• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kiz Özbekistanda bir bebek doğmuş 7 kilo maşallah snnsnsndjdjd bebis kiloluysa falan diyince aklıma geldi 😅😅 bizlerden cikmaz öyle tosun ama insan bi düşünüyor yani nasıl taşımış kadın karninda diye jdndjdjdk dip not sezeryan ndndjdjd zaten onu normal denemeye cesaret edemezlermiş 😆😆😆
Benim doktor garantici sanırım 😂 bi de çatı muayenesinde çok zorlandım ben ondan bence bana güvenmiyor normal doğuracağıma 😂😂

Ayy sormayın kızlar göğüs uçlarım sızım sızım sızlıyor artık uykusuzlugu geçtim o da ayrı sersemletiyor düzelemedik bir türlü ilk günden beri krem ve gümüş kapak kullanıyorum herhalde onlar olmasa daha beter olurdum emzirmekten kaçıyorum resmen ya yine 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum da bazen 3 ü buluyor sonra vicdan azabı çekiyorum bazen alarm calıyor uykuma yenik düşüyorum 🥹 Ay ne zaman normalimize döncez 🤦🏻‍♀️
Ben de tam iki saatte bir emzirmiyorum. Biraz geçiriyorum. Hatta geçen gece duymamışım alarmı, artık ne kadar yorulduysam. Kızım da uyanmamış. Uyanınca çok kötü hissettim kendimi. Ve çok garip ki ilk bebeğimde çok sevdiğim emzirmeyi bu bebeğimde sevemedim. Umarım geçici bir duygudur. Böyle hissettiğim için de rahatsız oluyorum çünkü. Ama biri 3,5 yaş, biri daha 40 ı çıkmamış bebekle desteksiz yaşam savaşı vermek gerçekten çok yıpratıcı. Hayatta kalma savaşı veriyor gibiyim.

Büyük kızım da kardeşini çok seviyor ama bilinçaltı duyguları çok farklı. Doğum yaptığımdan beri kaka yapması problem. Israrla yapmıyor, gece altına kaçırıyor. 🤷‍♀️ Normalde gece çorabını çıkarıp uyuyan yavrum, sırf kardeşi çoraplı diye çorapla uyuyor. Uykusunda çıkarınca sabah farkedip ağlıyor. O kadar küçük şeyleri sorun yapıyor ki artık. Bensiz uyumuyor, uyanınca beni göremezse çok ağlıyor. Kardeşinden olumsuz etkilenmesin diye o kadar uğraşıyorum, yine de etkilenmiş içten içe.

Bende bir anormallik var sanırım. Sezaryen olalı 6. Gün olacak bugün. İdrar yaparken aşırı derecede kasıklarımda yanma oluyor. İlk uyandığımda da tuvalete sıkışmışsam yürüyemiyorum kaşık ağrısından. Kızlar bu normal mi çok kötüyüm psikolojik olarak. Göbek çevreme dokununca ağrıyor. 1 hafta olacak ama hala ilk kalktığımda yürüyemiyorum
Bende aynı şekilde oldum o yüzden seni çok iyi anlıyorum idrar torbası dikislere baskı yapıyor galiba tuvaletten çıkınca rahat yuruyebiliyodum

Ben de tam iki saatte bir emzirmiyorum. Biraz geçiriyorum. Hatta geçen gece duymamışım alarmı, artık ne kadar yorulduysam. Kızım da uyanmamış. Uyanınca çok kötü hissettim kendimi. Ve çok garip ki ilk bebeğimde çok sevdiğim emzirmeyi bu bebeğimde sevemedim. Umarım geçici bir duygudur. Böyle hissettiğim için de rahatsız oluyorum çünkü. Ama biri 3,5 yaş, biri daha 40 ı çıkmamış bebekle desteksiz yaşam savaşı vermek gerçekten çok yıpratıcı. Hayatta kalma savaşı veriyor gibiyim.

Büyük kızım da kardeşini çok seviyor ama bilinçaltı duyguları çok farklı. Doğum yaptığımdan beri kaka yapması problem. Israrla yapmıyor, gece altına kaçırıyor. 🤷‍♀️ Normalde gece çorabını çıkarıp uyuyan yavrum, sırf kardeşi çoraplı diye çorapla uyuyor. Uykusunda çıkarınca sabah farkedip ağlıyor. O kadar küçük şeyleri sorun yapıyor ki artık. Bensiz uyumuyor, uyanınca beni göremezse çok ağlıyor. Kardeşinden olumsuz etkilenmesin diye o kadar uğraşıyorum, yine de etkilenmiş içten içe.
Canım benım hıc oyle dusunme..sen daha oncede bı evlat sahıbı oldugun ıcın daha ıyı bılırsın bu lohusalık cok farklı bırsey..hele bıde destek olan bırı yoksa cok cok zor,benım annem oldugu halde aglıyorum alınganım degısık duygulardayım.yakında hersey duzelır gerıde kalır bu günler hıc merak etme..suanda herkes alısma surecınde,ayrıca acıksa emın ol cok aglardı bebek.acıkınca basıyorlar cıglıgı,mınık kuşunda alısır yakında o da bebek daha,eger ımkanın varsa yakın bır dost aılenden bırısı sana yardıma gelsın gunduzlerı

Mesajlarınız desteğiniz çok değerli kızlar valla sağ olun. Aynı süreçlerden geçiyoruz bunu anlamam bile rahatlatıyor, sorun bizde değil diyorum.
.
Dün içimden geldi doktora gidelim dedim iyi ki gitmişiz. Sürekli aç sürekli yemek istiyor dedim doktora. mamayı değiştirdim doktor önerisi ile, meğer gaz yapıyormuş bebeğe. Rahatlamak için de yemek istiyor dedi. Önerdiği mama gazlı bebekler içinmiş. Ayrıca gaz damlası da yazdı. Makatında da minik çatlak varmış. Madcassol merhem yazdı. Bakalım bi etkisi olacak mı umarım olur 🙏
Hangı mamayı verdı canım?bu arada uzulme desteksız bebek bakmak cok zor.ben annemlerde olmama ragmen tukenıyorum.hersey duzelecek hıc merak etme🙏🙏40 ları cıksın hersey daha guzel olacak..

Seni çok iyi anlıyorum benim oğlan bebekten anlamıyor bile kucağımda gördüğü an tutup sürüklüyor bağırıyor yanıma gelip kaldırıyor beni bebeğin üstüne abanıyor istediği olmazsa ağlıyor Allahım gerçekten çok zor geçiyor bakalım ne zaman düzeleceğiz yada ne kadar sabredebileceğim yemek yemek haram gibi bişey oluyor biri ağlıyor öbürü tabakları yere fırlatıyor

Aynı şeyleri hissediyorum canım bende normalde uykum da çok hafiftir ama uyanamamışım bende uykusuzluk da kötü insanın tahammülü kalmıyor dinlenmemiz de gerekiyor desteksiz gerçekten çok zor oluyor kızların yazdıkları beni de rahatlattı 🌸

Bizim kız da 6 yaşında ona rağmen aynı şeyler onda da var her ne kadar belli etmese de içine kapandı içten içe kıskanıyor belli ki pusetine yatıyor
Ben bebek oldum diyor beşiğine yatmak istiyor yemek yemiyor bir de üstüne hasta oluyor sanırım hastalık gelecek işimiz iş 🤦🏻‍♀️
Aynı şeyleri yaşayıp aynı süreçten geçiyoruz bu dönemi de atlatacağız inşallah bakalım canım sende kendine yüklenme 🙏🏻🌸

Gebelık tansiyonu gebelık şekeri plesenta rahime yapışmıştı.
Çok zor bır hamılelık geçirdim. Artık tutamıyoruz dedı doktorum 35+2 de acil aldılar. Nabzı çok yükselmişti.
6 aylık hemıleyken ağır grip geçirdim.
O da miniğimi biraz etkılemıs. O sebepten tuttuşar Bıraz
Herkese sağlıklı hayırlı zamanında doğumlar dilerim🙏🏻🌺
Benimle beraber aynı seyler yaşamışsin şeker tansiyon ve bir aylik domuz gribi oda çocuğu etkiledi 😓 amin Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin 💕

Hala doğuramayanlara sorum; pelvik ağrısıyla nasıl baş ediyorsunuz? 😭 son haftaya girdik ama benim kıpırdayacak mecalim kalmadı, tuvalete giderken bile savaşıyorum bedenimle
Penguen gibi yürüyorum, gece yataktan kalkınca kasıklarım bir taraftan ağrıyor ayaklarım bir taraftan. Ağır çekimde hareket ediyorum 😊

@maya91 için büyük gün yarın 😍 Hadi kuzum sağlıcakla inşallah kucağına almak nasip olsun 🙏🏻
Sonra ParlayanGece ParlayanGece de sıra inşallah 😍 Başka kalan oldu mu doğurmayan hatırlayamadığım 🌸🙏🏻

Nane limon da iyi gelir hiç yoktan iyidir canım tecrübeliler yazar belki alternatifler ben yaşamadım mı bilmiyorum hatırlayamadım ay evet bir iki yıl daha dikkat edecez mecbur 🤦🏻‍♀️ Bir de terleme oluyor mu sende ben sabaha kadar su gibi oluyorum gerçi hastalıktan terleyemeyebilirsin ama normalde kısa kolluyla yatıp sırılsıklam uyanıyorum başka bu sorunu yaşayan var mı acaba 🤔

Kız hepsi normal bir 2 yıl daha böyle Leyla Leyla gezeriz hala vericiyiz çünkü depodan gidiyor 🤣
Ben varım canım doğurmayan. Doktor 20 sinden önce gelmez dedi cuma günü ama bakalım. Şuan soldan soldan sancı gelmeye başladı afedersiniz ilk kez altıma kaçırdım az önce. Suyum geldi diye ödüm koptu 😄 ay tecrübesizlikte çok kötü. Doğum sancısı olsa sadece soldan gelmez dimi?

Kızlaaar sızın bebıskolarda uyurken emerken ıkınıyormu kıpıkırmızı oluyormu?
Gazını emerken yapmayı tercih ediyo genelde dndbsjndjdndjss hep değil tabi ama patlama noktasi emdigi ana denk geliyo çoğunlukla o ara bırakıyor memeyo ikinmaya başlıyor yapamayinca bazen. Mola vere vere emziriyorum 🤭🤭

sezaryen mi olmuştun ? Ben şunu anladım ne kadar iyi geçsede doğum ağrı sızı olmasada dinlenmek çok önemli toparlanabilmek adına az haraket etmek en azından sıcakta durmak ve çok iyi beslenmek sağolsunlar yeme içmede bende önceden hazırlık yapmıştım buzluğa, ama iki gün sonra annem işe dönecek evde tek kalacağım iki bebekle, peki senin yanında kimler var neden öyle ilgilenmiyorlar bir hafta en azından iyi beslensen yaraların çabuk toparlardı
Evet sezeryan oldum. Ayaklarim asiri sisti emzirdikce oturdugum icin daha da sisti hareketim kısıtlandi. Kayinvalidem var yanimda. Ilk günler esimde vardı ama maalesef şaşkınlk mi ihmal mi bilmiyorum ilaclarimi dahi almayi sormayi unutmus. Simdi biraz daha iyiyim ama ilk günleri asla unutmam gibi geliyo. Sadece cocuk aç aranıyor dedikleri kulagimda.

Kiz Özbekistanda bir bebek doğmuş 7 kilo maşallah snnsnsndjdjd bebis kiloluysa falan diyince aklıma geldi 😅😅 bizlerden cikmaz öyle tosun ama insan bi düşünüyor yani nasıl taşımış kadın karninda diye jdndjdjdk dip not sezeryan ndndjdjd zaten onu normal denemeye cesaret edemezlermiş 😆😆😆
Direk okula başlamıştır 😬🤣

Back
X