDün biz hayvanat bahçesine gittik anlamaz diyordum ama baya baktı ve içeri girdiğimizde elleri ayakları o kadar hareketlendi ki kıkır kıkır gülmeler şaştım kaldım ama bne hiç dışarı çıkarmıyordum ilk defa kucakta hem yeşillikte gezdi hem hayvanlara baktı çok mutlu oldu ya![]()
belki biraz daha zaman tanıyıp sizi yemek yerken izlemesini mi sağlasan? hani ek gıda için belli hazırlıklar var ya, bebeğin ağzını şapırdatması, yemeye istekli olması vs. gibi. belki senin bebiş biraz daha geç geçecektir ek gıdaya. inşallah bir an önce iştahlanırKızlar ya böyle siz anlatınca bebeklerin yediğini çok imreniyorum. Maşallah nazarın değmesin kötü niyetle söylemiyorum ama asla bisry yemiyor benim kızım çok canim sıkılıyor. Hani sebzeleri sevmiyo desem meyve de yemiyor, yoğurtta yemiyor. Muz bile yemedi. Az önce dilim elmayı ağzına yaklastirdim ağladı normalde ne bulsa ağzına götürüyor yiyecek olduğunu anlayınca ağlamaya başlıyor. Napcam brn böyle alışır mi kızlar ya
Darısı başımıza inşallahDün gün boyu bizde de bu aralıkta gidip geliyordu. Vücudu da sıcaktı zaten hissediyordum ama ateş denilecek boyutta değildi. Zıbınla durdu tüm gün, öyle öyle geçti tamamen.
Evet canım küçük çiçeklere ayırıp bugarda pişirdim güzel eziliyo iyi pişinceBrokoliyi nasıl verdin acaba? Aynı haşlayıp çatalla mı eziyoruz bende aldım ama daha pişirmedim