• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Merhaba arkdslar burda beraber ilerlemistik. Neyse ben tekrar hamileym bu gruta bircok arkds iyi arastr fetal dna yaptrmisti acaba hatrliyr musun nerede yaptrmistnz. Bir genox hatrliyorm yapan coktu

Emerken göz teması da kurmuyor böyle olan anneler var mı acaba
Normalde kuruyorsa sıkıntı yok bence. Bizimki de emerken nadiren bana bakıyo
Merhaba arkdslar burda beraber ilerlemistik. Neyse ben tekrar hamileym bu gruta bircok arkds iyi arastr fetal dna yaptrmisti acaba hatrliyr musun nerede yaptrmistnz. Bir genox hatrliyorm yapan coktu
Eurofins ninalia yaptırmıştık

Kızlar migros sanal da mamaların çoğunda 2.si 1 tl var. Son kullanma tarihleri de 2026. Haberiniz olsun

Allahım şifa versin. Geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede çıkar. Bizim de topuk kanındaki sonuca göre tiroid yüksekmiş bir daha kan aldılar. 7 10 gün içinde ararlarsa ilaç başlanır, inşallah aramazlar dedi hemşire. Allah çaresiz dert vermesin. Allah büyük. Hayırla sağlıkla büyütmek nasip olsun. İçini ferah tut, geri gelecek koynunda uyuyacak inşallah
Merhabalar Tiroid değeri kaç çıktı sonradan düşme oldumu ilaç mı başlandı acaba

Merhaba sevgili anneler bebeğimle ilgili bi kaç sorum olacak bebeğim bizimle ses taklidi yapmıyor ama kendi kendine seslenme bababa gibi ses tekrarları yapıyor. Bay bay alkış gibi şeyler henüz yapmıyor ismiyle seslenince bazen bakıyor ama bazen ismine asla bakmıyor
6 aylık bi bebek ismini bilmeyebilir daha çok küçük. 9 aylık olmasını bekleyin sonra doktoruna sorarsınız.
Merhabalar yine ben ve endişelerim. Bebeğim 7. Ayını bitirdi şimdi aklıma takılan bişey daha var bizimle birlikte ses taklidi yapmıyor. Kendi kendine seslenme bababa gibi ses tekrarı var ama taklit yok. Bay bay alkış da henüz yok doktora gittiğimizde göz takibine baktı ve normal dedi 9. Ayında bekleyin dedi ama anne olmak çok zor sizlerden fikri olan varsa yardım rica ederim

Merhaba sevgili anneler bebeğimle ilgili bi kaç sorum olacak bebeğim bizimle ses taklidi yapmıyor ama kendi kendine seslenme bababa gibi ses tekrarları yapıyor. Bay bay alkış gibi şeyler henüz yapmıyor ismiyle seslenince bazen bakıyor ama bazen ismine asla bakmıyor

Merhabalar yine ben ve endişelerim. Bebeğim 7. Ayını bitirdi şimdi aklıma takılan bişey daha var bizimle birlikte ses taklidi yapmıyor. Kendi kendine seslenme bababa gibi ses tekrarı var ama taklit yok. Bay bay alkış da henüz yok doktora gittiğimizde göz takibine baktı ve normal dedi 9. Ayında bekleyin dedi ama anne olmak çok zor sizlerden fikri olan varsa yardım rica ederim
alkış, el sallama gibi şeyler 9-12 ay arası beklenir diyo yapmaması normal sanki

Back
X