• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Ya ben de daha almazdım sen geç kalmadın ben erken alışveriş. Yapmış oldum biraz nornalde temmuza kadar beklerim aslında ama biraz hamilelik fikrinden uzak kaldım pek ilgilenemedim kendimle bebekle vs. Biraz bana moral olsun hamile olduğum hatirlayim azıcık bebekle bağ kurayım istedim. ❤️

Çok teşekkür ederim kuzum 🙏🏻

Canım bazen bende de oluyor yatarken bacaklarının arasına yastık koymayı dene. Yan yatiyorsan eğer zaten koyuyorsan bir tık yükselt yastığı. Benimki öyle azaldı. Ağrı değil de böyle ince ince sizliyordu kalcamdan bacağıma ❤️
Çok iyi yapmışsın zaten en son ki süreçten sonra bu sana moral motive olmuştur 🥰
Daha zamanımız var hayırlısıyla herşeyi alacağımız günlerde gelecektir bayramdan sonra bende yavaş yavaş almaya başlayacağım inşallah 🤲🏻😍

Kizlar ilk gebeligi olup bu haftalarda hareketleri dışardan görenler varmı ben daha bı kaç gün önce görmeye başladım hatta video çekip babamiza da gösterdik çok heyecanlı ve bı o kadar güzel bı dönemmiş 🥹
Ben tek bir kere dışardan görebildim ama o bile çok güzeldi mutlu oldum baya
Bu aralar hareketleri biraz yavaş ve nadir oluyor bir sıkıntı yoktur umarım 🙏
Herhalde artık yavaştan hareketleri dışardan göstermeye başlayacaklar minik kuşlar 🥰😍

Çok iyi yapmışsın zaten en son ki süreçten sonra bu sana moral motive olmuştur 🥰
Daha zamanımız var hayırlısıyla herşeyi alacağımız günlerde gelecektir bayramdan sonra bende yavaş yavaş almaya başlayacağım inşallah 🤲🏻😍
Öyle oldu valla. Bu süreci de farkinda olmadan geçirmek istemiyorum. Hamilelik benim çok sevdiğim. Bir süreç, ilk gebeligimde de çok sevmiştim.

Hayırlısı olsun kuzum sağlıkla gelsinler inşallah 🥰

Günaydın hanımlar🌸 aramızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı?
Ben kullanıyorum ve her ay raporla ilgili sorun çıkıyor. Sizde de oluyor mu, ücret ödüyor musunuz alırken?
Günaydın ben kullanıyorum. Başta çok sıkıntı yaşadım raporu sekreterlere yazdırdıklarından eksik ya da yanlış yazmışlardı. Raporu bi eczacının söylediği şekilde düzelttirdim. Sorun kalmadı. Ayrıca doktor ilacı yazarken de belirli kodlar z33 z22 gibi bunlara göre yazmalı. 20 kutu ilaca bile 1000 tl ödeme çıkıyor nerdeyse o da 40 gün yetiyor raporsuz almak çok çok fazla olur. Eczacıya sorup raporunu düzelttirmeni tavsiye ederim canım. Doktorlardan daha iyi biliyor onşar drlar öyle yazıp geçiyor😃
Tamamdır bu kodlardan bahsedeyim teşekkür ederim. Geçen ay hiç ücret ödemedim, eczacı bu ay raporun sonlanıyor dedi. Kadın doğum değil de kalp damar hastalığı için kod girmesi gerekiyormuş. Neyse düzelttireyim dedim ama hepten iptal olmuş raporum. Önceki hamileliğimde hiç böyle sorunlar yaşamamıştım
Ben ödüyorum sigortayla ilgilidir muhtemelen de bu kodlar ve daha fazlası da var aslında aklımda kalanlar bunlar. Bana dr vençz yetmezlik sebebiyle yazdığı için ben ilacı alamamıştım ödememişti yani gebelik olarak yazması gerekiyor demişti eczacı bunu iyice öğren bence bide raporu - ilacı aile hekimi ya da kadın doğum uzmanı yazması gerekiyor yoksa yine ödemiyor. Bildiklerim böyle 😊

Ay bu problem bende de var hatta dün eşim neden ağır hareket ediyorsun ağır tonajlı kamyon gibi dedi salma kendini dedi sabahında 20 bin adım atmıştık çarşıda dolanmıştık normal değilmi ağır hareket etmek 🙄 ay bir zoruma gitti o an öküz müsün sen demişim o anlamda demek istemedim diyor ama laf ağızdan çıktı bi kere anlayışsız bi adam da değil ama 🙄
Uygulamalar da bu haftalarda penguen yürüyüşleri başlar diyor zaten 🤣 bebiş aşağı baskı yapıyor annesi ne yapalım bizim de bildiğimiz bi şey değil sonuçta vücut şaşırıyor her şeye 😀😀

Kizlar ilk gebeligi olup bu haftalarda hareketleri dışardan görenler varmı ben daha bı kaç gün önce görmeye başladım hatta video çekip babamiza da gösterdik çok heyecanlı ve bı o kadar güzel bı dönemmiş 🥹
Aaaa görülebiliyormuymuş bu haftalarda 🥹 o günlere daha çok var zannediyordum hemen bakıcam 😍😍🧿

Ay bu problem bende de var hatta dün eşim neden ağır hareket ediyorsun ağır tonajlı kamyon gibi dedi salma kendini dedi sabahında 20 bin adım atmıştık çarşıda dolanmıştık normal değilmi ağır hareket etmek 🙄 ay bir zoruma gitti o an öküz müsün sen demişim o anlamda demek istemedim diyor ama laf ağızdan çıktı bi kere anlayışsız bi adam da değil ama 🙄
Bende babanne gibi yürüyorum yavaş yavaş 🤣yoruluyorum yani napıyım hızlı yürüyünce karnım hop hop ediyor sanki bebişe bişey olacakmış gibi hissediyorum . Ama kocalarda hep aynı sanırım benim kocamdan da asla beklemediğim tepkiler böyle ne bileyim küçümsemeler falan görüyorum bazen şok oluyorum. Kızıyorum hiç içimde tutamam ne söylediğimi bilsin yani bence kimse de tutmasın azarlasın yani hakediyorlar 😆

Demek ki magnezyumdan kuzum çok emiyor bebeler magnezyumu valla yatakta sağdan sola dönemez neredeyse ağlayacak seviyeye gelirdim. Muhtemelen ondan acıyor agriyor senin de. ❤️ Nar ekşisi mi hiç ikisini yan yana düşünemedim şimdi bak 🤣 valla ancak olgunlaştı kız ne avokado almışım valla 🤣🤣 haftası geldi ancak yedim 🤣🤣 doğru demiş eşin valla öbür türlü hiç bir şeye benzemiyor çünkü ama limonla iyi oldu 🤣 eşime dedim artık alırsın bana bundan diye alırım alırım sen ye yeter diyor sağolsun ❤️ 🤣
Gerçekten inanılmaz faydalı kuzum. Ben de haftalık 3 tane alıyorum her gün yarım yarım yiyorum. Mesela bi yarısını bugün yediysem diğer yarısını suya kotuyorum ertesi gün de diğer yarısını diyorum 🥰 hatta çekirdeğini de biraz suda bekletip sonra rendele üstünü de zeytinyağıyla tamamla. Bi hafta karanlıkta beklet. Sonra o yağı göbeğine sür çatlamaya engel falan diyorlar ama ben denemedim tabi 😀

Bana kanama alanimda vardı aktiflesmesin öksürükle diye mecburiyetten kortizonla antibiyotik iğne vermişlerdi sekiz gün iğne oldum, öksürük surubu ve bı hap daha vardı onlari kullandım, ikinci gününde öksürük hafiflemisti üç dört gün içinde atlattım, size ne serumu veriyorlar ki kesilmedi, çok geçmiş olsun öksürüğün tek çaresi çok su içmek, ılık ballı su icebilirsin bikac damla limon ve çok hafif karabiberle, domuz gribine nerden buldun kalabalığa mı girdin, hep acillerde doluydu ya
Valla oğlum okuldan kaptı bende ondan kaptım hep sıcak şeyler tükettim ama geçmedi benim felâket şekilde kusmam var daha içtiğim aşağıya inmeden çıkıyor serum olarak daonce vitamin sonra parol bide bulantı için bı serum verdi daha da bı şey vermedi

Canım ben 1 ay önce zatürre geçirdim 3 kutu antibiyotik bitirdim . O seviyeye varmadan çok dikkatli ol kemik suyu ve c vitamini çokça al
C vitamini alıyorum meyve falan yiyorum ama katı olan hiç bı şey yiyemiyorum sadece sıvı tuketebiliyorum öksürüğüm ciğerime inmiş hırıltı var

Günaydın ben kullanıyorum. Başta çok sıkıntı yaşadım raporu sekreterlere yazdırdıklarından eksik ya da yanlış yazmışlardı. Raporu bi eczacının söylediği şekilde düzelttirdim. Sorun kalmadı. Ayrıca doktor ilacı yazarken de belirli kodlar z33 z22 gibi bunlara göre yazmalı. 20 kutu ilaca bile 1000 tl ödeme çıkıyor nerdeyse o da 40 gün yetiyor raporsuz almak çok çok fazla olur. Eczacıya sorup raporunu düzelttirmeni tavsiye ederim canım. Doktorlardan daha iyi biliyor onşar drlar öyle yazıp geçiyor😃

Ben ödüyorum sigortayla ilgilidir muhtemelen de bu kodlar ve daha fazlası da var aslında aklımda kalanlar bunlar. Bana dr vençz yetmezlik sebebiyle yazdığı için ben ilacı alamamıştım ödememişti yani gebelik olarak yazması gerekiyor demişti eczacı bunu iyice öğren bence bide raporu - ilacı aile hekimi ya da kadın doğum uzmanı yazması gerekiyor yoksa yine ödemiyor. Bildiklerim böyle 😊
Tamamdır teşekkür ederim🙏

Bende babanne gibi yürüyorum yavaş yavaş 🤣yoruluyorum yani napıyım hızlı yürüyünce karnım hop hop ediyor sanki bebişe bişey olacakmış gibi hissediyorum . Ama kocalarda hep aynı sanırım benim kocamdan da asla beklemediğim tepkiler böyle ne bileyim küçümsemeler falan görüyorum bazen şok oluyorum. Kızıyorum hiç içimde tutamam ne söylediğimi bilsin yani bence kimse de tutmasın azarlasın yani hakediyorlar 😆
Ben de ütü yapayım dedim 1,5 saat. Bitince aman yarabbi tutuldum nine gibi penguen gibi yürüyorum heryerlerim ağrıyo. Noluyo bize. Bebekler büyüyünce ne yapacağız kas kemik ağrısı çekilmiyor yaşlılık demosu yaşıyoruz resmen :halay:

İyi akşamlar🌸 Elele'nin park yatağına baktım da, normal modeli ile 6in1 modeli arasında ne gibi önemli farklar var acaba? İkisinin arasında 2 bin tl fark var bu farkı vermeye değer mi sizce ne düşünüyorsunuz?
Bir de otomatik sallanan ana kucaklarından almaya gerek var mı sizce? Normal eski modellerden mi almalıyım yoksa otomatik daha mı iyi olur?

Ağlayıverdim kendimi tutamadım şimdi dalgaya vuruyorum da dalgayla karışık lafımı sokuyorum 😂 senin karnına karpuz bağlayacağım onunla bi dolaş bakalım dedim 😂

Back
X