• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Bende bugün kontrole gittim şükür kalp atışlarını bebişi gördük kızımla beraber 🥰🥰
Şeker yüklemesi için perşembe günü aç karınla gel yapalım dedi bakalım sonuç ne çıkacak
Bu arada vitamin ilacı olarak ne kullanıyorsunuz
Ben en son elenatal 2 kullanıyordum sordum doktora devam et dedi

Ayyy çok sevindim rabbim şifasını versin annesininde bebişininde ❤️

Hamileyken temizlik vs zor oluyor benim kızkardeşlerim sağolsun dipköşe giriştiler dün, Bugünde çaya misafirim var banada tatlı yapmak kaldı Sanada kolay gelsin canım yorma kendini ❤️❤️

Gözün aydın lady 🥰 şükür sıkıntısız hastaneden ayrılmışlar
Bende geçen hafta iki üç misafir ağırladım iftar yemeğinde baya yoruldum ya tek oluncada yorulursun
tabi bayram temizliğini nasıl yapsam diye kara kara düşünüyordum sağolsun iki eltim yardıma gelecekler cuma günü
tek yapma beraber yaparız dedi dip köşe girişirşz artk vallahi onlar yardıma gelmeselerdi ben nasıl işin içinden çıkacaktım bilmiyorum 😂😂😂

Çok şanslısınız yardım edecek yakınlarınız var. Şu dönemde en çok kız kardeşlere özendim. Hamile tanıdıklarıma hep kız kardeşleri yardım ediyor ya da yakınlarında yardım edecek kişiler var destek oluyorlar. Benim de ne annemden ne kayınvalidemden fayda var. Başka da kimsem yok zaten yardım edebilecek. Hatta bırak evi temizlemeyi, annem bebeğe bakmaya gelmeyeceğini söylüyor hâlâ inatla, evini bırakıp gelemezmiş (arabayla 10 dk mesafede oturuyoruz bu arada). Muhtemelen 2-3 gün gündüz gelip gidecek ve sonrasında tek başıma kalacağım. Allah'a dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden. İnşallah gücümüz yerinde olur da her şeyi kendimiz halledebiliriz🥰

Biraz önce şöyle bir haber gördüm ne kadar doğru bilmiyorum ama memur olan arkadaşlar araştırsın bakalım inşallah doğrudur.

Eklentiler

• IMG_1089.webp
    IMG_1089.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 15
Çok şanslısınız yardım edecek yakınlarınız var. Şu dönemde en çok kız kardeşlere özendim. Hamile tanıdıklarıma hep kız kardeşleri yardım ediyor ya da yakınlarında yardım edecek kişiler var destek oluyorlar. Benim de ne annemden ne kayınvalidemden fayda var. Başka da kimsem yok zaten yardım edebilecek. Hatta bırak evi temizlemeyi, annem bebeğe bakmaya gelmeyeceğini söylüyor hâlâ inatla, evini bırakıp gelemezmiş (arabayla 10 dk mesafede oturuyoruz bu arada). Muhtemelen 2-3 gün gündüz gelip gidecek ve sonrasında tek başıma kalacağım. Allah'a dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden. İnşallah gücümüz yerinde olur da her şeyi kendimiz halledebiliriz🥰
Rabbim yardımcımız olacaktır canım hiç sıkma canını ❤️
Benim ablalarım da var yakınımda ama bazı durumlardan dolayı gelemiyorlar doğumdan sonra gelseler bile çocuklular ve yardımdan çok bana iş çıkarırlar ki kendileri bile biz bu çokluklarla sana bakmaktan çok kafanızı ağrıtırız diyorlar 😂😂 bakma öyle benimde annem gelemeyeceğini söyledi ama uzaktalar baya memleketteler ama ben arayıp ısrar ettim tek yapamam diye kızımla yalnız çok zorlanırım biraz olsa ikna oldu aslında ablamlar var diye istemiyordu ama onlarda gidemeyiz biz diyince tek kalacağım diye tamam dedi 😂😂 inşallah bir aksilik olmazsa gelecek annem
Burda eltilerim var bir sıkıntımızda destek oluruz çünkü yardım edecek kimsemiz yok destek oluyoruz birbirimize bu durumda olduğumu bildikleri için de ekstra istediler gelmeyi temizliği yapalım beraber dediler bende tamam dedim sağolsunlar 🙏😍

Biraz önce şöyle bir haber gördüm ne kadar doğru bilmiyorum ama memur olan arkadaşlar araştırsın bakalım inşallah doğrudur.
657 kanununda yer alan ama uygulaması yönetmelikle olmayan bir madde kapsamında. Şuan 2 arkadaşım dava açarak bu durumdan yararlanıyor. Sadece dava açmak gerekiyor emsal gösterilmiyor. Düşünen arkadaşlara yol gösterir belki 😊😊🌼🌼

:ıslık:e ne yapicaz, ağrı sızı cektikleri yok bir şey yok, başları agrimadan mis gibi baba oluyorlar, bari su kadarcik zaman bı horultu çeksinler 😂😂
Hahaha doğru :KK39:
Gözün aydın lady 🥰 şükür sıkıntısız hastaneden ayrılmışlar
Bende geçen hafta iki üç misafir ağırladım iftar yemeğinde baya yoruldum ya tek oluncada yorulursun
tabi bayram temizliğini nasıl yapsam diye kara kara düşünüyordum sağolsun iki eltim yardıma gelecekler cuma günü
tek yapma beraber yaparız dedi dip köşe girişirşz artk vallahi onlar yardıma gelmeselerdi ben nasıl işin içinden çıkacaktım bilmiyorum 😂😂😂
sağol bacım. 💐

Ay ne bayram temizliği? Bize kim gelecek bayramda? Küçük değil miyiz biz ? (Az daha küçüleyim de cebinize gireyim. :-))

Şaka bi yana benim Kv başka şehirde. En büyük gelin benim. Bayramda görümce, kayın-elti bana geliyor iki senedir :eek:

Öyle bi durumunuz yoksa salın. Asıl doğuma yakın temizlik gerek.
Bende bugün kontrole gittim şükür kalp atışlarını bebişi gördük kızımla beraber 🥰🥰
Şeker yüklemesi için perşembe günü aç karınla gel yapalım dedi bakalım sonuç ne çıkacak
Bu arada vitamin ilacı olarak ne kullanıyorsunuz
Ben en son elenatal 2 kullanıyordum sordum doktora devam et dedi
Pas! Multivitamin kullanmadım hiç.
Benim bacım var ama kendini kayıramıyor su an. Hem bebeği var, hem çalışıyor yavrum.

Annen hakkında şunu diyeyim. Senin sahibin Allah. Dışarıdan gelen yardım güzel ama inan hepsi kısa süreli, elbet bir gün bitiyor, herkes evine dönüyor. En önemli yardım evdeki eşin yardımıdır. 💐

Ben tek başıma kızıma baktım. Karşı komşum Kv idi. Allah kolaylığını verdi. Elbet hepimiz için Allah’ın bir planı var. :KK51:
657 kanununda yer alan ama uygulaması yönetmelikle olmayan bir madde kapsamında. Şuan 2 arkadaşım dava açarak bu durumdan yararlanıyor. Sadece dava açmak gerekiyor emsal gösterilmiyor. Düşünen arkadaşlara yol gösterir belki 😊😊🌼🌼
Sözleşmeli olanlar dahil değil sanırım di mi ?
Kardeşim akademisyen ama henüz kadro alamadı. Hoş kadrolu olsa ona uysa bile o topa girer mi bilmiyorum. 🤔 Üniversiteler ilim irfan yuvası değil, ben çocukken izlediğim Brezilya dizileri ortamı. Hırs, haset, ihtiras … :ıslık:

Son düzenleme:
Hahaha doğru :KK39:

sağol bacım. 💐

Ay ne bayram temizliği? Bize kim gelecek bayramda? Küçük değil miyiz biz ? (Az daha küçüleyim de cebinize gireyim. :-))

Şaka bi yana benim Kv başka şehirde. En büyük gelin benim. Bayramda görümce, kayın-elti bana geliyor iki senedir :eek:

Öyle bi durumunuz yoksa salın. Asıl doğuma yakın temizlik gerek.

Pas! Multivitamin kullanmadım hiç.

Benim bacım var ama kendini kayıramıyor su an. Hem bebeği var, hem çalışıyor yavrum.

Annen hakkında şunu diyeyim. Senin sahibin Allah. Dışarıdan gelen yardım güzel ama inan hepsi kısa süreli, elbet bir gün bitiyor, herkes evine dönüyor. En önemli yardım evdeki eşin yardımıdır. 💐

Ben tek başıma kızıma baktım. Karşı komşum Kv idi. Allah kolaylığını verdi. Elbet hepimiz için Allah’ın bir planı var. :KK51:

Sözleşmeli olanlar dahil değil sanırım di mi ?
Kardeşim akademisyen ama henüz kadro alamadı.
Ah keşke gelen olmasaydı da temizlik derdi olmasaydı 😂😂
Maşallah görümceler bir yandan amca oğulları mı desem gelinler mi desem kalabalık aileler 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Ayy evet birde doğuma yakın temizlik var ve ağırlaşacağız hepimiz 😄😄 gelde o halde yap şimdi neyse üstesinden geliriz evelallah 💪

Benim bu sene misafir derdim yok 🤷🏻‍♀️ benim ailem akrabalarim başka ilde, eşimin ailesine akrabasına da kv.m izin vermiyor "benim gelinimin size hizmet edecek hali mı var, hasta falan edersiniz diyor" kv.mleri çağırdım kesinlikle gelmeyiz sen hergun gel basımin üstünde yerin var canın ne istiyorsa da yapayım ama biz gelipte seni yorsak günahına gireriz diyor 🤦🏻‍♀️😂 geçen yıl haftanın bir günü fix bizdeydiler hazirlik yapardım gelirlerdi, aralara da akrabaları alırdım, bu sene hiç kimseyi almadık 🤷🏻‍♀️

Benim bu sene misafir derdim yok 🤷🏻‍♀️ benim ailem akrabalarim başka ilde, eşimin ailesine akrabasına da kv.m izin vermiyor "benim gelinimin size hizmet edecek hali mı var, hasta falan edersiniz diyor" kv.mleri çağırdım kesinlikle gelmeyiz sen hergun gel basımin üstünde yerin var canın ne istiyorsa da yapayım ama biz gelipte seni yorsak günahına gireriz diyor 🤦🏻‍♀️😂 geçen yıl haftanın bir günü fix bizdeydiler hazirlik yapardım gelirlerdi, aralara da akrabaları alırdım, bu sene hiç kimseyi almadık 🤷🏻‍♀️
Ay anlatma. Böyle bi platformda nazara gelir o Kv. 🧿☺️

Ben de aynı durumdayım, kız kardeşim zaten yok. Ailelere 10 saat mesafedeyiz. Eşimle elimizden geldiğince yapıyoruz ikimiz artık olduğu kadar. Cam falan silemem valla. Doğuma yakın bir kadınla anlaşıp dip bucak temizletmeyi planlıyorum.

Anlayışlı kadınmış 👏🏻 gerçekten bu halde ağırlamak çok zor ben geçen hafta vücuden kendimi iyi hissetmiyordum neyseki atlattım 😂

Ben yazacaktım ki lady peacock lady peacock yazmış 😀 vallahi nazar edeceksin kadına. Nerden buldun bu kadar iyisini bilmem 😀

Çok guzelll 😍 bayıldım.
Bende de bu markanın birkaç ürünü var. Kalitesi çok iyi. Güzel günlerde giysin yavrun 🥰

Haahaha 😅
Senin de eline sağlık bacım. ☺️

Kızımı okuldan aldım. Bugün neler yaptın dedi. Camları sildim dedim. Aferin, hamilelerin yapması gereken en birinci seyi yapmışsın, alkışlıyorum seni dedi. :işsiz:

Eve vardık, gök gürlemeye başladı.
Al sana cam silme diyor. :confused: Dedim ki temiz cama yağan yağmurla pis cama yağan aynı değil :p
Eşim gelsin bir posta da ondan azar yiyeceğim dur daha :eek:

Ay yazıkkkk ☺️

Ahahhahahha :KK70:
Sen de az değilsin 😂
Ay ben de bi tane abla buldum haftaya temizliğe gelecek inşallah. Eşimden bi sürü azar işittim kadını niye bulduk o zaman sen cam sileceksen diyor 🤣 haklı ama ben de haklıyım cam çok pisti napayım 😀😀😀

Back
X