2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar aranızda acaba hamile olduğunuz öğrenmeden adetinize yakın kahverengi leke gelip kesildiği ve hamile olduğunuzu öğrendiğiniz oldumu bende sağ kasık ağrım var son yumurtlama gününden bu yana hatta son ilişkimden iki gün sonra sabah uyandığımda kahverengi lekem gelmişti ertesi günde sağ kasıkta rahimde ağrılar sağ kasıkta batmalar yanmalar ve bunda hafif kaşıntılar eklendi batmadan sonra göbeğimde kaşıntı oldu ara ara böreğime kalçama bile vurdu hamilelik testi yaptım ama çıkamdı adetime 2 gün var ve akşam adet oldum kahverengi lekeyle az kan geldi sabah baktım sabaha kadar hiç gelmemiş şimdide kan gelmiyor ama kahverengi lekem geliyor hamile değilim demi

değilsin canım :)

Ya canım yok diye biliyordum açıkçası çünkü o ilacı hap olarak çok kullandım sıkıntı olmadı hastaneye ilk geldiğim gün yaptılar olmadı neden ikinci gün oldu anlamadım. Serumu taktılar 5 dk sonra hemşireye kolum sertleşti acıyo dedim baktı birşey yok dedi inanmadı gitti aradan 10 dk geçti nefesim kesildi sonra paniklemeye başladılar çok tuhaflar agresif suratsız bi hemşireydi

Arkadaslar merhaba, kötü haber vermek istemezdim ama dun bebeğimi aldılar benden. Meger 3 hafta once kalbi durmuş yavrumun. Sizler insallah sagsalim kucaginiza alirsiniz. Bi ricam olacak sizden, hamilelik takvimini kaldiramiyorum yardimci olur musunuz

Canım cok gecmıs olsun

Çok geçmiş olsun

İnşallah canımm
Bu arada ilkinde bende 16ya kadar kotlarımı giydim bazen göbek çıkmayınca çıkmıyor
Bana böyle şeyler söylemeyin ben depresyona giriyorum
Bu da benden gelsin.. Gerçekten göbüşlenmişim Gerçi hamilelikten önce biraz vardı Ama onun üzerine eklemişim tabi..
Eki Görüntüle 2585643
Anam yesinler yaaa
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Allahım en kısa zamanda tekrar nasip etsin Ayarlarda olması lazım ama ben de tam bilmiyorum.

Valla hava tam yatmalık ama. Benimki 7 de kalktı o saatten beri anne anne tepemde Canı saolsun alıştım ben yıllardır hiç sabah uykusu uyumadım
Benimkilerde gece uykusu sevmezlerdi sürekli saat başı ayaktaydılar geceleri bölük pörçüktüm,sabahta kendime gelemezdim hala öyle sabahları tembellik yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…