Benim bebeğim 4,5 aylıktı ek gıda yoktu o zaman. Ama mememi dişlemeye başladı sonra baktım zombi nene gibi her seyi ısırıyo. Hemen envai çeşit diş kasıyıcı aldım en çok meme şeklinde olanı sevdi sdgjkkl.
Sonra salyası çok fenaydı. Sürekli önlüğün altından kıyafetine geçiyodu salyası. Hatta kv demişti ki bu kız yutmayı bilmiyo

çok üzülmüştüm.
Gece asla uyumuyodu sürekli ağlıyodu. Kakalar hep taşıyodu bizim. Hep sıvı kaka vardı yani o konu hk bişi diyemicem.
Ben 3,5 aylıktan beri dentinox sürüyodum diş etine bu arada benim kızımı yarım saat rahatlatıyodu.
Son bir hafta kala çocuk sürekli ağlıyo sürekli meme istiyodu. Hiç durmuyodu. Dışarıda ağlıyo evde ağlıyo belli canı yanıyodu tetagile başladım uyku öncesi verdim hep.
Sonra bi gece bi baktım ağlamıyo aynı aşıdan sonraki gibi üzgğn bakıyo. Bi baktım yanıyo çocuk. 38,5 ateşi hemen calpol ılık duş vs.
Ateşlendikten sonra iki gün hiç durmadı. Sadece ağlıyodu. Calpol veriyorum salinleşito kucağımda uyuyo etlisi gecince uyanıyodu. Bu arada karanfil z yağı da haxırlayıp silikon diş fırçasıyla sürdüm. Bunu saat bası yaptım
İki günün sonunda dentinox sürerken elime bıçak gibi keskin iki şey değdi