• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Arkadaslar merhaba, kötü haber vermek istemezdim ama dun bebeğimi aldılar benden. Meger 3 hafta once kalbi durmuş yavrumun. Sizler insallah sagsalim kucaginiza alirsiniz. Bi ricam olacak sizden, hamilelik takvimini kaldiramiyorum yardimci olur musunuz
Çok geçmiş olsun Allah bir daha nasip etsin sağlıklı sıhhatli 🤲😞

Kızlar aranızda acaba hamile olduğunuz öğrenmeden adetinize yakın kahverengi leke gelip kesildiği ve hamile olduğunuzu öğrendiğiniz oldumu 😂 bende sağ kasık ağrım var son yumurtlama gününden bu yana hatta son ilişkimden iki gün sonra sabah uyandığımda kahverengi lekem gelmişti ertesi günde sağ kasıkta rahimde ağrılar sağ kasıkta batmalar yanmalar ve bunda hafif kaşıntılar eklendi batmadan sonra göbeğimde kaşıntı oldu ara ara böreğime kalçama bile vurdu hamilelik testi yaptım ama çıkamdı adetime 2 gün var ve akşam adet oldum kahverengi lekeyle az kan geldi sabah baktım sabaha kadar hiç gelmemiş şimdide kan gelmiyor ama kahverengi lekem geliyor hamile değilim demi
malesef değilsin canım 😕inşalahh en yakın zamanda Allah nasip eder
Arkadaslar merhaba, kötü haber vermek istemezdim ama dun bebeğimi aldılar benden. Meger 3 hafta once kalbi durmuş yavrumun. Sizler insallah sagsalim kucaginiza alirsiniz. Bi ricam olacak sizden, hamilelik takvimini kaldiramiyorum yardimci olur musunuz
Canım çok geçmiş olsun😞Allah sağlıkla tekrar nasip etsin

yok cnm sen sağlıklı beslenmeye cok dıkkat edıyorsun benımde oyle cok cıkmadı karnım birde spor geçmişin falanda varya koly kolay şişmezsin .
Valla benim de spor geçmişim var 0 göbekle hamile kaldım 😊 ama haftalar ilerledikçe illaki çıkacak 😄 şişmekten bahsetmiyorum göbeğin illaki çıkacak, sizin daha haftalarınız küçük zaten çıkmaması çok normal☺️

Kızlar maşallah göbüşlsre yaaa🤩hepiniz fitsiniz💙 bu arada benim 3.olacak o yüzden daha büyük duruyor şimdiden 😛henüz çok şişim ama bir türlü şişliğim inmedi içimde büyük bi gaz kütlesi var sanırım🙈hayatımda en kilo aldığım dönemde hamile kaldım doğurana kadar kimbilir ne hale gelirim😁

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun :(

Kızlar maşallah göbüşlsre yaaa🤩hepiniz fitsiniz💙 bu arada benim 3.olacak o yüzden daha büyük duruyor şimdiden 😛henüz çok şişim ama bir türlü şişliğim inmedi içimde büyük bi gaz kütlesi var sanırım🙈hayatımda en kilo aldığım dönemde hamile kaldım doğurana kadar kimbilir ne hale gelirim😁
Yalnız değilsin 😄 bende hayatımda en çok kilo aldığım dönemde kaldım şuan 60 kilo doğuran kadar ne olurum tahmin edemiyorum 😂 ilk gebeliğimde 12 kilo almıştım top gibiydi karnım nasıl 9 aylıksın derlerdi 😊

Selammm. İzmir'de olanlar hangi hastaneye ya da doktora gidiyorsunuz?
Bu arada benim de göbeğim 8. haftada çıktı. O zamandan beri kotlarımı giyemiyorum. Şuan 14+2 deyim. Ama 6 aylık gibi göbeğim var. Üstelik spor geçmişim var. Karnım dümdüz ve kaslıydı. İlk çocuğum olacak. Neden böyle oldu bilmiyorum :KK43:

Yalnız değilsin 😄 bende hayatımda en çok kilo aldığım dönemde kaldım şuan 60 kilo doğuran kadar ne olurum tahmin edemiyorum 😂 ilk gebeliğimde 12 kilo almıştım top gibiydi karnım nasıl 9 aylıksın derlerdi 😊
Benımde hedefım 12kg pekı dogumdan cıktıgınızda 12kg ın kac kgı gıtmıstı?bırde normal mı sezeryan mı:)

Bu arada benim de göbeğim 8. haftada çıktı. O zamandan beri kotlarımı giyemiyorum. Şuan 14+2 deyim. Ama 6 aylık gibi göbeğim var. Üstelik spor geçmişim var. Karnım dümdüz ve kaslıydı. İlk çocuğum olacak. Neden böyle oldu bilmiyorum :KK43:
Bence çok tatlı görünüyordur😍 Göbek çıkması kötü bir şey değil😊
Şahsen ben hiç rahatsız olmuyorum. Hamileyim tabi çıksın göbeğim 😍😍

Canım çünkü bu yapı meselesi. Her kadının karın yapısı ve anatomisi farklıdır. Benim hamilelikten önce de fazla yediğim zaman pırtlardı küçücük göbeğim 😊 bence insanın kilo almaktan en keyif alacağı dönem. Hiç takılma devam et 👍🏼 Doğumdan sonra hepsi gider 🤗

canım gerçekten çok üzüldüm yaa
geçmiş olsun, en kısa zamanda tekrardan güzel haberlerini alırız inşallah.
canım sağ üstte nikinin yazdığı alan var ya küçük fotoğrafın var oraya tıkla
hesap detaylarına gir
girince orada bebeğinizin tahmini doğum tarihi kısmını komple silersen gözükmeyecek diye tahmin ediyorum.

Valla benim de spor geçmişim var 0 göbekle hamile kaldım 😊 ama haftalar ilerledikçe illaki çıkacak 😄 şişmekten bahsetmiyorum göbeğin illaki çıkacak, sizin daha haftalarınız küçük zaten çıkmaması çok normal☺
Sen zayıf olduğun için baştan kilo alman normal. İlk gebeliğimde bende zayıftım hemen kilo almış pantolon değiştirmiştim çünkü göbek diil bel kalınlaşıyor vücut yağ yapıyor. Yapmazsa zaten bebek büyüdükçe taşıyamazsın. Çok fit ve çok güzel gözüküyorsun. Göbüşünde ayrı tatlı 💕 Kilolu gebe kalınca daha az kilo alınıyor çünkü zaten vucudunda yeterince yağ var .

İç karnın dardır merak etme. Doğumdan sonra düzelir. 😉

Dogumdan cıkıp eve gıttıgınızde 50mıydı yaaa muhteşemmm benım boyum uzun 61le kaldım suan 62 63degısıyor maxımum 75olmayı planlıyorum ınsallah:)))
Haa yok canım doğumdan çıktım hemen sardım göbeğimi 55 oldum ilk gün 7 kilo gitti yani gerisi de birkaç gün içinde gitti 😊 boy avantajın var ne güzel çok sırıtmaz şuan aynı kilodayız ama benim boy kısa olduğu için şimdiden 5 6 aylık gibi duruyo 😞

Back
X