• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
magnezyumdan olabilir mi acaba daha kullandırmaya başlamadı bana pazartesi soracağım bunu
Ben kullanmıyorum, inşallah kullanırsanız rahatlatır, eklem kas ağrılarını hafifletiyor tabii ki faydası var ama vücut agirlastikca komple ağrıyı keseceğini hıc düşünmüyorum

Kızlar bende de bi çeşit ağrı var yaklaşık 4-5 gündür. Tam böyle vajinanın üstü gibi mi diyeyim. Afedersiniz tam üstte kılların çıktığı yerde ağrı var. Daha çok kas ağrısı gibi. Hani bi hareket yapmışım da oradaki kaslarım kemiklerim ağrıyor bi kaç güne geçer gibi bi ağrı. Ama geçmiyor 5 gün oldu. Hatta ilişki esnasında acaba kendimi mi çok kastım ondan mı oldu dedim ama bekliyorum kaç gündür gram azalma yok ağrıda. 20. Haftalarında böyle bi ağrı hisseden oldu mu hiç

Belim tutulduğu için Osteocare başladım. Ayrı ayrı kalsiyum magnezyum almama gerek kalmıyor içinde D vitamini de var ama biraz pahalı yine de diş kaybetmektense kemik ağrısı çekmektense üç aylık almışım kullanayım diyorum. Bunu kullanırken decavit de kullanılır mı acaba fazla mı gelir bilgisi olan var mı

Belim tutulduğu için Osteocare başladım. Ayrı ayrı kalsiyum magnezyum almama gerek kalmıyor içinde D vitamini de var ama biraz pahalı yine de diş kaybetmektense kemik ağrısı çekmektense üç aylık almışım kullanayım diyorum. Bunu kullanırken decavit de kullanılır mı acaba fazla mı gelir bilgisi olan var mı
Perşembe bana vitaminleri birlikte kullanma biri bitince diğerine geç dedi canım

Bende kullanıyorum aynı gün değil d vitamini zaten haftada 2

Bu d vit.degil canım dvitaminli multivitaminden bahsediyor decavitte multivitamin zaten, iki multivitamin yani, d vit. değil
Evet biliyorum o ile başlayanı bende kullanıyorum diğerinden bi haberim yok 😁 ben şöyle yapıyorum. Bana artı olarak d vitamini de yazmıştı doktor. D vitamini kullandığım günler kalsiyumu kullanmıyorum fazla d vitamini bende çarpımtı yapıyor. Diğer günler de kalsiyuma devam ediyorum. Decavit dediği elenetal tarzı bi şey ise ben hem onu hem kalsiyumu da kullanıyorum

Evet biliyorum o ile başlayanı bende kullanıyorum diğerinden bi haberim yok 😁 ben şöyle yapıyorum. Bana artı olarak d vitamini de yazmıştı doktor. D vitamini kullandığım günler kalsiyumu kullanmıyorum fazla d vitamini bende çarpımtı yapıyor. Diğer günler de kalsiyuma devam ediyorum. Decavit dediği elenetal tarzı bi şey ise ben hem onu hem kalsiyumu da kullanıyorum
El. Ve decavit aynii segment ya tek farki el özel, dec.devlet 😂😂 fazlası zararlı olabilir artik dedi teke düşürdü ikili kullanıyordum bende, dec.in içeriği daha temizmis ya, el.i falan atıp ondan devam edeceğim

El. Ve decavit aynii segment ya tek farki el özel, dec.devlet 😂😂 fazlası zararlı olabilir artik dedi teke düşürdü ikili kullanıyordum bende, dec.in içeriği daha temizmis ya, el.i falan atıp ondan devam edeceğim
Ben reg. Max kullanıyorum. Omega üç var içinde güçlü bi şekilde öneririm. ❤️

Ben reg. Max kullanıyorum. Omega üç var içinde güçlü bi şekilde öneririm. ❤️
Onu kullandım.kuşum ya acayip afedersin gegirti.mide ağrısı yapıyor midemi acıtıyor 🤦🏻‍♀️

Kobay gibi her şeyi kullanmış denemisiz maşallah, şu forumdan acayip medikal veri elde edilir 😂

Tam hasta olma mevsimi 🤣 aciller kırılıyor hastalardan. Bende de grip belirtileri yok ama malesef bahar alerjim var. Azıcık güneş çıktı hemen polen mi geldi toz mu geldi noldu bilmiyorum. Felaket tıkanığım. Gözlerim burnum her yerim akıyor resmen. Gece burnumun tıkanıklığından uyuyamıyorum. Doktor gebeler için güvenli bi deniz tuzundan burun spreyi verdi ama onu da kullanınca burnum kanıyor 🤣 eşim diyor ki gebelikte yaşayabileceğin her şeyi yaşadın resmen 😀 öyle böyle geçireceğiz. Bal zrncefil çayı kurtarıcı ve gebelikte güvenli allahtan. Hastalara tavsiye ederim 😍 rabbi. Daha büyük dert vermesin
Bende de polen alerjisi var ve geçen yaz sonunda alerjimi unutarak Bursa'daki çok büyük bir parkın bitişiğine taşındım🤦🏼‍♀️ Bu ay ölüyorum alerjiden. Göz kaşıntısı, hiç durmayan hapşırık burun akıntısı ve geniz akıntısı... Ne yapacağız biz bu alerjiyle nasıl geçecek bu yaz ve doğumdan sonra naparım hapşırık ve öksürükle nasıl başedicem 😔 Bir çözüm önerisinde bulunursa doktorun lütfen beni de haberdar et. 10 gün sonra doktor kontrolüm var ben de soracağım bakalım ne diyecek doktor.

Kızlar bende de bi çeşit ağrı var yaklaşık 4-5 gündür. Tam böyle vajinanın üstü gibi mi diyeyim. Afedersiniz tam üstte kılların çıktığı yerde ağrı var. Daha çok kas ağrısı gibi. Hani bi hareket yapmışım da oradaki kaslarım kemiklerim ağrıyor bi kaç güne geçer gibi bi ağrı. Ama geçmiyor 5 gün oldu. Hatta ilişki esnasında acaba kendimi mi çok kastım ondan mı oldu dedim ama bekliyorum kaç gündür gram azalma yok ağrıda. 20. Haftalarında böyle bi ağrı hisseden oldu mu hiç
Aynı ağrı yaklaşık 1 aydır var. Çok korktum başladığında, doktoruma söylediğimde enfeksiyondan şüphelendi idrar tahlili istedi ama birşey çıkmadı çok şükür. Artık bebeğin hızla büyüdüğü için ağrılar normal diyerek magnezyum yazdı. Kullanıyorum magnezyumu ama bir faydasını görmedim maalesef. Bacaklarımı kaldıramıyorum ayakta çorap giyemiyorum, alt giysini giyip çıkaramıyorum, yatakta oturarak dönmek zorundayım yatarken dönersem kemiklerim kırılıyor sanki. Bir de yürürken çok acıyor, bacaklarımı açarak yavaşça yürüyebiliyorum. Kısa dönemli birşeydir diyordum ama burdaki arkadaşlar ağrıların gittikçe daha da artacağını söylüyorlar.
Kendi annem bile artık abartma olur o kadar falan demeye başladı ama acının boyutu çok büyük ve asla anlamıyorlar. Kemiklerim kırılıyor sanki. Ben abartmıyorum, sadece fazla hassas bir yapım var sanırım🥺🤣
1 aydır iyi gelecek bir çözüm yolu bulamadım bulursam haberdar ederim canım...

Kızlar detaylı ultrasondaki doktorun plesantaki suyun az olduğunu söylediğinden bahsetmiştim hatırlarsanız. Hareketi çok kısıtlı, yeri çok dar ve sıkışmış duruyor dedi. Ama benim kız hiç uyumadan sürekli vuruyor. Şu an bile vurduğu için uyuyamıyorum uyumasını bekliyorum. Madem hareketi kısıtlıysa nasıl bu kadar hareket edebilir ki? Tetanoz aşısından sonra iyice enerji topladı aşıdan beri hiç uyumadan vuruyor desem yeridir, yatarken otururken ayaktayken farketmiyor sürekli tekmeliyor. Bu doğduğunda da yaramaz olacak anlamına mı geliyor ne dersiniz tecrübeli anneler?
Bir yandan da diyorum ama sıkışık olduğu için mi tekmeliyor aklınca yer mi açmaya çalışıyor bunalıyor mu acaba diyorum. Umarım her şey yolundadır, sağlıkla çabucak atlatırız inşallah bu günleri de. 🤲🏻

Back
X