Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa kim kızdırmış ki ne olmuş acaba![]()
Geçmiş olsun, anlattığına göre çabuk toparlamışsın bişey yok gibi ama için rahst etsin git bir doktora gör bebişini.Kızlar selam dün merdivenlerden düştüm aslında şöyle oldu iki basamak kaydım ve üçüncü basamağa popo üstü düştüm. Hemen ellerimden destek alarak tutundum daha falz kaymamak adına. Şuan sadece popomda ağrı var. Bişey olmaz değil mi ?
ins amin.. rabbim size de nasip etsin bu guzel duyguyuSaglıkla buyusun bebegınız ınsallah bızede nasıp olur♥
Cok gecmıs olsun canım bısey olmamıstır ama doktora gorun tabı ıcın rahat ederKızlar selam dün merdivenlerden düştüm aslında şöyle oldu iki basamak kaydım ve üçüncü basamağa popo üstü düştüm. Hemen ellerimden destek alarak tutundum daha falz kaymamak adına. Şuan sadece popomda ağrı var. Bişey olmaz değil mi ?
Kızlar selam dün merdivenlerden düştüm aslında şöyle oldu iki basamak kaydım ve üçüncü basamağa popo üstü düştüm. Hemen ellerimden destek alarak tutundum daha falz kaymamak adına. Şuan sadece popomda ağrı var. Bişey olmaz değil mi ?
geçmiş olsun cnm bence hemen doktora gitmelisin .Kızlar selam dün merdivenlerden düştüm aslında şöyle oldu iki basamak kaydım ve üçüncü basamağa popo üstü düştüm. Hemen ellerimden destek alarak tutundum daha falz kaymamak adına. Şuan sadece popomda ağrı var. Bişey olmaz değil mi ?
Geçmiş olsun canım doktoruna danış istersen.Kızlar selam dün merdivenlerden düştüm aslında şöyle oldu iki basamak kaydım ve üçüncü basamağa popo üstü düştüm. Hemen ellerimden destek alarak tutundum daha falz kaymamak adına. Şuan sadece popomda ağrı var. Bişey olmaz değil mi ?
Cok gecmıs olsun canım bısey olmamıstır ama doktora gorun tabı ıcın rahat eder
geçmiş olsun cnm bence hemen doktora gitmelisin .
Geçmiş olsun canım doktoruna danış istersen.
Birşey olacağını sanmam bebeklerimiz çok korunaklı yerde![]()
Yok canım kan falan gelmedi çok şükür sadece popomun üstüne düştüğüm için biraz ağrım var o kadaraa geçmiş olsun canım
doktora yine de bir görünmende fayda var ama kan gelmediyse endişelenme.
Bence de ya hem bundan sonra daha eğlenceli olacaktır herkes cinsiyet öğrenir bebeklerin gelişimlerini konuşur karşılaştırırız alışveriş faslı olur birbirimizden bilgi alırız iyi gelir ona da ben öyle düşünüyorum yaniBu aralar sadece biraz canı sıkkın canım. Gerisini konuşmaya gerek yok ama gitmemeli![]()
tatlicincap abla bunu yapmak istemezdim ama üzgünüm.
Bizim neşemiz olan ablamız bazı söylemlerden dolayı artık buradan ayrılıyor. Ben ikna edemedim kendisini. Eminim ne kadar çok seveni olduğunu görünce bizi bırakamayacak![]()
Desteğinizi bekliyorum kızlar![]()
Hayat böyle lüzumsuzlar gitmiyor da gerekliler gitmeyi vazife biliyorAy gerçekten o kadar haklı ki. Ama saçma sapan konuşan insanlar yüzünden gitmemeli. Öğrettiği güzel bir yöntem vardı ne yapıyorduk, üzerine tıklayıp göz ardı et butonuna basıyordukzira onun dışında grup gayet keyifli
![]()
tatlicincap
Benim gibi bende ayniyim surekli eksi agzimi burusturucak seyler istiyorum.Canının istediğini yedikten sonra da ağız tadı olmuyor canım o kötü tat geri geliyointernetten şey görmüştüm çok meyve aşerenlerin genelde kızı oluyormuş diye artık ne kadar doğru bilemiyorum
ilk aydan beridir hep meyve istiyo canım hala da aşeriyorum
![]()