2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ya bir de hele en güzel muhabbet zamanı tam şimdi yaaa
öncesinde zaten mercimek tanesi
asıl şu an birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerdeyiz ayol

Canım benim son adet tarihim 5 kasımdı amam bebek ondan once döllenmiş ben normal.sekilde adet oldum ama son adet tarihim 29 ekim olark girildi kayıtlara valla bu işler hiç belli olmuyor annemin yengesi 4 ay adet görmüş karnı şişmeye başlayınca fsrketmisler hamile olduğunu

çok üzüldüm canim allah yardımcin olsun 3 haftada hiç farkedilmedimi kanaman vs olmadımi yoksa normal kontore gittiğinde mi öğrendin tarih girdigin yersen tarihleri sildigin zaman kalkıyor canim takvim

Hayırlısı bakalım benim hemen hemen tüm belirtiler kız gibi hislerim de öyle ana bakalım hayırlısı
Ben de 2 oglan var. Kiz hissedoyorum ama cok istedigim icin olabilir. Korkumda buda erkek diyor abisi meva diye seviyor o cok istiyordu bir kiz kardes bebekte bize supriz olunca hayirlisi dedik.

Yani siz adet olup sonramı hamile olduğunuzu öğrendiniz

düşünüyorum acaba ne yesem diye aklıma geliyor bir şeyler :) aşermek bu mu bilmiyorum ki nasıl oluyor.. aşerme nedir ve nasıl anlaşılır fikri olan

Valla geçen gün eşimin kuzeni anlattı son ayın canı karpuz çekmiş saat 11 falanmış eşide almaya gitmemiş gece diyor uyuyamadım resmen agzimin suları akti ne yöne dönsem karpuz ve kokusunu gördüm ozaman anladım asermek oymuş dedi dedim anam yaşamıyım ben vazgeçtim

Benim normalde randevum 14 subat ama ben yarinda gidicem kizlar. Bazı ailevi durumlar oldu canımı sikan cok üzüldüm dunden beri. Gidip bebegimi gormek istiyorum insallah hicbiseyden etkilenmemistir kuzum

Bendensin sende Cinsiyeti belli mi ya merak ettim süt ürünleri aşerenlerin kızı olur derler et olunca da erkek derler oğlumda tuttu ama bunu bilmiyorum daha

Bu anı Ilk defa duydum bende süt yoğurt peynir vs yiyemiyorum canin surekli et urunleri isityor bakalim ne cikcak benden

Yeşil mi giz yeşilde manavda yok sanmayın söylersiniz getiriyorlar biz öyle yaptık valla ben hamilr değilkende hep.canim biseyler isterdi özellikle kış geldimi yaz meyvelerini okdr özlerim canim isterki ama ozaman eşim umursamıyordu şimdi bebeği var ya hemen animda alıyor

Hayır canım değil yazmak istemedim canı isteyen olur diye çünkü kendimden biliyorum 2 gündür içim içimi yiyor bulamıyorum

Kiz bu kadar canin istiyorsa surekli alışveriş yaptığın manav varsa sor onlar getiriyorlar biraz de abi hamileyim yemem.lazim de şansını dene

Bu anı Ilk defa duydum bende süt yoğurt peynir vs yiyemiyorum canin surekli et urunleri isityor bakalim ne cikcak benden
Aman bende surekli ekmek arasi peynir domates yiyorum yemek hic istemiyor canim surekli peynir urunleri varmiki acaba cinsiyetle alakasi ilk defa duydum.

Benim normalde randevum 14 subat ama ben yarinda gidicem kizlar. Bazı ailevi durumlar oldu canımı sikan cok üzüldüm dunden beri. Gidip bebegimi gormek istiyorum insallah hicbiseyden etkilenmemistir kuzum ❤
Yoktur ins rabbim korur onlari bebisler kuvvetlidir

Amaç? Şimdi neden bunu yaptın sorun yaşadınız okay kapandı koskaca kadına niye laf atiyorsun şimdi canim üstelik lafa bilr dahil olmamış üstelik sende oda hamile ? Bide anlamadığım birşey var bi kaç kişi bunu gösteriş hava atmak gibi algilamis ben öyle görmedim imkanı var okumuş etmiş belki seviyeye getirmiş kendini hayatından osun vermiş kariyer sahibi olmuş Bende olsam bende yaparım gösterisini şahsen en azında hayata iz bırakmış kendi adıma kimseyi kurmak istemiyorum ama benim birl zoruma gidiyor durduk yere insanlara laf sokmayın geçen günde söyledim lacak dövüşmeyin bi sorun varsa açık açık konuşun...

Hayır canım ev hanımıyım ama bana evde vakit geçmiyor çıkmak da içimden gelmiyor

Valla nasıl zaman geçiriyorsunuz çok merak.ediyorum bense bebek doğunca 3 yaşına kadar calismicam diyorum ama çok korkuyorum ya çok bunalırsam coca patlarsam diye şimdiden korkmaya başladım kimiside diyor meraketme bunalmaya vakit bulamazsın diyolar doğrumu acep

tatlicincap valla ben olsam inadına daha çok gösteriş yaparım boşver abla ya niye takılıyorsun pro üye ol ozaman istedin insanı engelleyebiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…