• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ooo nasıl çıkmışş ıc karnın dar muhtemelen senın 6aylık gıbı duruyor benım asla bole degıl:))
Canım ikinci ve arası az olduğu için böyle bence.
Bu göbeğim ilk hamileliğimin 21-22. Haftası falan öyle diyeyim 😀
Üşenmesem eski resimlerle karşılaştıracağım ama üşeniyorum. 16. Haftada var ya, bunun 8. Haftası gibi minicik çıkıntı var sadece 😅

Kızlar bende akşam hastanede fenalaştım nefesim kesildi hiç nefes alamadım ölüyordum az daha diğer tarafa gittim geldim sanki 😭
Canım çok çok geçmiş olsun ☺️
Kızlar:-) saçlarınız nasıl şu an , benim gürleşti bi parladı bir şeyler oldu çok hoşuma gidiyor yüzüm de güzelleşti kendim farketmiştim zaten iş arkadaşlarımdan hem kız hem de erkekten duyunca aynı şeyi acaba dedim:-) hani anne güzelleşirse benek erkek olurmuş 😂😂🤣🤣cuma gidiyorum ben de kontrole inşallah cinsiyetini öğrenirim çok merak ediyorum ya 😋😋
Ya beni de hep öyle kandırdılar ama Hiç öyle değil 🥺 yüzüm hele çok çok kötü😂
bugün rahmime doğru yani nasıl diyim tam aşağıya doğru bir garip baskı var.
yaşayan var mı acaba bu baskıyı?
Bu ara bende de doluluk var baskı gibi değil de. Tuvaletimi yaparken biraz oluyor sadece🤔
Minik erkeğimle merhabalar 💖
8 vs 12. Hafta 😅
Hey maşallahh 😍
Benim de 14+4 den merhaba o zaman 🙈 dün çekmiştim ben de artık her gören anlıyor 😍

Eklentiler

• 251644FD-9286-4ABF-9E23-6F70DCB345AC.webp
    251644FD-9286-4ABF-9E23-6F70DCB345AC.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 80
Canım çok çok geçmiş olsun ☺

Bu ara bende de doluluk var baskı gibi değil de. Tuvaletimi yaparken biraz oluyor sadece🤔

Hey maşallahh 😍
Benim de 14+4 den merhaba o zaman 🙈 dün çekmiştim ben de artık her gören anlıyor 😍
Ayy büyümüşlerde ben buradayım diyorlarmış 🥰🥰
Maşallah canım sizede tü tü 🧿

Hey maşallahh 😍
Aaaa senin de çıkmış😍
Merak ettim şimdi çekeceğim.Üstüme hep kazak gibi bol şeyler giydiğimden ne durumda olduğumu bilmiyorum😂

Ayy büyümüşlerde ben buradayım diyorlarmış 🥰🥰
Maşallah canım sizede tü tü 🧿
Ay evet ya dünyanın en güzel hissi gerçekten 😍 allahım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah🙏🏼

Aaaa senin de çıkmış😍
Merak ettim şimdi çekeceğim.Üstüme hep kazak gibi bol şeyler giydiğimden ne durumda olduğumu bilmiyorum😂

Çıkmaz olur mu illaki çıkmıştır😍 sabahları biraz daha sanki göbişli biriymişim gibi ama kahvaltıdan sonra bir başlıyor şişmeye ve sertleşmeye aman allahım 😂
Gerçi bir tanıdığım var o da 18 haftalık hala kotlarını giyiyormuş inanamadım 🥺

çok geçmiş olsun canım yaa
ama sanki iki serum vermeleri de biraz abartı olmuş gibi.
kendi doktorun ne diyor?
Teşekkür ederim canım. 2 damar yolundan toplam 4 serum verdiler 2 tane önce verdiler nefes darlığı geçmeyince mecburen 2 tane verdiler 😞 doktor da bi tuhaf ya geldi anlattım şimdi nasılsın dedi düne göre iyiyim dedim o konuyla ilgili pek birşey demedi ilacı değiştiler alerji yapmıştır diye yarın da taburcu olurum inşallah

Canım çok çok geçmiş olsun ☺

Hey maşallahh 😍
Teşekkür ederim canım ❤️
Ayy maşallah çok tatlı görünüyo 😍 Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin

Ay evet ya dünyanın en güzel hissi gerçekten 😍 allahım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah🙏🏼

Çıkmaz olur mu illaki çıkmıştır😍 sabahları biraz daha sanki göbişli biriymişim gibi ama kahvaltıdan sonra bir başlıyor şişmeye ve sertleşmeye aman allahım 😂
Gerçi bir tanıdığım var o da 18 haftalık hala kotlarını giyiyormuş inanamadım 🥺
İnşallah canımm💜
Bu arada ilkinde bende 16ya kadar kotlarımı giydim bazen göbek çıkmayınca çıkmıyor 🙈

Canım ikinci ve arası az olduğu için böyle bence.
Bu göbeğim ilk hamileliğimin 21-22. Haftası falan öyle diyeyim 😀
Üşenmesem eski resimlerle karşılaştıracağım ama üşeniyorum. 16. Haftada var ya, bunun 8. Haftası gibi minicik çıkıntı var sadece 😅
Benimde senin gbi sanırım karın kasları gevşeyip kaslar tam sıkılaşmadan yeniden hamile kalınca öyle oluyor. Benimde 16 sonrası çıkmaya başlamıştı , şimdi çıktı hemencecik🤣

Teşekkür ederim canım. 2 damar yolundan toplam 4 serum verdiler 2 tane önce verdiler nefes darlığı geçmeyince mecburen 2 tane verdiler 😞 doktor da bi tuhaf ya geldi anlattım şimdi nasılsın dedi düne göre iyiyim dedim o konuyla ilgili pek birşey demedi ilacı değiştiler alerji yapmıştır diye yarın da taburcu olurum inşallah
canım cok geçmiş olsun Allah şifanı versin inşallah .

Tam olarak nasıl canım?
basınç gibi doluluk mu? Öyleyse o his bende de var ama aşağı doğru bir his yok.
Ara ara olur o baskilar bebek buyudukce. Yada cok yorulduysan.

tamam kızlar rahatladım
şimdi geçti zaten
dün gece tuvalete kalktım orda başladı bu doluluk hissi.
İnternetten de bakınca normal olduğunu gördüm sizde de oluyormuş.
E artık 14-15. haftalardayız yavaş yavaş büyüyor. İnşallah :dua:

Hey maşallahh 😍

yaa nasıl o karınlar öylee
ben zaten hafif göbekliyim o nedenle henüz hiç anlamıyorum yaa.

allah allah bu doktorlar gerçekten garip.
benimki de hep hayat güzel modunda
diyorum bak yaş var, bak şu var bak bu var
yoo gayet normal her şey.
ilaç da nasl bir alerji yapmış öyle.
bir de canım doğumdan önce unutma muhakkak alerji testi yaptır. Anestezi uzmanı istiyor. Bir arkadaşımın yapmayı atlamış doktoru, tam doğum esnasında o testi yapmışlar.

Back
X