Simdi oncelikle senin durumuna çok üzüldüm. Birinci memede bi on beş dakika falan duruyor. Aktif emmesi sütü yutmasi yani bittiginde otekine geciyorum onu da bitiriyorum. Bir sonraki öğünde sag sol sirasini degistiriyorum. Bu sekilde olmasi gerek diye biliyorum. Esin konusu cok hassas ve zor bir koju. Ama soyleyebilecegim su ki bence sen biraz zor bir zamandan gectigin için duygusal acidan zayifsin dogal olarak. Daha yeni dogum yaptin . Ama esin anlayisli olmasi gereken yerde zayif aninda yukleniyor. Kilonu da biraz takiyorsan eger oradan yürüyor. İnsanlar iyi bikir zayifi gucsuzu ve zayif anlari. Sen kendini motive etmeye çalış. Psikolojini duzelt ve onun psikolojik siddetine dur de. Senin gücünü gorunce dalga gecmeye cesaret edemeyecktir. Bunun icin de biraz ayri kalmaya ozlemeye ihtiyaciniz olabilir. Belki memlekete kardese vs baska biyere gidip ferahlayabilirsin. İkinize de iyi gelir. Sutum yetiyor diyorsun. Kilo alimi da iyiyse mama galan yapip esine prim verme. Benim sutum yeterli anneyim ben bilirim de kestir at. Esin senin zaafini kullaniyor sanki nasil bir psikolojiyle yetismisse. Baksana annesiyle bir olmuslar resmen. Kendi degerini kendin koruyacaksin. İzin vermeyeceksin dalga geçmelerine. Annesine de gerekirse resti çek. Dogum yapali ne kadar oldu şurada daha zayiflarsin. Hem zayiflamasan ne olacak. Kilomdan ben de memnun degilim demissin. Belli etme. Takmiyormus gibi görün. Cidden bak. Sen alttan aldikca ustune gelirler. Ayrica bebisin karninin şiş olmasi karnin tok oldugu degil bebegin gazi oldugu anlamina gelir cahil cahil sana mobing yapiyor. İzin verme. O bebegin annesi sensin. İhtiyaclarini en iyi sen bilirsin. Annelik dogustan gelerek degil zamanla ogrenilen bisey ama senden daha kimse yapamaz. Guven kendine. Zamanla guzel olacak herşey. Sen bi kendine zaman ayirmayi deger vermeyi degerini korumaya odaklan. O zaman onlara gereken cevabi verdiginde susup kalirlar. Senin diger yeni annelerden bir eksigin yok unutma. Sadece anlayissiz bir esin ve onun annesi var senin psikolojini bozan. Bi şöyle aynaya bak. Makyajini yap. Seni mutlu edecek seylere biraz odaklan. Hayat bebekten ibaret degil. Bebeginin mutlu bir anneye ihtiyaci var kendini feda ederken yipranmis tukenmis bir anneye degil. Kilolarin da eminim yakisiyordur. Kilo dedigin nedir ki. Bosver. Keyfin yerine gelsin hele bi emzirirken de yaparsin diyeti. Sekeri kestimi zaten kafadan bi bes kilo verirsin. İyi bak kendine.
Ben bi dojtorla görüştüğümde ister kremle ister kantaron yagiyla devam edersiniz demisti
Pursaklardayim

ama ilk tavsiye ettigin doktor beni cok ikna etti. Sunnetin cok onemli cocuk icin aile hayati icin cok onemli olduguna. Cerrahi yontem harici yontemlerin aslinda sagliksiz olabilecegine vs. Onda yaotirmayi düşünüyoruz