• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Kızlar güzel sağlıklı bi hafta diliyorum hepimize ve bebişlerimize. Ben özelde takipliyim çam sakuradan detaylı için perinatolojiden randevu almak istediğimde bu ibare çıkıyor. Kendi doktoruma sordum direkt arayıp randevu alabilirsin diyor. Çam sakurayı arıyorum ulaşamıyorum. Mhrsden de bu hata veriyor bilgisi olan var mı?

Eklentiler

• 66E3EB40-FF62-4B01-B137-11C9A1022A11.webp
    66E3EB40-FF62-4B01-B137-11C9A1022A11.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 8
Kızlar güzel sağlıklı bi hafta diliyorum hepimize ve bebişlerimize. Ben özelde takipliyim çam sakuradan detaylı için perinatolojiden randevu almak istediğimde bu ibare çıkıyor. Kendi doktoruma sordum direkt arayıp randevu alabilirsin diyor. Çam sakurayı arıyorum ulaşamıyorum. Mhrsden de bu hata veriyor bilgisi olan var mı?
Sağol canimmm sana da güzel haftalar, Perinatoloji takibi açılmamış, doktorun perinatoloji takibi açsa hallolacak bı durum, hastaneye ulaşma imkanın yok zaten, doktorun ugrasmamis o kadar, soyle de perinatolojiye takip açsın iki saniyesini alir 🤷🏻‍♀️

Allah kolaylik versin canim ya calisan anneler icin cok zor oglumun birinde kpss icin dershaneye gidiyordum digerindede calisiyordum gunde 250 kisiyle konusuyordum nefes nefese anlayissiz is arkadaslarim vardi 🤦ne kadar zor gunlerdi sizin icin gerçekten ekstra zor bazen insan az dinlenmek istiyor calisinca ne mümkün Allahim kolaylastirsin🤲
aminnn canım çok teşekkür ederim. Evet insan bi yatıp uzanmak istiyor. Şimdilik masamın altına ufak bir sehpa koydum arada ayaklarımı uzatıyorum .

Sağol canimmm sana da güzel haftalar, Perinatoloji takibi açılmamış, doktorun perinatoloji takibi açsa hallolacak bı durum, hastaneye ulaşma imkanın yok zaten, doktorun ugrasmamis o kadar, soyle de perinatolojiye takip açsın iki saniyesini alir 🤷🏻‍♀️
Ya bir de sekreteri ilk defa duymuş gibi tepki verdi dedim ben mi çok cahilim. Doktora sorup dönüş yaptı gerek yok öyle bi şeye diyor. Çok teşekkür ederim😘🙏🏼 tekrar ulaşayım ben kendisine

Ya bir de sekreteri ilk defa duymuş gibi tepki verdi dedim ben mi çok cahilim. Doktora sorup dönüş yaptı gerek yok öyle bi şeye diyor. Çok teşekkür ederim😘🙏🏼 tekrar ulaşayım ben kendisine
O acmazsa muayeneye gidip başka bir yerde açtırman gerekir ne gerek var anlamadım neden öyle yapıyor, perinatolojide bı işlem yaptırmak istiyorsan bunu herhangi bi kadın dogumcu açacak yani, ilginç

Geçmiş olsun bacım. Korkunu tahmin edebiliyorum 😣

Demir ilacına başladın mı ?
Kardeşim hamileyken çok burun kanaması yaşıyordu. Sonra burnunda bi yara mı ne varmış tam hatırlayamadım ama onu yaktırdı. Acaba seninki de öyle bi şey mi diyeceğim ama kbb görmüş zaten. 🤔

Ben kan sulandırıcı kullanırken burun kanamalarım oldu ama çok az kan geliyordu. Şimdi ilacı bıraktım. Ondan beri bi daha kamamadı.
Ah kuzucum teşekkür ederim. Ben de KBB doktoruna yaksanız olmaz mı diye sordum ama çok zorda kalmadıkça hamilelikte yakmayı tercih etmiyorum dedi. Belki demir ilacı da bu kadar kanatıyordur bilemedim. Hamilelikte kan basıncı da yükseliyor zaten. Cuma günü tekrar randevu aldım bakalım ne diyecekler.
Çok geçmiş olsun korku mu tetikledi acaba :( Benim de 16.haftadan beri ufak kanamalar oluyor çoğu zaman sabaha karşı kabuk bağlama ile duruyor . Ama bu dediğiniz daha farklı galiba doktor en iyi yönlendirmeyi yapacaktır tekrar geçmiş olsun
benim de aslında öyle oluyordu başlarda sonradan çok arttı. Benim zaten burnum çok küçük muhtemelen onun da etkisi olabilir. İçerde nefes almaya yer kalmadı şu an 🤣
canim beyaz dut kurusunu 4-5 dk kaynat altini kapat iliyinca ic çok güzel kan yapıyor en azından kan kaybin olmaz burun kanamasini bilemiyorum tabiki
ayyy en azından bunu yapayım da kan kaybetmeyeyim ya çok teşekkür ederim 🥰

O acmazsa muayeneye gidip başka bir yerde açtırman gerekir ne gerek var anlamadım neden öyle yapıyor, perinatolojide bı işlem yaptırmak istiyorsan bunu herhangi bi kadın dogumcu açacak yani, ilginç
Ay yok asla anlamıyorlar. Alabilirsiniz diyor diyorum ki hanfendi alamıyorum anlamıyor musunuz sistemde bu hatayı veriyor okuyorum. Perinatologlar da kadın doğumcu zaten diyor hadi ya diyorum. Te allam. Çözemediler velhasıl. Çam sakuradan kadın doğum için randevu alayım öncesinde öyleyse napabilirim ki başka.

Ay yok asla anlamıyorlar. Alabilirsiniz diyor diyorum ki hanfendi alamıyorum anlamıyor musunuz sistemde bu hatayı veriyor okuyorum. Perinatologlar da kadın doğumcu zaten diyor hadi ya diyorum. Te allam. Çözemediler velhasıl. Çam sakuradan kadın doğum için randevu alayım öncesinde öyleyse napabilirim ki başka.
Orada yaptirmani stemediler mı niye acamadilar anlamak istemiyorlar, alt dal orası, anadaldan yer açılması gerekiyor, kadın doğum içinde Sadece gebelere bakılmaktadır ibaresine dikkat ettin dimiii, sonra gidersin başka bölüm çıkmasın

Orada yaptirmani stemediler mı niye acamadilar anlamak istemiyorlar, alt dal orası, anadaldan yer açılması gerekiyor, kadın doğum içinde Sadece gebelere bakılmaktadır ibaresine dikkat ettin dimiii, sonra gidersin başka bölüm çıkmasın
Gittiğim özel hastanede perinatoloji bölümü yok zaten. Doktorum da bu cuma günü kontrolde herhangi bi yerden baktırıp bana gelirsin dedi. Ben de çam sakurayı düşündüm burdan da duydum sizlerden orada detaylı baktırabileceğimi. Bakalım randevu bulursam muayene için Çam sakuraya gidiyim bi önce. Evet ya bakıyordum ben de şimdi hala gebelere bakılmaktadır ibaresini göremedim hepsinin Farklı bi alan 😅 du bulcam ha gayret

Bizim hasta olarak sistemden haberimiz var da, onların meslek olarak yaptığı işten haberleri yok galiba. :işsiz:

Kadın doğumcu kayıt açmadan perinatoloji randevusu alınamaz.

Bizim hasta olarak sistemden haberimiz var da, onların meslek olarak yaptığı işten haberleri yok galiba. :işsiz:

Kadın doğumcu kayıt açmadan perinatoloji randevusu alınamaz.
Ya sorma. Tecrübesizliğim olabilir tamam da en azından yol gösterebilirsin dimi. Bi tepkiler şaşırmalar, öyle bi şey yoklar falan. Çok mu saçma bi şey sordum diye sorguladım. Neyseki onlardan daha bilgili hanımlar var burda 💐

Gittiğim özel hastanede perinatoloji bölümü yok zaten. Doktorum da bu cuma günü kontrolde herhangi bi yerden baktırıp bana gelirsin dedi. Ben de çam sakurayı düşündüm burdan da duydum sizlerden orada detaylı baktırabileceğimi. Bakalım randevu bulursam muayene için Çam sakuraya gidiyim bi önce. Evet ya bakıyordum ben de şimdi hala gebelere bakılmaktadır ibaresini göremedim hepsinin Farklı bi alan 😅 du bulcam ha gayret
Gün içinde gece falan kontrol et çok alınıp bırakılan oluyor, yarına falan bulursun sık sık kontrol et sen

Damarlar küt küt atmaya başlıyor demişsiniz, bunu kulağınızda mı duyuyorsunuz? Benim de son bir aydır böyle, kötü bir hisle birlikte kulağımda oldukça yüksek sesli kalp atışı sesi duymaya başlıyorum. Yatarken de otururken de yürürken de olabiliyor. Tansiyon ve KBB'den bir şey çıkmadı. Hamilelikle mi ilgili merak ediyorum, doktor da bir şey diyemedi. Sizin de benzer mi acaba farklı mı?
Aynısını yaşıyorum. Ses o kdar kuvvetli ki bazen kulağımdaki kalp atış sesine odaklanmaktan dış seslere odaklanamıyorum. Doktor kulaklarıma baktı temizledi ama önce bi işitme testi yapalım gerekirse bi de oradaki damarlar için ultrason yaparız dedi. İşitme testinden bir şey çıkacağını sanmıyorum ama kansızlıkta yapabiliyormuş benim kan değerim baya düşmüştü ondan olabilir. Cuma günü doktorda randevum var çıkınca sizi de bilgilendiririm. Kendi kadın doğum doktorum bence bi de kardiyolojiye git dedi. Oraya da randevu alacağım

Damarlar küt küt atmaya başlıyor demişsiniz, bunu kulağınızda mı duyuyorsunuz? Benim de son bir aydır böyle, kötü bir hisle birlikte kulağımda oldukça yüksek sesli kalp atışı sesi duymaya başlıyorum. Yatarken de otururken de yürürken de olabiliyor. Tansiyon ve KBB'den bir şey çıkmadı. Hamilelikle mi ilgili merak ediyorum, doktor da bir şey diyemedi. Sizin de benzer mi acaba farklı mı?
Evet hem damarların atışını hissediyorum hem de kulağımda atıyor sanki küt küt diye. Bazen de kan akışını duyuyor gibi oluyorum kulağımda uğuldama oluyor. Bir vücutta iki can taşıyoruz vücut zorlanıyor haliyle. Normal olduğunu düşünüyorum. Ben de tansiyondandır belki diye arada düşünüyordum yine de ama tansiyon çıkmadıysa tamamen hamilelikten 🥰

birkaç gündür memelerimde feci bir yanma hissediyordum. Herhalde çatlayacak diye düşündüm. Bugün göğüs uçlarımda sarı sarı akıntılar gördüm. İltihap olacağını tahmin ediyorum. Başına gelen var mı? Çok yanma var her ikisinde de..

birkaç gündür memelerimde feci bir yanma hissediyordum. Herhalde çatlayacak diye düşündüm. Bugün göğüs uçlarımda sarı sarı akıntılar gördüm. İltihap olacağını tahmin ediyorum. Başına gelen var mı? Çok yanma var her ikisinde de..
İlk gebelik mı, İltihap değil de süt süt 🤣 oynama ki erkenden inmesin, süt damarlarin geliştiği için öyle sıkıştkçakca sistikce sızar, duşta ılık su tut rahatlamak için benim de acayip yanar sızlar uyusur ağrıdan, kaşıntıyı yağla falan çözüyorum da, ağrısına ılık su işte bı nebze iyi geliyor, masaj da acayip rahatlatır ama şu an masaj uyaracagi için sütü erken getirir rahmi uyarır, masaj için uygun bı dönem değil

Back
X