Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilkte hiç böyle olmamıştı ama ya çok kötüymüş böyledeala ala :) muhtemelen ben hiç aşermedim ya .. koku moku gelmiyor burnuma hiçinşallah bi an önce bulursun
Tek bende olmuyormuş sevindimBenim de bazen canım birşeyi çok istedi mi kokusu burnuma geliyo dediğin gibi![]()
senınkı daha da iyimiş :)))Sağol düşünmen yeter canım eşim halde çalışıyor ama çıkmadığı için daha bulamıyor![]()
yok kuzum ya ben hala kusuyorum ama gunde 1 e ındı kusmalarım yıne de canım oyle ahım sahım bısey cekmıo .Acaba cok kusanlarinmi cekiyor cani merak ettim. Insanin agiz tadi olmayinca daha cok olmayan seyler cekici geliyor gibi bana.
sana anlatayım :) hamile kalmayı çok istiyordum olmuyordu ( sebebi troitmiş sonradan öğrendim tabii) doktora gittim tam yumurtlama günümde kahve leke geldi hayatımda ilk defa yaşıyorum kendimi hamile sandım bi mutluyum forumları okuyorum falan ..bana çok erken olsa bile dediler merak ettim doktora gittim, anlattım idrar testi verelim dedi ve hopss:/ enfeksiyon :) üzülmüştüm kan da vermiştim o zaman bi baktı troit değerim 8 ve kronik haşimato hastası olduğumu öğrendim canım:)
bende doktora gitcem mecbursana anlatayım :) hamile kalmayı çok istiyordum olmuyordu ( sebebi troitmiş sonradan öğrendim tabii) doktora gittim tam yumurtlama günümde kahve leke geldi hayatımda ilk defa yaşıyorum kendimi hamile sandım bi mutluyum forumları okuyorum falan ..bana çok erken olsa bile dediler merak ettim doktora gittim, anlattım idrar testi verelim dedi ve hopss:/ enfeksiyon :) üzülmüştüm kan da vermiştim o zaman bi baktı troit değerim 8 ve kronik haşimato hastası olduğumu öğrendim canım:)
Canının istediğini yedikten sonra da ağız tadı olmuyor canım o kötü tat geri geliyoAcaba cok kusanlarinmi cekiyor cani merak ettim. Insanin agiz tadi olmayinca daha cok olmayan seyler cekici geliyor gibi bana.
ala ala :) muhtemelen ben hiç aşermedim ya .. koku moku gelmiyor burnuma hiçinşallah bi an önce bulursun
Hayır canım ev hanımıyım ama bana evde vakit geçmiyor çıkmak da içimden gelmiyorAmin sabah erken kalkmasa olayı olmasa rahatım aslında ama uykusuzluk mideme giriyor resmensen calismiyormusun
Saglıkla buyusun bebegınız ınsallah bızede nasıp olurmama sandalyesi yorumlari ararken bu baslik cikiverdi karsimabende 2019 agustos annesi grubundaydim hey gidi gunler heyyy.. 1 agustosta dogum yaptim erkekti bebegim.. hamilelik cok keyifliydi özlüyorum o gunleri tekrar yasamak isterim.. şuan bebis 6 aylik.. kendinize iyi bakin keyifli hamilelikler diliyorumm herkesee..
![]()
yaa ne güzel Rabbim bizede yaşatsın 6. 60. aylarını gormeleri :)mama sandalyesi yorumlari ararken bu baslik cikiverdi karsimabende 2019 agustos annesi grubundaydim hey gidi gunler heyyy.. 1 agustosta dogum yaptim erkekti bebegim.. hamilelik cok keyifliydi özlüyorum o gunleri tekrar yasamak isterim.. şuan bebis 6 aylik.. kendinize iyi bakin keyifli hamilelikler diliyorumm herkesee..
![]()
Kime kırıldı acaba gitmesin ya ne güzel yeni kalabalıklaşıyorduktatlicincap abla bunu yapmak istemezdim ama üzgünüm.
Bizim neşemiz olan ablamız bazı söylemlerden dolayı artık buradan ayrılıyor. Ben ikna edemedim kendisini. Eminim ne kadar çok seveni olduğunu görünce bizi bırakamayacak❤
Desteğinizi bekliyorum kızlar![]()
Bence de gitmemeliKime kırıldı acaba gitmesin ya ne güzel yeni kalabalıklaşıyorduk![]()
Evet bende yarın bebeğimi görmeye gidip buraya atacaktım bende benzetmelerden istiyorum ama ❤Bence de gitmemeli❤ Bebişlerimize güzel güzel benzetmeleri kim yapacak![]()
benımde burnuma kötü kokular dısında koku gelmiyo .ala ala :) muhtemelen ben hiç aşermedim ya .. koku moku gelmiyor burnuma hiçinşallah bi an önce bulursun
Kesinlikle neBenim ilk öğrendiğim zamanlarda hamburger çekmişti canım.. Zaten son oldu.. Şuan yemek ile ilgili hiçbişey dikkatimi çekmiyor. İnşallah 3 ay sonunda geçer. Mide olayı insanın gerçekten psikolojisini etkiliyor. Yemekten tat alan insan mutlu insandır net![]()
Aaaa kim kızdırmış ki ne olmuş acabatatlicincap abla bunu yapmak istemezdim ama üzgünüm.
Bizim neşemiz olan ablamız bazı söylemlerden dolayı artık buradan ayrılıyor. Ben ikna edemedim kendisini. Eminim ne kadar çok seveni olduğunu görünce bizi bırakamayacak❤
Desteğinizi bekliyorum kızlar![]()