3 gibi uyandı Tuniş, 5 dk emdi uyuya kaldı. Göğüslerim çok ağrımış ben de bari sağayım dedim. O ağrıya şişkinliğe rağmen çok süt çıkmadı. Bebek emse daha çok çıkardı belki ama uykusu ağır geldibiberonla uyku arasında onu içirdim. Akşamdan da biraz sağmıştım onu da verdim. Normalde 3 gibi emdikten sonra 5-5.30 gibi yine uyandırdı. Bugün uyanmadı. Geceleri ememeyip açlıktan mı uyanıyor diye düşünmeye başladım. Akşam mama verip uyutuyorum. Gece emziriyorum. İlk uykusu biraz uzun oluyor 3 saat, 4 saati nadir görmüşüzdür. Ondan sonra 2 saate bi uyanıyor nerdeyse. Çocuk açlıktan mı uyuyamıyor acaba
uyanmayınca ben de boşluğa düştüm
Bu arada lavaboya gitmiştim, kendimi gündüz dinlediğimiz çocuk şarkılarını söylerken buldum@Adens bu şarkıda Tuna fish diyor. Sesli sesli bu şarkıyı söylüyordum lavaboda.
Biz şuan 2 aylığı geçtik 4.5,saat uyuyor ilk uykusunu yatmadan mama veriyom aksam mız mız oluyor süt bitiyor mamadan sonra hemen uyumuyor tabi meme veriyom gene.ikinci uykusu kısa oluyor 2.3,saate uyanıyor bende sabah uyanınca sagdim şimdi emiyor süt yok