Bana doktor kız dedi canım süt ürünleri alakalı mı bilmiyorum ama bol bol ekşi ve tuzlu istedi canım. Mesela yeşil elmaya tuz limon döküp yiyordumBendensin sendeCinsiyeti belli mi ya merak ettim süt ürünleri aşerenlerin kızı olur derler et olunca da erkek derler oğlumda tuttu ama bunu bilmiyorum daha
Gerçekten mi bana hiçbir şey demediler daha çok merak ediyorum demek ki tutmuyormuş bende et olayı tuttu buna da inandımErkek dediler 2 kere ama %100 değil tabi
Yaaa sende de tutmamış ama ben nedense ilk günden beridir kız hissediyorum kaç kere kız bebek gördüm rüyamda ama tersine de çıkabilir bilemedimCanım benim ilk aşermem daha ilk haftalarda salep oldu. Süt ve peynir canım çok çekti ama doktor erkek dedi
Valla kızda çirkinleşirsin dediler kız kardeşim oğlan doğurdu suratı sivilceden geçilmiyordu. Tutmuyor hiç bir tahminGerçekten mi bana hiçbir şey demediler daha çok merak ediyorum demek ki tutmuyormuş bende et olayı tuttu buna da inandım
Yok istemezdi tabiki ama dün yaşadığım hissiyat bambaşkaydıYok demem bunu zaten diğer yazdıklarım kış meyvesi bulunan şeyler ama bunu diyemem eminim çoğu kişi aşerircanın istediyse aşermedir canım neden olmasın normal zamanda canın ister miydi kışın ortasında bu meyveyi
Ben ilk 2 3 hafta hep tatlı yerdim sonradan tuzlu ekşiye döndüm canım yeşil elma dediğin gibi ayva çok yedim tuz limon döküp hala da yiyorum canım istiyo et benim de canım istemiyo oğlumda çok isterdi meselaBana doktor kız dedi canım süt ürünleri alakalı mı bilmiyorum ama bol bol ekşi ve tuzlu istedi canım. Mesela yeşil elmaya tuz limon döküp yiyordumçok fazla zeytin yedim, turşu yedim hala da yiyorum. Gerçekten et canım istemiyor.
Evet öyle tutmayanlar çok var ya birde ben hareketlerini çok erken hissettim 10 11 hafta arası ikinci çocuk diye mi acaba erken hissettim yoksa erkekler daha önce kemikleşir netleşir derler ya ondan mı acaba çok merak ediyorumValla kızda çirkinleşirsin dediler kız kardeşim oğlan doğurdu suratı sivilceden geçilmiyordu. Tutmuyor hiç bir tahmingeçen de kız da etin kokusunu almazsın diye birşey okumuştum. Daha neler duyacağız bakalım
Hah işte aşerme tam da o insanın içi geçiyo bayılacakmış gibiYok istemezdi tabiki ama dün yaşadığım hissiyat bambaşkaydıyani o an onu bana getirmeseler sanki ölcektim öyle diyim
erikmiYok demem bunu zaten diğer yazdıklarım kış meyvesi bulunan şeyler ama bunu diyemem eminim çoğu kişi aşerircanın istediyse aşermedir canım neden olmasın normal zamanda canın ister miydi kışın ortasında bu meyveyi
Hayır canım değil yazmak istemedim canı isteyen olur diye çünkü kendimden biliyorum 2 gündür içim içimi yiyor bulamıyorumerikmi
O kadar cok yemek muhabbetı döndü ki canım zamanında benım bıle saglıksız olmasına ragmen cwnım ıstemıstı sımdı hersey bulunabılıyor ben buyuk sehırdeyım ıstersen sole gondereyım sana:)Hayır canım değil yazmak istemedim canı isteyen olur diye çünkü kendimden biliyorum 2 gündür içim içimi yiyor bulamıyorum
yaz belki buluruz birbirimize destek cıkalım ne olacak yani burayada hava atmak ıcın yazmıyorum kimin canı ne çekiyorsa yazsın ben bulup yollicam öyle asistanım masaj yapıyo ozel doktorum böyle yapıyo diye hava atmiyorum ben hamile insanın canın çektiğini veren büyük sevaba girer benim için sevap onemli ne istiyorsa yaz kız ben bulcam sana :)Hayır canım değil yazmak istemedim canı isteyen olur diye çünkü kendimden biliyorum 2 gündür içim içimi yiyor bulamıyorum
Ayy yok canım sağol Allah razı olsun ❤O kadar cok yemek muhabbetı döndü ki canım zamanında benım bıle saglıksız olmasına ragmen cwnım ıstemıstı sımdı hersey bulunabılıyor ben buyuk sehırdeyım ıstersen sole gondereyım sana:)
Cok cıddıyım canım yazabılırsın ozelden ne zaman ıstersenAyy yok canım sağol Allah razı olsun ❤biraz daha araştırcam bakalım bulamazsam da kalbime gömerim yazın acısını çıkarırım
bak şöyle ki kızımda 49la hamiş kaldım 63le doğurdum ve 2haftada 55e düştüm ve sonra tekrar 47-50arası sonra ne olduysa oğlumda 55kiloyla kaldım 78 le doğuma girdim,neyse 63 e düştüm kısa zamanda ama gel gör ki geçen yıldan beri acaip kilo aldım ve şuan 77ile hamile kaldım henüz almadım ama 85i geçmemeliyimYalnız değilsinbende hayatımda en çok kilo aldığım dönemde kaldım şuan 60 kilo doğuran kadar ne olurum tahmin edemiyorum ilk gebeliğimde 12 kilo almıştım top gibiydi karnım nasıl 9 aylıksın derlerdi
burasıda birden soğudu hadi bakalım kar yağsında azıcık mikroplar kırılsınEnam bune istanbul buz gibi bugün dondum dondum
güzel haberlerle geleceksin inşallh canım,korkma bak ben dün bacaklarım titreyerek girdim dr yanına dr bu halin ne stresten başına neler gelir dedi Allaha tevekkül et dedi sakinleştirdi beni önce,bebeği görünce rahatladım,sende güzel haberlerle gelceksin yarınkaç gündür kötü haberler aldım korkuyorum açıkçası, ALLAH ne dilerse o oluyor, üzülmeyin.. kontrolüm var yarın inşallah her şey yolundadır.
kimyasalı saymazsam bu 4.hamileliğim aşermek acaip bir şey ya kızımda cif ve beyaz sabun kokluyordumBende bilmiyorum işte gözüm doymak bilmiyor zaten onunla aşerme yi nasıl ayırt ederim acaba
Alemsin kuzum:))))yaz belki buluruz birbirimize destek cıkalım ne olacak yani burayada hava atmak ıcın yazmıyorum kimin canı ne çekiyorsa yazsın ben bulup yollicam öyle asistanım masaj yapıyo ozel doktorum böyle yapıyo diye hava atmiyorum ben hamile insanın canın çektiğini veren büyük sevaba girer benim için sevap onemli ne istiyorsa yaz kız ben bulcam sana :)
Yok canım ya valla Allah razı olsun ❤yaz belki buluruz birbirimize destek cıkalım ne olacak yani burayada hava atmak ıcın yazmıyorum kimin canı ne çekiyorsa yazsın ben bulup yollicam öyle asistanım masaj yapıyo ozel doktorum böyle yapıyo diye hava atmiyorum ben hamile insanın canın çektiğini veren büyük sevaba girer benim için sevap onemli ne istiyorsa yaz kız ben bulcam sana :)
Bende çok severim ama çok kilo aldırıyo yaOoo...göbekler fora bakıyorummaşallah herkese. Ben daha pijamamı zor değiştiriyorum o yüzden 9.ayda anca çekerim sanırım
Valla ben benimkine bişey beğendiremeyince(malum sürekli kusunca) dedim onun gönlüne göre bişey yiyeyim bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?