• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bendensin sende 😂 Cinsiyeti belli mi ya merak ettim süt ürünleri aşerenlerin kızı olur derler et olunca da erkek derler oğlumda tuttu ama bunu bilmiyorum daha
Bana doktor kız dedi canım süt ürünleri alakalı mı bilmiyorum ama bol bol ekşi ve tuzlu istedi canım. Mesela yeşil elmaya tuz limon döküp yiyordum 🙈 çok fazla zeytin yedim, turşu yedim hala da yiyorum. Gerçekten et canım istemiyor.

Gerçekten mi bana hiçbir şey demediler daha çok merak ediyorum demek ki tutmuyormuş bende et olayı tuttu buna da inandım 😂
Valla kızda çirkinleşirsin dediler kız kardeşim oğlan doğurdu suratı sivilceden geçilmiyordu. Tutmuyor hiç bir tahmin 😁 geçen de kız da etin kokusunu almazsın diye birşey okumuştum. Daha neler duyacağız bakalım

Yok demem bunu zaten diğer yazdıklarım kış meyvesi bulunan şeyler ama bunu diyemem eminim çoğu kişi aşerir 😂 canın istediyse aşermedir canım neden olmasın normal zamanda canın ister miydi kışın ortasında bu meyveyi
Yok istemezdi tabiki ama dün yaşadığım hissiyat bambaşkaydı 😂 yani o an onu bana getirmeseler sanki ölcektim öyle diyim 😂

Bana doktor kız dedi canım süt ürünleri alakalı mı bilmiyorum ama bol bol ekşi ve tuzlu istedi canım. Mesela yeşil elmaya tuz limon döküp yiyordum 🙈 çok fazla zeytin yedim, turşu yedim hala da yiyorum. Gerçekten et canım istemiyor.
Ben ilk 2 3 hafta hep tatlı yerdim sonradan tuzlu ekşiye döndüm canım yeşil elma dediğin gibi ayva çok yedim tuz limon döküp hala da yiyorum canım istiyo et benim de canım istemiyo oğlumda çok isterdi mesela 😊 birde oğlumda ilk turşu aşerdim hep ekşi yedim 6 aydan sonra tatlıya düştüm

Valla kızda çirkinleşirsin dediler kız kardeşim oğlan doğurdu suratı sivilceden geçilmiyordu. Tutmuyor hiç bir tahmin 😁 geçen de kız da etin kokusunu almazsın diye birşey okumuştum. Daha neler duyacağız bakalım
Evet öyle tutmayanlar çok var ya birde ben hareketlerini çok erken hissettim 10 11 hafta arası ikinci çocuk diye mi acaba erken hissettim yoksa erkekler daha önce kemikleşir netleşir derler ya ondan mı acaba çok merak ediyorum 😄 oğlumu mesela 11 12 hafta arasıydı hissetmiştim

Yok demem bunu zaten diğer yazdıklarım kış meyvesi bulunan şeyler ama bunu diyemem eminim çoğu kişi aşerir 😂 canın istediyse aşermedir canım neden olmasın normal zamanda canın ister miydi kışın ortasında bu meyveyi
erikmi :D

Şu kış mevsiminde bulamayacağımız şeyleri yazarak gülmek çok acımasızca. Bilerek neden böyle bir şey yapılır anlam veremiyorum. Sonuçta yaz meyvesi diye özellikle yazıyor arkadaşlar ki çok düşünceli bir hareket. Bence bu konuda biraz daha dikkatli olmalıyız diye düşünüyorum.

Ooo...göbekler fora bakıyorum😄maşallah herkese. Ben daha pijamamı zor değiştiriyorum o yüzden 9.ayda anca çekerim sanırım😁
Valla ben benimkine bişey beğendiremeyince(malum sürekli kusunca) dedim onun gönlüne göre bişey yiyeyim bakalım ne olacak😄😄

Eklentiler

• IMG_20200206_132849.webp
    IMG_20200206_132849.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 23
Hayır canım değil yazmak istemedim canı isteyen olur diye çünkü kendimden biliyorum 2 gündür içim içimi yiyor bulamıyorum 😞
O kadar cok yemek muhabbetı döndü ki canım zamanında benım bıle saglıksız olmasına ragmen cwnım ıstemıstı sımdı hersey bulunabılıyor ben buyuk sehırdeyım ıstersen sole gondereyım sana:)

Hayır canım değil yazmak istemedim canı isteyen olur diye çünkü kendimden biliyorum 2 gündür içim içimi yiyor bulamıyorum 😞
yaz belki buluruz birbirimize destek cıkalım ne olacak yani burayada hava atmak ıcın yazmıyorum kimin canı ne çekiyorsa yazsın ben bulup yollicam öyle asistanım masaj yapıyo ozel doktorum böyle yapıyo diye hava atmiyorum ben hamile insanın canın çektiğini veren büyük sevaba girer benim için sevap onemli ne istiyorsa yaz kız ben bulcam sana :)

O kadar cok yemek muhabbetı döndü ki canım zamanında benım bıle saglıksız olmasına ragmen cwnım ıstemıstı sımdı hersey bulunabılıyor ben buyuk sehırdeyım ıstersen sole gondereyım sana:)
Ayy yok canım sağol Allah razı olsun ❤ 🥰 biraz daha araştırcam bakalım bulamazsam da kalbime gömerim yazın acısını çıkarırım 😂

Yalnız değilsin 😄 bende hayatımda en çok kilo aldığım dönemde kaldım şuan 60 kilo doğuran kadar ne olurum tahmin edemiyorum 😂 ilk gebeliğimde 12 kilo almıştım top gibiydi karnım nasıl 9 aylıksın derlerdi 😊
bak şöyle ki kızımda 49la hamiş kaldım 63le doğurdum ve 2haftada 55e düştüm ve sonra tekrar 47-50arası sonra ne olduysa oğlumda 55kiloyla kaldım 78 le doğuma girdim,neyse 63 e düştüm kısa zamanda ama gel gör ki geçen yıldan beri acaip kilo aldım ve şuan 77ile hamile kaldım henüz almadım ama 85i geçmemeliyim🙈
Enam bune istanbul buz gibi bugün dondum dondum 😐😐
burasıda birden soğudu hadi bakalım kar yağsında azıcık mikroplar kırılsın☺️
canım dr gitmelisin eğer testte negatifse ve regli başlamıyorsa Allah korusun neler duyuyoruz,geçmiş olsun
kaç gündür kötü haberler aldım korkuyorum açıkçası, ALLAH ne dilerse o oluyor, üzülmeyin.. kontrolüm var yarın inşallah her şey yolundadır.
güzel haberlerle geleceksin inşallh canım,korkma bak ben dün bacaklarım titreyerek girdim dr yanına dr bu halin ne stresten başına neler gelir dedi Allaha tevekkül et dedi sakinleştirdi beni önce,bebeği görünce rahatladım,sende güzel haberlerle gelceksin yarın😻
Bende bilmiyorum işte gözüm doymak bilmiyor zaten onunla aşerme yi nasıl ayırt ederim acaba 😁
kimyasalı saymazsam bu 4.hamileliğim aşermek acaip bir şey ya kızımda cif ve beyaz sabun kokluyordum🤦🏻‍♀️Oğlumda hep tatlı türü yemek istedim ve çaydan kahveden aşırı tiksindim😅eşimin babaannesine göre tiksinmekte aşermekmiş canının aynı şeyleri çekmeside😁

yaz belki buluruz birbirimize destek cıkalım ne olacak yani burayada hava atmak ıcın yazmıyorum kimin canı ne çekiyorsa yazsın ben bulup yollicam öyle asistanım masaj yapıyo ozel doktorum böyle yapıyo diye hava atmiyorum ben hamile insanın canın çektiğini veren büyük sevaba girer benim için sevap onemli ne istiyorsa yaz kız ben bulcam sana :)
Alemsin kuzum:))))

Yok canım ya valla Allah razı olsun ❤ 😊 araştırmadayım şuan bulamazsam başka şeylerle yerini doldurur yazın bol bol yerim 😄

Ooo...göbekler fora bakıyorum😄maşallah herkese. Ben daha pijamamı zor değiştiriyorum o yüzden 9.ayda anca çekerim sanırım😁
Valla ben benimkine bişey beğendiremeyince(malum sürekli kusunca) dedim onun gönlüne göre bişey yiyeyim bakalım ne olacak😄😄
Bende çok severim ama çok kilo aldırıyo ya😅

Back
X