2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Acaba cok kusanlarinmi cekiyor cani merak ettim. Insanin agiz tadi olmayinca daha cok olmayan seyler cekici geliyor gibi bana.

bende doktora gitcem mecbur

Acaba cok kusanlarinmi cekiyor cani merak ettim. Insanin agiz tadi olmayinca daha cok olmayan seyler cekici geliyor gibi bana.
Canının istediğini yedikten sonra da ağız tadı olmuyor canım o kötü tat geri geliyo internetten şey görmüştüm çok meyve aşerenlerin genelde kızı oluyormuş diye artık ne kadar doğru bilemiyorum ilk aydan beridir hep meyve istiyo canım hala da aşeriyorum

Benim ilk öğrendiğim zamanlarda hamburger çekmişti canım.. Zaten son oldu.. Şuan yemek ile ilgili hiçbişey dikkatimi çekmiyor. İnşallah 3 ay sonunda geçer. Mide olayı insanın gerçekten psikolojisini etkiliyor. Yemekten tat alan insan mutlu insandır net

mama sandalyesi yorumlari ararken bu baslik cikiverdi karsima bende 2019 agustos annesi grubundaydim hey gidi gunler heyyy.. 1 agustosta dogum yaptim erkekti bebegim.. hamilelik cok keyifliydi özlüyorum o gunleri tekrar yasamak isterim.. şuan bebis 6 aylik.. kendinize iyi bakin keyifli hamilelikler diliyorumm herkesee..

Saglıkla buyusun bebegınız ınsallah bızede nasıp olur

yaa ne güzel Rabbim bizede yaşatsın 6. 60. aylarını gormeleri :)

Kime kırıldı acaba gitmesin ya ne güzel yeni kalabalıklaşıyorduk

Kesinlikle ne
Aaaa kim kızdırmış ki ne olmuş acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…