Yani doğumun yakındır şeklinde değil de 35 haftadan sonra odemlerim aşırı artmıştı, elimle artık bir şeyleri sıkı tutamiyodum bile yumruk bile yapilmiyordu. Sebebi ödem tuzku tüketiyor musun bilmiyorum ama ben yeme konusunda felaket kotuydum gece gec saatlerde aşırı tuzlu şeyler tukettigim de oluyordu ama o ödemin zarari son haftalar yansıdı işte

valla ben ikisinden de korkuyodum, ama bi şekilde çıkacak sonuçta diye düşünerek en son kendim teslim oldum

korkma herkesin süreci bambaşka, her ikisinde de sorun olabilir olmayabilir

sağlıkla alırsın inşallah minik kuşunu kucağına
Çatı veya açıklık artık ne ise bu muayenelerden sonra zaten lekelenme normal karşılanıyor aşırı değilse. Ben 3 cm açıklıkla bir ay nerdeyse takıldım snbxbdbx arada sanci yokluyordu ama artmiyodu en son bebek daha fazla irileşmesin diye kendim yatışı kabul edip biraz da suni yardımıyla doğurdum 5 saat sonrasında

ama beklesem daha beklermişim

yani açıklık da bazen bi kriter olmuyor ama doktorun özelse zaten onun görüşünü alarak sürece bakabilirsiniz, devletse direkt doguruyorsun sen yatış yapalım kafasında oluyorlar malesef yatmicam bilgi verin diyince de muhattap bulamiyorsun vs..... Sanırım senin nişan da gelmiş ama Nişan da direkt doguruyorsun anlamına gelmiyor bazen haftalar sürüyor ndnxndn net bir şey de yok ama doktorun varsa iletişimde olmani öneririm

dogurman yakınsa da Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım