Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Olabilir belkide ya. Sizin gece uykuları nasıl oldu ? Bizim yine başa sardı hatta daha kötü kalkıyor gece 2 saat huysuzlanıyor artık düzelmesi umudunu yitirdim
Olabilir belkide ya. Sizin gece uykuları nasıl oldu ? Bizim yine başa sardı hatta daha kötü kalkıyor gece 2 saat huysuzlanıyor artık düzelmesi umudunu yitirdim
Yaaa yapmayın böyle oluur 4. Ay gerilemesindeyiz belki bir şeyler düzeliyordur diye sizi takip ediyorum. Ama hiçbir şeyin düzelmediğini gördükçe umutlarım sönüyor kötü günler geride kaldı sırada daha kötüleri var desene
Yaaa yapmayın böyle oluur 4. Ay gerilemesindeyiz belki bir şeyler düzeliyordur diye sizi takip ediyorum. Ama hiçbir şeyin düzelmediğini gördükçe umutlarım sönüyor kötü günler geride kaldı sırada daha kötüleri var desene
İnşallah sizin öyle olmaz ben 2.5 aydır iki kez kesintisiz 4 saat uyudum başka hiç uyumadım ama benim oğlanın gazı çoktu şimdi de gaz mı diş mi bilmiyoruz ama artık ben alışıyorum bu uykusuzluğa gündüz enerjim falan düşmüyor o kadar
İnşallah sizin öyle olmaz ben 2.5 aydır iki kez kesintisiz 4 saat uyudum başka hiç uyumadım ama benim oğlanın gazı çoktu şimdi de gaz mı diş mi bilmiyoruz ama artık ben alışıyorum bu uykusuzluğa gündüz enerjim falan düşmüyor o kadar
Bende bütün ihtimalleri eledim aç değil sütüme baktım doktora götürdüm her şeyine baktırdım enfeksiyona falanda bakıldı burnuna kulağına her şeyine baktırdım çok şükür hiçbir şeyi yok bizim 3. Ayda gaz durumu oldu alerji falan dendi ama sanırım bağırsakları sıkıntılı yani gelişmemiş tam bundan dolayı gazdan da şüpheleniyoruz ama diş etleri de kabarmış yani karışık
Ya öyle dedi diye geçen vermek için çıkardım buzluktan. Ama çok metalik bi tadı vardı, benim midem bulandı vermedim. O içer miydi bilmiyorum da böyle buz tadı vardı. Önceki veridklerimi tam hatırlamıyorum ama bu içime sinmedi
kakasını yaparken canlı canlı yakaladım bugün altını açınca ksjdjd siyah sarı yeşil sırayla renk renk gidiyordu 3 gündür ne yedirdiysem onu gördüm jjsshshhs
Bebeğimin kakası bu sabahtan beri aşırı koyu kıvamlı ve koyu renkli. Benzerini yaşayan oldu mu? Keçiboynuzlu bisküvi vermiştim onunla alakası olabilir mi acaba
kakasını yaparken canlı canlı yakaladım bugün altını açınca ksjdjd siyah sarı yeşil sırayla renk renk gidiyordu 3 gündür ne yedirdiysem onu gördüm jjsshshhs
Kızlar bişey sorucam. Şimdi benim oğlumun eli ayagı sıcak ama gogus kısmı soguk oluyor bazen. Uyurken bakıyorum yani. Hatta bazen ense terliyor ama gogus kısmı soguk. Üşüypr mu şimdi nasıl bi durum bu
Kızlar bişey sorucam. Şimdi benim oğlumun eli ayagı sıcak ama gogus kısmı soguk oluyor bazen. Uyurken bakıyorum yani. Hatta bazen ense terliyor ama gogus kısmı soguk. Üşüypr mu şimdi nasıl bi durum bu
eğer terliyorsa göğsünde teri soğuyor olabilir bence. bu ara bizim de terliyor :/ doğalgaz açık olmadığı halde ev 25 derece. tişört giydirdim bugün artık. terleyip soğuyor yoksa dediğin gibi soğuk oluyor