• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kızlar bu kakanın siyah gibi yeşil gibi renkte olması neden oluyordu. Muz yedigimiz gün olmuştu demiri ve muzu vermedim 2. Gun gecmişti. Bu gun ceviz yedirdim yogurtla birlikte sabah. Demiri farklı damla ama fazlamı verdim emin değilim. Hangisi yapmıs olabilir. Bu arada 4 kere falan kaka yaptı hepsi normaldei. 2-3 tanesi cevizden sonra yaptı hatta. Akşam yemeginde yogurt yedirdim sade ondan sonraki kaka boyle oldu
Bizim de brokoliden sonra öyle oldu ceviz yapmış olabilir

Biz eşimle her sabah acaba diş mi yoksa başka bir şey mi diye güne başlıyoruz 😅 diş etleri şişmiş bizimkininde ama bayağıdır şiş ne gelen var ne giden. Ama meme ucumu çok acıtıyor hatta çıktı bence görmüyoruz falan diyorum 😂
aynen öyle 1 aydır diş mi acaba diyoruz kskdkss artık umudu kesicem :-) bizde de var meme ucu ısırma. ama genelde süt akışı azalmaya başlayınca yapıyor bunu

Kızlar tahin deneten var mı? Sebze pürelerinin üzerine azar azar gezdirin diyo bi doktor ama korkuyorum bu alerji mevzusu yüzünden

Kızlar tahin deneten var mı? Sebze pürelerinin üzerine azar azar gezdirin diyo bi doktor ama korkuyorum bu alerji mevzusu yüzünden
Ben de çok denemek istiyorum ama korkuyorum sanki benim oğlanda ben yediğimde bile döküntü oluyor göz çevresinde pütürler oluyor çok hafif

Demir ilacı yapmış olabilir, yeşil kaka da normal doktorun dediği. Kan yoksa sorun yok 🌺
Kan yokta önemli bişey olabilir mi bilemedim de.
Bizim de brokoliden sonra öyle oldu ceviz yapmış olabilir
Ay ne ilgin totoları var 🤣
Ben deneticem de benimki cok yemek yemıyo yogurt yiyo yogurda karıstırıp verıyorum genelde herşeyi. Damagını pütürlüye alıştırmaya calısıyorum tahini yogurtla hayal edemedim 🤣 ama vericem tahin cok faydalı.

Kızlar buzluktaki sütler bozulmaz diyor Osman gönülal (1 seneye kadar diye hatırlıyorum ) benim 4 aylık falan sütlerim var asla içmek istemedi onları şimdi ek gıdada havucu kabağı yumuşatmak için kullanayım diyorum bu şekilde kullanan var mı yoksa 3 ayı geçen sütleri kullanmıyor musunuz ?

Kızlar 6 ay aşıları kızımda ateş yaptı dün geceden beri ateşi bir iniyor bir çıkıyor calpol veriyorum 5 saatte 1 birde hep uyumak istiyor halsiz sizin de başınıza geldi mi daha önce hiç olmamıştı 😔

Back
X