- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Canım ikinci ve arası az olduğu için böyle bence.Ooo nasıl çıkmışş ıc karnın dar muhtemelen senın 6aylık gıbı duruyor benım asla bole degıl:))
Canım çok çok geçmiş olsunKızlar bende akşam hastanede fenalaştım nefesim kesildi hiç nefes alamadım ölüyordum az daha diğer tarafa gittim geldim sanki
Ya beni de hep öyle kandırdılar ama Hiç öyle değilKızlarsaçlarınız nasıl şu an , benim gürleşti bi parladı bir şeyler oldu çok hoşuma gidiyor yüzüm de güzelleşti kendim farketmiştim zaten iş arkadaşlarımdan hem kız hem de erkekten duyunca aynı şeyi acaba dedim hani anne güzelleşirse benek erkek olurmuş cuma gidiyorum ben de kontrole inşallah cinsiyetini öğrenirim çok merak ediyorum ya
Bu ara bende de doluluk var baskı gibi değil de. Tuvaletimi yaparken biraz oluyor sadecebugün rahmime doğru yani nasıl diyim tam aşağıya doğru bir garip baskı var.
yaşayan var mı acaba bu baskıyı?
Hey maşallahhMinik erkeğimle merhabalar
8 vs 12. Hafta
Ayy büyümüşlerde ben buradayım diyorlarmışCanım çok çok geçmiş olsun ☺
Ya beni de hep öyle kandırdılar ama Hiç öyle değilyüzüm hele çok çok kötü
Bu ara bende de doluluk var baskı gibi değil de. Tuvaletimi yaparken biraz oluyor sadece
Hey maşallahh
Benim de 14+4 den merhaba o zamandün çekmiştim ben de artık her gören anlıyor
Aaaa senin de çıkmışHey maşallahh
Ay evet ya dünyanın en güzel hissi gerçektenAyy büyümüşlerde ben buradayım diyorlarmış
Maşallah canım sizede tü tü
Aaaa senin de çıkmış
Merak ettim şimdi çekeceğim.Üstüme hep kazak gibi bol şeyler giydiğimden ne durumda olduğumu bilmiyorum
Teşekkür ederim canım. 2 damar yolundan toplam 4 serum verdiler 2 tane önce verdiler nefes darlığı geçmeyince mecburen 2 tane verdilerçok geçmiş olsun canım yaa
ama sanki iki serum vermeleri de biraz abartı olmuş gibi.
kendi doktorun ne diyor?
Teşekkür ederim canımCanım çok çok geçmiş olsun ☺
Ya beni de hep öyle kandırdılar ama Hiç öyle değilyüzüm hele çok çok kötü
Bu ara bende de doluluk var baskı gibi değil de. Tuvaletimi yaparken biraz oluyor sadece
Hey maşallahh
İnşallah canımmAy evet ya dünyanın en güzel hissi gerçektenallahım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah
Çıkmaz olur mu illaki çıkmıştırsabahları biraz daha sanki göbişli biriymişim gibi ama kahvaltıdan sonra bir başlıyor şişmeye ve sertleşmeye aman allahım
Gerçi bir tanıdığım var o da 18 haftalık hala kotlarını giyiyormuş inanamadım
Valla hava tam yatmalık ama. Benimki 7 de kalktı o saatten beri anne anne tepemdeGünaydınnnnbenim gibi yatağın içinden çıkamayanlarada selammm
Maşallah minik prenseMinik erkeğimle merhabalar
8 vs 12. Hafta
Benimde senin gbi sanırım karın kasları gevşeyip kaslar tam sıkılaşmadan yeniden hamile kalınca öyle oluyor. Benimde 16 sonrası çıkmaya başlamıştı , şimdi çıktı hemencecikCanım ikinci ve arası az olduğu için böyle bence.
Bu göbeğim ilk hamileliğimin 21-22. Haftası falan öyle diyeyim
Üşenmesem eski resimlerle karşılaştıracağım ama üşeniyorum. 16. Haftada var ya, bunun 8. Haftası gibi minicik çıkıntı var sadece
Bende de azalma var kızlar sadece aç kalmamay dikkat edin az az sık sık yiyin ben öyle yaptığım günler kusmuyorumDoktor derdime bi çareyok valla bende azalma var ama hala bitmedi azalmadami yok
AYYY ÇOK GÜZEL DURUYOR. Duygulandım nedenseBu da benden gelsin.. Gerçekten göbüşlenmişimGerçi hamilelikten önce biraz vardı Ama onun üzerine eklemişim tabi..
Eki Görüntüle 2585643
Seninki baya cikmis valla benimkiden hic yok daha tersine oluyor kalcalarim cikiyor benimde bunda. Diger 2 oglanda da karnim cok buyumemisti.Minik erkeğimle merhabalar
8 vs 12. Hafta
canım cok geçmiş olsun Allah şifanı versin inşallah .Teşekkür ederim canım. 2 damar yolundan toplam 4 serum verdiler 2 tane önce verdiler nefes darlığı geçmeyince mecburen 2 tane verdilerdoktor da bi tuhaf ya geldi anlattım şimdi nasılsın dedi düne göre iyiyim dedim o konuyla ilgili pek birşey demedi ilacı değiştiler alerji yapmıştır diye yarın da taburcu olurum inşallah
Ben de bir garip oldum. Böyle olduğumdan haberim yoktuAYYY ÇOK GÜZEL DURUYOR. Duygulandım nedense
Teşekkür ederim canımcanım cok geçmiş olsun Allah şifanı versin inşallah .
Tam olarak nasıl canım?
basınç gibi doluluk mu? Öyleyse o his bende de var ama aşağı doğru bir his yok.
Ara ara olur o baskilar bebek buyudukce. Yada cok yorulduysan.
Hey maşallahh
Teşekkür ederim canım. 2 damar yolundan toplam 4 serum verdiler 2 tane önce verdiler nefes darlığı geçmeyince mecburen 2 tane verdilerdoktor da bi tuhaf ya geldi anlattım şimdi nasılsın dedi düne göre iyiyim dedim o konuyla ilgili pek birşey demedi ilacı değiştiler alerji yapmıştır diye yarın da taburcu olurum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?