- 7 Aralık 2017
- 1.133
- 1.857
- 83

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar aranızda acaba hamile olduğunuz öğrenmeden adetinize yakın kahverengi leke gelip kesildiği ve hamile olduğunuzu öğrendiğiniz oldumubende sağ kasık ağrım var son yumurtlama gününden bu yana hatta son ilişkimden iki gün sonra sabah uyandığımda kahverengi lekem gelmişti ertesi günde sağ kasıkta rahimde ağrılar sağ kasıkta batmalar yanmalar ve bunda hafif kaşıntılar eklendi batmadan sonra göbeğimde kaşıntı oldu ara ara böreğime kalçama bile vurdu hamilelik testi yaptım ama çıkamdı adetime 2 gün var ve akşam adet oldum kahverengi lekeyle az kan geldi sabah baktım sabaha kadar hiç gelmemiş şimdide kan gelmiyor ama kahverengi lekem geliyor hamile değilim demi
Arkadaslar merhaba, kötü haber vermek istemezdim ama dun bebeğimi aldılar benden. Meger 3 hafta once kalbi durmuş yavrumun. Sizler insallah sagsalim kucaginiza alirsiniz. Bi ricam olacak sizden, hamilelik takvimini kaldiramiyorum yardimci olur musunuz
Hayırlısı bakalım benim hemen hemen tüm belirtiler kız gibi hislerim de öyle ana bakalım hayırlısıBenim gibi bende ayniyim surekli eksi agzimi burusturucak seyler istiyorum.
Haftaya carsamba yapilacak gulum
aynen kar bekliyoruz bakalımm :)))
Ben de 2 oglan var. Kiz hissedoyorum ama cok istedigim icin olabilir. Korkumda buda erkek diyor abisi meva diye seviyor o cok istiyordu bir kiz kardes bebekte bize supriz olunca hayirlisi dedik.Hayırlısı bakalım benim hemen hemen tüm belirtiler kız gibi hislerim de öyle ana bakalım hayırlısı
Yani siz adet olup sonramı hamile olduğunuzu öğrendinizCanım benim son adet tarihim 5 kasımdı amam bebek ondan once döllenmiş ben normal.sekilde adet oldum ama son adet tarihim 29 ekim olark girildi kayıtlara valla bu işler hiç belli olmuyor annemin yengesi 4 ay adet görmüş karnı şişmeye başlayınca fsrketmisler hamile olduğunu![]()
düşünüyorum acaba ne yesem diye aklıma geliyor bir şeyler :) aşermek bu mu bilmiyorum ki nasıl oluyor.. aşerme nedir ve nasıl anlaşılır fikri olan![]()
Bendensin sendeCinsiyeti belli mi ya merak ettim süt ürünleri aşerenlerin kızı olur derler et olunca da erkek derler oğlumda tuttu ama bunu bilmiyorum daha
Yok demem bunu zaten diğer yazdıklarım kış meyvesi bulunan şeyler ama bunu diyemem eminim çoğu kişi aşerircanın istediyse aşermedir canım neden olmasın normal zamanda canın ister miydi kışın ortasında bu meyveyi
Hayır canım değil yazmak istemedim canı isteyen olur diye çünkü kendimden biliyorum 2 gündür içim içimi yiyor bulamıyorum![]()
Aman bende surekli ekmek arasi peynir domates yiyorum yemek hic istemiyor canim surekli peynir urunleri varmiki acaba cinsiyetle alakasi ilk defa duydum.Bu anı Ilk defa duydum bende süt yoğurt peynir vs yiyemiyorum canin surekli et urunleri isityorbakalim ne cikcak benden
Yoktur ins rabbim korur onlari bebisler kuvvetlidirBenim normalde randevum 14 subat ama ben yarinda gidicem kizlar. Bazı ailevi durumlar oldu canımı sikan cok üzüldüm dunden beri. Gidip bebegimi gormek istiyorum insallah hicbiseyden etkilenmemistir kuzum ❤
yaz belki buluruz birbirimize destek cıkalım ne olacak yani burayada hava atmak ıcın yazmıyorum kimin canı ne çekiyorsa yazsın ben bulup yollicam öyle asistanım masaj yapıyo ozel doktorum böyle yapıyo diye hava atmiyorum ben hamile insanın canın çektiğini veren büyük sevaba girer benim için sevap onemli ne istiyorsa yaz kız ben bulcam sana :)
Hayır canım ev hanımıyım ama bana evde vakit geçmiyor çıkmak da içimden gelmiyor
tatlicincap abla bunu yapmak istemezdim ama üzgünüm.
Bizim neşemiz olan ablamız bazı söylemlerden dolayı artık buradan ayrılıyor. Ben ikna edemedim kendisini. Eminim ne kadar çok seveni olduğunu görünce bizi bırakamayacak![]()
Desteğinizi bekliyorum kızlar![]()
Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin çocukların kalbi temizdir belki kızdırBen de 2 oglan var. Kiz hissedoyorum ama cok istedigim icin olabilir. Korkumda buda erkek diyor abisi meva diye seviyor o cok istiyordu bir kiz kardes bebekte bize supriz olunca hayirlisi dedik.