2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Senın 1.hamılelıgını yasamak ıstıyorumm tebrık ederım:)

malesef değilsin canım inşalahh en yakın zamanda Allah nasip eder

amin inşaallah canım akıntım hafif kahverengi geliyor kanda gelmiyor ağrımda yok sağ kasığımda yanma batma hala devam ediyor neden acaba ya

enfeksiyon olabilir canım idrar testi ver

kaç gündür kötü haberler aldım korkuyorum açıkçası, ALLAH ne dilerse o oluyor, üzülmeyin.. kontrolüm var yarın inşallah her şey yolundadır.

İ
Senın 1.hamılelıgını yasamak ıstıyorumm tebrık ederım:)❤
İnşAllah istediğin gibi olur ama emin ol çok da alsan doğumdan sonra gidiyor hepsi ben birkaç gün içinde aldığım kiloları verdim onun dışında bebeğim 2 aylık olana kadar 2 kilo daha vermiştim ama bundan korkuyorum çünkü kilolu hamile kaldım göbeğimde yağlanmıştı

yok cnm benımde ıc karnım var cok şişeceğimi sanmıyorum birde ben cok kustum ve hala kusuyorum kilo kaybımda var yani cok sıseceğimi sanmıyorum :) yıne de değişirse paylaşırım .

kaç gündür kötü haberler aldım korkuyorum açıkçası, ALLAH ne dilerse o oluyor, üzülmeyin.. kontrolüm var yarın inşallah her şey yolundadır.
Saat kaçta ? İnşallaah her şey güzeldir bize güzel haberler verirsin

yok cnm benımde ıc karnım var cok şişeceğimi sanmıyorum birde ben cok kustum ve hala kusuyorum kilo kaybımda var yani cok sıseceğimi sanmıyorum :) yıne de değişirse paylaşırım .
iç karnının dar olduğunu nasıl anladın :) benim biraz çıktı karnım merak ediyorum açıkçası

Bence sende hemen verırsın ılkınde vermıssın zaten korkma hıc

Çok sağol canım benim zaten asla ama asla gocunmuyorum. Bence büyük bir mucize yaşıyoruz inşallah sağlıkla da kucağımıza alırız. Açıklama yapmamın sebebi kimsenin gönlü kırılmamalı. Çünkü herkesin yapısı doğum sayısı hamilelik haftası farklı ve asla kıyas kabul etmez. Kimse kendini şişmiş zannetmesin. Çok doğal, güzel ve geçiçi bir süreç.

Yok canım lafta kalmasın sen haftalık paylaş biz de görelim nasıl şişilmez

Öyle yapcam zaten canım ama hamilelik belirtiside olabilirmiş kahverengi leke aklım karıştı
sana anlatayım :) hamile kalmayı çok istiyordum olmuyordu ( sebebi troitmiş sonradan öğrendim tabii) doktora gittim tam yumurtlama günümde kahve leke geldi hayatımda ilk defa yaşıyorum kendimi hamile sandım bi mutluyum forumları okuyorum falan ..bana çok erken olsa bile dediler merak ettim doktora gittim, anlattım idrar testi verelim dedi ve hopss:/ enfeksiyon :) üzülmüştüm kan da vermiştim o zaman bi baktı troit değerim 8 ve kronik haşimato hastası olduğumu öğrendim canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…