2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben emzirmeyi bıraktıktan sonra kilo almaya başladım ve durduramadım kendimi biraz kilo verdim sonra memlekete gittim geri aldım anacığımın yemekleriyle

Benimde canim gecenlerde birsey çekmişti ama ham olucak olmusunu hic sevmedim annem valla sevap diye kadin kac market dolasti buldu yedim mide bulantimada iyi geldi. Simdi bir yaz meyvesi cekti cizgi filmde gordum kor olmayisicayi bakalim bulursam alicam ama o daha imkansiz gibi

Yok canım ya valla Allah razı olsun ❤ araştırmadayım şuan bulamazsam başka şeylerle yerini doldurur yazın bol bol yerim
kuzum valla yaz ben de geçenlerde cnm bikaç sey ıstedı ve gittim buldum hersey satan bıyer var direk kargolarım gelir yani elime yapısmaz .

sende yaz kim bulursa yollasın birbirine bende üzüm aşerdim gittim aldım yedim ama oyle aşermeme rağmen 2 tane yedim yetti

Ben emzirmeyi bıraktıktan sonra kilo almaya başladım ve durduramadım kendimi biraz kilo verdim sonra memlekete gittim geri aldım anacığımın yemekleriyle
İşte bende hep anacığımlaydım çocuklar küçükken emzirdim 3yıla yakın ve geceleri uyumakça yemek yedim ve sonuç 77hiç bu kadar olacağını sanmamıştım boyum kısa değil Allahtan kaldırıyorum ama 42 beden giyiniyorum çok zoruma gidiyor

sende yaz kim bulursa yollasın birbirine bende üzüm aşerdim gittim aldım yedim ama oyle aşermeme rağmen 2 tane yedim yetti
Bulurum ins ya istanbul buyuk şehir sagol canim hamileligin en zor taraflarindan biri bence aserme ya surekli eksi seyler istiyorum bende

Ahhh bu yaz meyveleri ahh

ayrıca canı bırsey çeken ben buraya ismini yazınca aman allahım işte ismini yazdı cok daha canım cekti şimdi ağzımın suyu aktı bu kız ısmını yazınca , boyle bi durum söz konusu olamaz heralde . Benimle uğrayanlar var ama lütfen ben size yazmıyorum kötü kalbinizle kalın ve bana gonderme yada mesaj içerikli paylaşımlar yapmayın .

Bulurum ins ya istanbul buyuk şehir sagol canim hamileligin en zor taraflarindan biri bence aserme ya surekli eksi seyler istiyorum bende
bende ıstanbuldayım ozelden yaz ıstersen ben sana soylerım nerde bulabılecegını cok gezen ve mutfak alısverısı seven bırı oldugum ıcın nerde ne var biliyorum :)

Boy avantajın varsa sırıtmıyosa takma kafana ya doğumdan sonra verirsin zaten sonrasına dikkat etmemiz lazım

Kızlar ya benim canım sürekli biseyler istiyor valla ya oglumda hiç aşermedim bunda sürekli yemek istiyorum benimde bi iki meyve var canımın istediği ama bekliyorum o kadar çok canım istiyorki sürekli burnuma kokusu geliyor ya

sende yazzz bakalımmm :)

ala ala :) muhtemelen ben hiç aşermedim ya .. koku moku gelmiyor burnuma hiç inşallah bi an önce bulursun

Benim de bazen canım birşeyi çok istedi mi kokusu burnuma geliyo dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…