• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Küçük olunca daha da zorluyordur seni kuzucuk Allah kolaylık versin canım dediğin gibi o mis gibi bebek kokusu ve minnoşluğuyla teselli olcaz artık bir süreç geçecek Allah kolaylaştırsın inşallah 🙏🏻 ☺️🌸

maya91 maya91 canım hazır mısın hadi sağlıcakla kolaylıkla olsun bitsin inşallah 🙏🏻 Bize de haber vermeyi unutma mis kokulunu kucağına aldığında 🙏🏻🌸😘💙

İpeği 11 gibi uyuttum ve uyumadım hâlâ skbshshdjdjdj gündüz de banyo yaptırdık baya uyudu deliksiz zorla uyandırdım o arada da uyumadım, mutfağı topladım falan skhdjshdjdjd kendimi mi cezalandiriyorum anlamadim ama birazdan kendi de uyanacak zaten sabahlar olmasın shbshshsbshsjshsjshs bu gülüşlerim içimin ağlıyor olduğu gerçeğini gizlemez dostlarim 🤭🤭🤭

Üf bi de Çarşamba eşimin şuan askerde olan kardeşi gelecek dedim bana da değişiklik olur iftara kv lere gideriz elbise giyerim falan, hayattaki şansım Çarşamba yağmurlu ve soğuk olacakmış bursa znnsjnsjsjdjsj derecesine göre belki yine de giyebilriim hiç belli olmaz 😆😆😆

Neyse gideyim de ipek kuşumun iki günde bir makine dolusu çıkan çamaşırlarını asayim 🤭🤭🤭

maya91 maya91 canim ben büyük ihtimalle sabah ayık olmam jdndjdjd öyle görünüyor 🥹 inşallah her şey istediğin gibi güzel ve stressiz geçer ❤️ sağlıkla kavuşursun minik kuşuna ❤️ Sen yine haber ver kendine gelince🌸 aklımız sende kalmasın 🙏
Sağolunn canım kızlar dua edin bana🙏🙏 ilk fırsatta haber vereceğimm inşallah. Haber alamazsanız da merak etmeyin sorun yoktur girememişimdirrr 🙏 malum gelen giden

Sağolunn canım kızlar dua edin bana🙏🙏 ilk fırsatta haber vereceğimm inşallah. Haber alamazsanız da merak etmeyin sorun yoktur girememişimdirrr 🙏 malum gelen giden
Kocana göster o haber versin jsbshsbdjsndjsjjs ben telefonu alırlarsa öyle haber gönderirim diyodum planlara bak şaka gibiymişim he akbshshsjsjsjs

Canım sen o zamandan beri hastanede misin ne durumdasın ben seni doğurdun sanmıştım maşallah iyi dayanmış kuzu 🙏🏻☺️
Yok canım bir gün kaldım hastanede sonra kendi rızamla ayrıldım… fakat ondan sonra her doktora kontrolünde yatış vermek istedi doktor ve reddettim, hala doğurmadım 39+1 olduk daha doğum belirtisi yok 🫨

Kızlar bebişlerinize mama vermeye nasıl karar verdiniz? Biz şu an sadece anne sütüyle gidiyoruz ama doyuyor mu dşye düşünüyorum çünkü memeye aşırı düşkün olmaya başladı sürekli emmek istiyor

Kızlar bebişlerinize mama vermeye nasıl karar verdiniz? Biz şu an sadece anne sütüyle gidiyoruz ama doyuyor mu dşye düşünüyorum çünkü memeye aşırı düşkün olmaya başladı sürekli emmek istiyor
Kirli bez sayısı bi de emince rahatça uyuyorsa da sorun yok sarılık olmadığı sürece açsa uyumuyor zaten kıyameti koparir diye düşünüyorum 😅 tok da olsa meme isteyebilir memede rahatliyolar genelde ☺️ kilo alımı ne durumda kontrollerde kaç çıkıyor

Kirli bez sayısı bi de emince rahatça uyuyorsa da sorun yok sarılık olmadığı sürece açsa uyumuyor zaten kıyameti koparir diye düşünüyorum 😅 tok da olsa meme isteyebilir memede rahatliyolar genelde ☺️ kilo alımı ne durumda kontrollerde kaç çıkıyor
Süt gelmediği ilk 2 gün kirli bez sayımız daha azdı şimdi maşallahı var hatta bıktırıyor 😀 rahatça uyuyor da, pazartesi kontrolümüz var bakalım şimdilik ilk haftada kilo verme haftası demişti doktor. Sonradan alması gerekiyormuş

warcrew warcrew ay aynı şeyi yaşıyorum akşam banyo yaptırmak lazımmış mışıl mışıl uyudu sabah şimdi uyumuyor kızçe ☹️
maya91 maya91 kuzum dualarımız seninle her şey güzel olacak sen yine de müsait olduğun bir zamanda bize de haber ver içimizi rahatlat canım 🙏🏻🌸
Yok canım bir gün kaldım hastanede sonra kendi rızamla ayrıldım… fakat ondan sonra her doktora kontrolünde yatış vermek istedi doktor ve reddettim, hala doğurmadım 39+1 olduk daha doğum belirtisi yok 🫨
Az kaldı canım eli kulağındadır seninkininde sağlıcakla gelsin inşallah 🙏🏻
Ya kizlar 2 gun gogus ucum vardi emdi simdi nedense birden gitti ememiyor cocuk nw yapmak gerek
Sağma makinen varsa 10 dk sağ çok güzel üç çıkartıyor sen nasılsın nasıl geçti ameliyatın 🌸

warcrew warcrew ay aynı şeyi yaşıyorum akşam banyo yaptırmak lazımmış mışıl mışıl uyudu sabah şimdi uyumuyor kızçe ☹️
maya91 maya91 kuzum dualarımız seninle her şey güzel olacak sen yine de müsait olduğun bir zamanda bize de haber ver içimizi rahatlat canım 🙏🏻🌸

Az kaldı canım eli kulağındadır seninkininde sağlıcakla gelsin inşallah 🙏🏻

Sağma makinen varsa 10 dk sağ çok güzel üç çıkartıyor sen nasılsın nasıl geçti ameliyatın 🌸
Canim sagma makinesi bugun aldim goguslerim tas gibi oldu acaba ondan mi ememedi ucu bulamiyor sagdim az once simdi daha iyi ama asiri sinirli inadindan emmiyor simdide mecbur kasik biberonla verdim ac kalmasin diye kalanlari da buzluga doldurdum sutleri ameliyatim iyi gecti canim bas agrim olmadi bel agrim da olmadi ama cekme vs cok hissettim asiri baski hissi cikarken hatta aciyor uyusturmadiniz diomusum 😀😀

Canım naptın şimdi girip gördüm doğumdan sonra kendime gelemedim😅 7 yıl aradan sonra her şey sil baştan başladı. Çok şükür baş ağrım olmadı ama ilk gün deli givi giltre kahve ve litrelerce su içmiştim. İnşallah senin de iyi geçmiştir🤲🏻
Canim bas agrim olmadi guzeldi sonrasi alismaya calisiyoruz birbirimize bayagi zorladi bu aksam bizi

Canim sagma makinesi bugun aldim goguslerim tas gibi oldu acaba ondan mi ememedi ucu bulamiyor sagdim az once simdi daha iyi ama asiri sinirli inadindan emmiyor simdide mecbur kasik biberonla verdim ac kalmasin diye kalanlari da buzluga doldurdum sutleri ameliyatim iyi gecti canim bas agrim olmadi bel agrim da olmadi ama cekme vs cok hissettim asiri baski hissi cikarken hatta aciyor uyusturmadiniz diomusum 😀😀
Daha çok minik o da yeni alışıyordur canım bir 10 dk ya yakın sağ çıkan ucu bebike ver öyle öyle alıştır sağarken güzel çıkıyor uçlar 🌸
Hadi maşallah gözün aydın diyeyim korktuğun gibi olmamış 🙏🏻

Merhaba arkadaşlar öncelikle bebekleriniz hayirli birer evlat olsun.Darisi bekleyen tüm arkadaşlara ❤️Sizlere bir şey sormak istiyorum aranızda gebelikte antibiyotik kullanan oldu mu kullanan arkaslarin bebeklerinde bir sıkıntı var mı ben suan kullanıyorum augmentin 5.gundeyim hala tam iyilesmedim 7 günlük normalde tedavi ama içim hiç rahat değil o yüzden bırkasim var 25 haftalık bebbek şuan.

Back
X